PDA

View Full Version : O Bir Fenomeno

Volkan Şen
03.Temmuz.2011, 19:10
Mehmetd Reyizin banlanmasına karşılık tepki olarak onu sevenlerinin imzalarına onunla ilgili bir şeyler paylaşmasını öneriyorum arkadaşlar. Ben ceza grubunda olduğum için imza yazamıyorum.

Kalbimizdesin Mehmet Derya Orta.....

ToRoSKaPLaNı
03.Temmuz.2011, 19:48
Banlanmışsa haketmiştir.Durduk yere kimsenin banlanacağını düşünmüyorum.

SyNdRoMe23
03.Temmuz.2011, 19:55
valla tanımam etmem, niye atıldı ne yaptı onuda bilmem. ama resimlerde ki biz bölümünde ki konusuna bağıldığımı söylemeliyim :D

Addolorato
03.Temmuz.2011, 20:17
Açıkcası atıldığına sevinmedim desem yalan olur. Devamlı saçma sapan şeyler yazıp duruyordu ama ne yaptıda atıldı bilmiyorum :D.

Facx
16.Temmuz.2011, 18:45
Açıkcası atıldığına sevinmedim desem yalan olur. Devamlı saçma sapan şeyler yazıp duruyordu ama ne yaptıda atıldı bilmiyorum :D.

aynen katılıyorum :D

garydelgadov
16.Temmuz.2011, 20:32
Nicki neydi?

Zekirdek
16.Temmuz.2011, 20:36
Nicki neydi?

mehmetd. .........

RasAnt
17.Temmuz.2011, 15:08

Katılmamak mümkün değil :D

Revolution
17.Temmuz.2011, 15:54
Allah dert göstermesin onu banlayan ellere.

30 yaşında kendini sadece foruma hapsetmiş bir insan ne kendisine, ne ailesine, ne mahallesine, ne ülkesine ne bu foruma faydalı olurdu. Onu buradan banlayarak bence Mehmet abi'nin kendisine iyilik yapılmıştır. Son dönemde iyice kötüye gitmişti.

footballer33
18.Temmuz.2011, 03:05
Başka bir isimle aramıza katılır mı, buradan tamamen kopabilir mi acaba kolay kolay, bu konuda ciddi şüphelerim var. :D Belki de şu anda bu yazıları başka bir nickle okuyordur bile, neden olmasın? :D