View Full Version : Duman - Helal Olsun
A.FaruK
26.Haziran.2011, 18:35
Helal Olsun
Börk
26.Haziran.2011, 18:43
Duman'ın tartışmasız en iyi 2 şarkısından biri.Diğeri de " ah " zaten :)
A.FaruK
29.Haziran.2011, 14:29
Son albümündeki en iyi 2 şarkıdan biri diyelim bence diğeri '' sor bana pişmanmıyım '' (: (:
Börk
29.Haziran.2011, 16:25
Yokk bee o şarkı iyi değil :)
kalemci
29.Haziran.2011, 16:40
tartışılır tartışılır en iyi "Ah" ve "Helal Olsun" ise "Yalnızlık Paylaşılmaz" "Hatun" "Halimiz Duman" "Bebek" vsvsvs ne olucak :) ilk 2 albümü zaten mükemmel ötesi hepsi birbirinden güzel :) son 2 albümündeki (Seni Kendime Sakladım ve Duman I-II) en iyi şarkıdır bence Helal Olsun :)
A.FaruK
29.Haziran.2011, 18:08
Ya hepsi ayrı güzel. Duman en nihayetinde (: Ama tabi bu şarkı olsun, yanıbaşımdan, oje, aman aman, senden daha güzel vs. vs. yazdıkça bir sürü daha geliyor aklıma (:
GodfatheR
29.Haziran.2011, 19:41
Bilgisayarımda bütün albümleri mevcut , muhteşem şarkıları var , yer yüzünde dinlemekten en çok hoşlandığım grup (: Ama en güzel şarkısı dedinizmi o kişiden kişiye değişir , insanın o şarkıya ne anlam bağladığı önemli (: Yalnızlık paylaşılmaz , Haberin yok ölüyorum , Senden daha güzel , Ahh , Yürekten , Yanıbaşımdan , Helal olsun , Dibine kadar , Halimiz Duman. Bunlar çok özel şarkıları. :)
Mesela ben "Yürekten" şarkısıyla serenat yapmıştım :p Onun yeri bende çok ayrıdır (: Ama "Köprüaltı" benim favorimdir. Gençliğimi tüketti o şarkı :p
Yolumuz ayrı biliyorum
ölmeden son bir defa
belini kavrasam yeteerrr.
Hadi gel buluşalım
eski köprünün altında
Kimseler bilmesin
Mehtaba karşı uzanalım
eski köprünün altında
Kimseler duymasın.
El Barto
29.Haziran.2011, 22:36
Sabah işe giderken metrobüste muhakkak dinlediğim şarkıların başında geliyor. :) Güne zinde başlamamı sağlıyor.
Ama benim favorim de köprüaltı'dır.
maNga 33
29.Haziran.2011, 23:30
klibide şarkısıda çok güzel büyük bir zevkle dinliyorum
Börk
29.Haziran.2011, 23:33
Duman kadar kaliteli Rock yapan yok herhalde şu an Türkiye'de :) Yurt dışında olsaydı keşke Nirvana pozisyonunda falandı şu an :)
GodfatheR
29.Haziran.2011, 23:53
Bu aşk beni yorar Akustik yazın youtube'a dinleyin bi :)
GsDoruk
04.Temmuz.2011, 18:32
Duman kadar kaliteli Rock yapan yok herhalde şu an Türkiye'de :)
Kesinlikle katılıyorum Berk. Bence son albümlerdeki en iyi şarkısı "Sor Bana Pişman Mıyım"