View Full Version : Ziya Doğan'a milli takım teklifi
vego
04.Temmuz.2011, 19:41
Makedonya Futbol Federasyonu Başkanı Zoran Nikolovski tarafından görüşmeye çağrılan Ziya Doğan:
“Daha önce de teklif almıştım, bu sefer daha ciddi bir yaklaşım gösterdiler. Pazartesi günü Makedonya Futbol Federasyonu toplanıp kararını verecek"
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/268657_246303985396322_180691761957545_1055728_646 0372_n.jpg
Transfer Market
ForsakeN
04.Temmuz.2011, 20:06
Bu haberi duyan;
Erdinç Yavuz
Abdelaziz Ayman
Celaleddin
Tazemeta
Bessam Abbas
Adnan Güngör
ve birkaç futbolcu daha Makedonya'ya vatandaşlık başvurusu yapmış.
DenizlispoR
04.Temmuz.2011, 20:10
Bu haberi duyan;
Erdinç Yavuz
Abdelaziz Ayman
Celaleddin
Tazemeta
Bessam Abbas
Adnan Güngör
Hala gülüyorum :zuhaha .
Kafalar iyi herhalde Makedonya'da .
vego
04.Temmuz.2011, 20:15
Bu haberi duyan;
Erdinç Yavuz
Abdelaziz Ayman
Celaleddin
Tazemeta
Bessam Abbas
Adnan Güngör
Çok iyi :n::n:
sarianet
04.Temmuz.2011, 20:29
oldumu şimdi taş gibi yılmaz vural dururken:D
guarin14
04.Temmuz.2011, 20:35
Makedon futbolunun savunma oyuncusu sayısı yetmez Ziya hocaya :)
eng1n
04.Temmuz.2011, 20:50
Ayman'da yardımcısı olacakmış. aslında böyle küçük milli takımlarda kontra atak futbolu tutar koy en uca Pandev'i geriye diz 9 adam tamamdır.
BaFraLı
04.Temmuz.2011, 20:52
İşte isim yapmak böyle birşey. Bizde diyoruzki antrenörlüğün okulunu okuyalım sonra gidelim yurtdışında master'ını yapalım sonra gelelim ülkemizde bir takımın alt yapısı olsun U16 takımı olsun bir yerlere girelim hep istediğimiz işi yapalım falan diyoruz ama bu gibi isimler olduğu sürece benim gibi hevesli ve istekli olan kişiler için antrenörlük işi bitmiş oluyor.
Şimdi bu Ziya Doğan'ın başarıları nedir ? Yani geçmişte elle tutulur bir başarısı varmı bu adamın. Hayır bir Trabzonspor çalıştırdı. Sonra gittiği tüm külüpler ya küme düştü yada Ziya Doğan kendisi istifa etti.
Ama tabiki ne var isim var. Ziya Doğan, Yılmaz Vural, Samet Aybaba. Adamların hiç bir başarısı yok. Ama her profesyonel Anadolu takımlarındada çalışmışlıkları var.
Yazık.
byariff
04.Temmuz.2011, 23:04
İşte isim yapmak böyle birşey. Bizde diyoruzki antrenörlüğün okulunu okuyalım sonra gidelim yurtdışında master'ını yapalım sonra gelelim ülkemizde bir takımın alt yapısı olsun U16 takımı olsun bir yerlere girelim hep istediğimiz işi yapalım falan diyoruz ama bu gibi isimler olduğu sürece benim gibi hevesli ve istekli olan kişiler için antrenörlük işi bitmiş oluyor.
Şimdi bu Ziya Doğan'ın başarıları nedir ? Yani geçmişte elle tutulur bir başarısı varmı bu adamın. Hayır bir Trabzonspor çalıştırdı. Sonra gittiği tüm külüpler ya küme düştü yada Ziya Doğan kendisi istifa etti.
Ama tabiki ne var isim var. Ziya Doğan, Yılmaz Vural, Samet Aybaba. Adamların hiç bir başarısı yok. Ama her profesyonel Anadolu takımlarındada çalışmışlıkları var.
Yazık.
Yilmaz vurala basarisiz diyenler biraz elinizi vicdaniza koyun ben sahsen milli takimda yilmaz hocayi gormek isterim yilmaz vural hep kucuk takimlari calistirdi vede hepsinde basarili oldu konya haric neden buyuk takimlari calistiramadi ? Calistirdi trabzonu calistirdi basarili olamayinca yilmaz vural 3 buyukleri calistiramaz cikti "ADI" bide Sunlari dusunun bu adam hep kume dusmekte olan takimlari aldi hepsinide ligde tutmayi basardi konya haric o kadarda olsun artik sahsen yilmaz vurali cok severim hocaligini korkmadan oynuyan atak futbolunu benimsemistir hep + sunu solemeyelimki yilmaz vural ile daum ayni universiteyi bitirdi yilmaz vural 2 kez belge alirken daum 1 kez almistir yilmaz hocaninda dedigi gibi adim yabanci bi isim olsaydi buyuk takimlarda hocalik yapardim demisti :)
Aşk-ı Şehir
04.Temmuz.2011, 23:24
Ben Ziya Doğan'ın Makedonya'da bişeyler yapabileceğini düşünüyorum. :)
fbdevil190737
04.Temmuz.2011, 23:40
Ziya Doğan bu tarz takımların adamı . Teknik direktörlük yeteneği yok ancak kontra atak - savunma futbolunu da bir takıma yerleştirirse iyi işler yapar . Makedonya ' nın başına geçerse de Pandev gibi bir hücum silahı varken topu onla buluşturup gol arayan bir sistem kuracaktır . Takımca savunma anlayışı ile .
Hugo
05.Temmuz.2011, 00:10
"Çok zor bir görev devraldık"
RaSenGan
05.Temmuz.2011, 01:28
En azından küme düşme tehlikesi yok :zuhaha
Facx
05.Temmuz.2011, 03:59
pandev in mourinho dan sonra ziya doğan tecrübesi yaşaması biraz ilginç olcak :D