PDA

View Full Version : Sergen Yalçın bombaladı

mgungor
26.Mayıs.2006, 12:12
Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın isteğiyle gönderilen Sergen Yalçın tatil yaptığı Bodrum'da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

http://www.superspor.com/images/1/29/8020_B_sergen007.jpg

Tecrübeli oyuncu siyah - beyazlı kulüpten gönderilmesini doğru bulmadığını ve bunu hak etmediğini dile getirdi. Üzgün olduğunu belirten Sergen şöyle devam etti.

"Önemli olan camiadan bu şekilde kopmamak. Bizim gibi oyuncuların kendi camiaları içerisinde barındırılması gerekir. 2-3 sene daha futbol oynadıktan sonra tekrar Beşiktaş'a dönüp bu camia içerisinde çalışmak isterim. Bunu hak ettiğime inanıyorum. Futbol hayatım boyunca ne bir futbolcuyla, ne bir hoca ile, ne de bir başkanla kavgam oldu".

'Kızgın değilim'

Tigana'ya kızgın olmadığını belirten yıldız oyuncu şunları söyledi:
"O sonuçta hoca. Kendi kararını verdi. Önemli olan bir hocaya bu kadar serbestlik verilmesi. Tigana 2-3 ay sonra gidebilir, ama biz buradayız. Beşiktaş lige kötü başlarsa hoca burada kalmayabilir. Tigana'nın aldığı para da çok yüksek. Avrupa'da bile hocalara bu kadar yüksek para verilmiyor. Sonuçta herşeyi sahada oyuncular yapıyor. Hocanın katkısı azdır".

Tümer gitmemeli

Önümüzdeki sezon Beşiktaş'ın, Sergen'i aramayacağını belirten yıldız oyuncu şu yorumu yaptı:
"Eğer Beşiktaş, Tümer'i yollarsa çok büyük güç kaybeder. İkimizin de olmaması takım için kötü. Tecrübeli oyuncuların gönderilmesine karşıyım. Bazı maçlar vardır sadece tecrübe ile kazanılır. Çok koşarak her maç kazanılmaz. Cordoba'nın da gönderilmesini tasvip etmiyorum, ama o da yaşlandı artık. Gitmesi gayet doğal. Nobre iyi bir oyuncu ama Fenerbahçe'nin gönderdiği bir oyuncuyu almak bence hiç doğru değil. Zaten taraftar da tepki göstermiş bu transfere".

'Polat ile görüşmedim'

Basında çıkan "Adnan Polat ile görüşüyor" iddialarını da yanıtlayan Sergen "Benim gibi bir futbolcu kimseyi arayıp, beni transfer edin demez. Ben Galatasaray ile ilgilinmiyorum, Galatasaray da benimle ilgilenmiyor. Gelen teklifler arasında kafamın rahat edeceği bir takım seçicem. Amerika'dan bile teklif var" ifadelerini kullandı.
26.05.2006

Kaynak : Milliyet

paco
26.Mayıs.2006, 12:19
bence bir futbolcu hocasını eleştirebilir ama aldığı parayı eleştirmemeli o zaman konu başka yerlere gider ...

dnz498
26.Mayıs.2006, 12:23
bence sergen çok haksız sen takımda bir istikrar gösterme işine gelince oyna ondan sonra Tigana gibi bir hocayı böyle eleştir

SeZeRinHo
26.Mayıs.2006, 13:19
Sergen ii bi topçu olabilir ama hiçbir zaman onu profesyonel olarak görmedim adam gece hayatından hiç eksik olmadı hatta atlarla bile derin ilişki içine girdi ;) Lucescu onun için ne demişti onu daha erken tanısaydım şuan Real Madrideydi.Oyunculuk kriterlerine göre dedi bu lafı yaşantısını bilmiyodu heralde

bursa_mc
26.Mayıs.2006, 14:24
sergen artık bitti futbolu kaldıramıyor artıkk

SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 15:14
Sergen iyi bir profosyenel olsaydı zaten Şu an 34 yaşnda karıyerıne baktıgımızda milan Real madrit juventus gibi takımlar görebılırdık. ama yeteneklerını gece yaşantısına harcadı futbol sahalarından çok :) Sİir jetpayıda para için tercıh etmıs bjk yı o zaman sattıgını Unutmayalım.
Sergene Jubıle teklıf etmıs bjk Başkanı ama kabul etmemiş Başkan yakışanı yapmış Sergen Sende yakışanı yap Ya futbolu bırak yada bjk Benı neden bıraktı dıye sitem etme.

hezzo
26.Mayıs.2006, 16:39
tamam sergene ihtiyaç yok artık bu karşılıklı bir hizmettir futbolcuya para verirsin oda oynar eğer ikisinden biri işini iyi yapmıyorsa sorun çıkar nitekim sergende işini iyi yapmadı ve tigana ile yönetimde haklı bu konuda

Maymuncuk
26.Mayıs.2006, 16:43
Bu adama çook ayıp ettiler!!

Jesus_FB
26.Mayıs.2006, 16:48
Sergenin açıklamaları sanki tam beşiktaş taraftarının düşünceleri gibi nobre olayı gibi bence böyle simge olmuş bir adama çok ayıp ediliyor

Berkaiser
26.Mayıs.2006, 17:05
Sergen'in Beşiktaş'tan ayrılmaması gerekiyordu.Beşiktaş'ın sembol isimlerinden birisiydi.Birkaç sene daha Beşiktaş'ta oynayabilirdi.Ama Beşiktaş yönetimi böyle düşünmüyor.Eski teknik direktörünün aldığı parayı eleştirmesini ise doğru bulmuyorum.O açıklamayı yapmasaydı daha iyi olurdu bence.

dnz498
26.Mayıs.2006, 18:28
Sergenin açıklamaları sanki tam beşiktaş taraftarının düşünceleri gibi

tamam işte sergende bunun üzerine oynuyor yetenekli olduğu kadarda akıllı bir futbolcu

SYLaR
26.Mayıs.2006, 18:31
walla bende futbolcu olsaydım sergen gibi olurum
gece hayatı antremana gelmemneler falan filan
boyle adamlar ekstrem adamlardır futbolu bırakana kadar kadronda tutmalısın bence

SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 22:14
yaş 70 iş bitmiş. 70 in yarısı kadar Sergen. Matematık hesap yapın :) Hakan şukurumuzde bu hesaba dahil.