Log in

View Full Version : "Gs Yönetimi Ne Çatlar, Ne Patlar"

can777
26.Mayıs.2006, 12:10
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, yönetim için yapılan spekülasyonlar için "Galatasaray'ın yönetimi ne çatlar, ne patlar, ne de iki başlı olur" derken, gerekli transferin yapılacağını söyledi ve yeni stat hakkında konuştu..

26 Mayıs 2006, 00:41

NTV'de ''Spor Servisi'' isimli programda soruları yanıtlayan başkan Canaydın, taraftarlara seslenerek spekülasyonları önemsememelerini istedi. Büyük bir uyum içinde çalıştıklarını belirten Canaydın, ''Galatasaray'ın yönetimi ne çatlar, ne patlar, ne de iki başlı olur. Galatasaray'da başkanlık sistemi var ve başkan benim. Yardımcılarım ve arkadaşlarımla büyük bir uyum içinde çalışıyoruz. Müsterih olsunlar. Yeni oluşturulan yönetimde bazı sıkıntılar olabilir. Bunlar her zaman halledilir'' ifadesini kullandı.
Taraftarlara stadın tahminen 2.5 senede tamamlanacağı müjdesini de veren Canaydın, ''Yeni stadımız için çalışmalarımız sürüyor. Tahmin ediyorum 6 ay içinde hafriyatı veya diğer çalışmalar bitebilir. O tarihten sonra 2 sene sonrasında stadımız bitmiş olacak. Bu, Galatasaray için en büyük müjdelerden birisi'' diye konuştu.
-''TRANSFERLER YAPILACAK''- Özhan Canaydın, taraftarlara, gereken transferleri yapacakları müjdesini de verdi.
Canaydın, ''Onları mutlu etmeye yakın, imkanlarımız dahilinde en iyi transferleri yapacağız. Şimdiye kadar medyada 10-12 transfer edeceğimiz çıktı. Şu anda 1 kişilik yabancı kontenjanımız var. İhtiyacımız olan oyuncuları araştırıyoruz. Çok iyi araştırmaya gayret ediyoruz, inşallah en iyisini taraftarlarımızın önüne çıkartacağız'' dedi.
Özhan Canaydın, Fransız futbolcu Laurent Robert'in İstanbul'a gelip, geri gitmesi için de, ''Transfer döneminde her zaman olağan şeylerdir, oyuncular gelir gider'' ifadesini kullandı.
Yurt içinden bazı oyuncular için çalışmalar yaptıklarını da kaydeden Canaydın, ''Bizim futbol kurulumuz var. Gerekli çalışmalar yapılıyor. 10 gün içinde bu çalışmalar sonuçlanacaktır'' şeklinde konuştu.
-''FENERBAHÇE'NİN KULÜPLER BİRLİĞİNE DÖNECEĞİNE İNANIYORUM''- Kulüpler Birliği'nin 18 takım olarak devam etmesinin en önemli konu olduğunu söyleyen başkan Canaydın, ''Hele hele Fenerbahçe'nin Kulüpler Birliği'nin içinde olması çok önemli bir unsurdur. Ben hala Kulüpler Birliği'ne Fenerbahçe'nin döneceğine ve 18 takım olarak hep beraber hareket edileceğine inanıyorum ve bunu destekliyorum'' dedi.
-''UEFA KUPASINI YİNE BİZ ALACAĞIZ''
- Avrupa'da hala Galatasaray isminin konuşulmasının, UEFA Kupası'nı alan tek Türk takımı olmasından kaynaklandığını ve Türkiye'den yeni bir UEFA şampiyonu çıkana kadar bunun böyle olacağını belirten başkan Canaydın, ''O da biz olacağız inşallah. Biz her sene Avrupa kupalarına iddialı giriyoruz. Bu pırlanta gibi çocuklara çok güveniyoruz. Bütün sene her şeye rağmen müthiş bir performansla ligi önde göğüslediler. Bu güç ve beraberlik, inanıyorum ki Şampiyonlar Ligi maçlarına da yansıyacak'' ifadelerini kullandı.
Canaydın, kulüpte yaşadığı sıkıntılı dönemde, başkanlıktan ayrılmayı hiç düşünmediğini söyledi.
Sıkıntı yaşayacağını bilerek göreve geldiğini belirten Canaydın, ''Hiçbir zaman öyle bir karamsarlığa düşmedim. Zor dönemlerin yaşanacağını bilerek geldim. Ondan dolayı gayet rahattım ve kararlıydım. Hele görevi bırakmak gibi hiçbir düşüncem olmadı, sıhhi sorun olmadığı müddetçe'' dedi.

paco
26.Mayıs.2006, 12:32
10gün içinde çalışmalar sonuçlanacak diyor ama merak ediyorum nasıl sonuçlanacak ... acaba isimler mi belli olacak transferler mi yapılacak ....

dnz498
26.Mayıs.2006, 12:53
yönetimin sarsılmadığını göstermek için güzel kapak olmuş başkanın lafları millete

ibo
26.Mayıs.2006, 14:02
medyanın yaptığı saçma sapan haberlerin son bulmasını diliyorum bu açıklamalardan sonra...

SYLaR
26.Mayıs.2006, 15:23
bu adam başkana falan olamaz
aziz yıldırım kadar delikanlı değil bi defa
kulube ne kadar zarar verdiğini bilmesine rağmen başkanlıpğa tekrar aday olup tekrar başkan seçildi arkasındaadnan polat olmasa bi oy bile alamazdı
buseneki şampiyonluk fenerin hediyesidir kendisine hiç pay çıkarmasın
hemen istifa etsinde cimbomun önünü açsın

SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 15:49
bu adam başkana falan olamaz
aziz yıldırım kadar delikanlı değil bi defa
kulube ne kadar zarar verdiğini bilmesine rağmen başkanlıpğa tekrar aday olup tekrar başkan seçildi arkasındaadnan polat olmasa bi oy bile alamazdı
buseneki şampiyonluk fenerin hediyesidir kendisine hiç pay çıkarmasın
hemen istifa etsinde cimbomun önünü açsın

özhan canaydını bende istemıyorum onda çogu GALATASARAY lının oldugu gibi bende hemfikirim Fakat !!!!!!! Şampıyonluk Fenerın Hedıyesı değil GALATASARAY ın bütün olumsuzluklara karşıt gösterdıgı dayanışmanın yani GALATASARAY Camiasının başarısıdır.