PDA

View Full Version : Mevlüt'ten nokta

vego
05.Temmuz.2011, 19:17
Paris Saint Germain'in Kevin Gameiro'yu transfer etmesinden sonra ayrılacağı yönünde iddialar çıkan Mevlüt, takımda mutlu olduğunu söyledi.

05 Temmuz 2011 Salı - 10:22
Sporx.com dış haberler

Fransa Ligue 1 takımalarından Paris Saint Germain'in A Milli oyuncusu Mevlüt Erdinç takımddan ayrılacağı yönündeki iddialar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fransız gazetelerinden L'equipe'de yer alan habere göre; PSG'de mutlu olduğunu dile getiren Mevlüt, takımdan ayrılmak istemediğini dile getirdi. Ayrıca Newcastle United'ın Mevlüt için yapılan 8 milyon avroluk teklifini PSG'nin kabul ettiği ancak, başarılı oyuncunun bu teklifi geri çevirdiği kaydedildi.

Geçtiğimiz dönemlerde çıkan haberlerde Mevlüt'ün Eden Hazard ile takas olacağı, Lille kulübüne de 30 milyon avroya yakın para verileceği iddia edilmişti.

DaveJones
05.Temmuz.2011, 20:17
Yapma Mevlüt. Hoarau, Gamiero varken sana sıra zor gelir. Git Epl'ye kanıtla kendini işte.

Homer J.S
05.Temmuz.2011, 20:19
Ya da gel Galatasaray'a biz kanıtlayalım.

titates1
05.Temmuz.2011, 20:25
2 gün önce champs - elysees'deydim psg store vardır gidenler belki bilir beyaz formalar 100 euroo civarındaydı , klasik forma 20-30 euro arasıydı , Türkiye forması falan da vardı store'da , erding forması soyunma odalarının orda duvara resim olarak konmuştu , Fransızlar için ne kadar önemli olduğunu bilmiyorum ama ordaki store'da giden olursa bu zamanlarda görür 3 sıra sonra solda soyunma kabinleri var orda resimde duran tek forma erding! dir şimdilik. bu oyunuyla yedek kalmasıyla iligli falan bir yorum değil belki de sempati , sevgi falandır diye yazdım gördüğüm şeyi ama görünce insan ayrılacak diyemiyo diyebilirim