bursasporun başarısı bizi hep mutlu etti ve mutlu etmeye de devam ediyor.LEVENT KZIL ve RAŞİT ÇETİNER kaldı.EE bir superligte de niye başarı yakalamayalımm
Printable View
bursasporun başarısı bizi hep mutlu etti ve mutlu etmeye de devam ediyor.LEVENT KZIL ve RAŞİT ÇETİNER kaldı.EE bir superligte de niye başarı yakalamayalımm
vaayyy levent kızıl ile çetiner in kaldığını bilmiyorduımm bu habere sevindim. Artık BursayaGS nin maçlarına giderim. :)Quote:
Originally Posted by bursa_mc
bende katılıyorum arkadaşım bende bursadayım ve bursasporluyum raşit hocanın kalması ii oldu şimdide sergen i almak istiyolarmış
güzel transferler yapıyorlar. bildiğim kadarıyla ömer çatkıç ve ismail güldüreni aldılar. kadroları sağlamdı zaten. neden olmasın. bursaya başarılar.
sergeni almayı vazgeçtiler sanırımQuote:
Originally Posted by Carlos_Kameni
Diyarbakır düştüya artık hangı takım yukselırse yukselsın lıgımız daha güzel olucak. bu sene yukselen takımlarda çok iyi bursa antalya sakarya.
hep samanyolu :D saka saka evet ya konu iyice dagildi neyse bursaya saygilar sevgiler super ligde basarilar..
bursaspor dan ben bu yıl süper lig de iyi şeyler bekliyorum. En azıondan ilk 5 e gireceğini düşünüyorum...
konuyu dağatan alakasız bütün mesajlar silinmiştir
en azından demek büyük beklenti olur bence, hala çözülemeyen maddi sorunlar war ve klüp başkanı ve teknik direktör kalmış olabilir ama kötü başlangıç herşei değiştirebilirQuote:
Originally Posted by hizlioglu
ben bursanın 6-10 arası bi yerde ligi bitirceğine inanıorm
bursa ilk 5 e grecektr levent kızıl da cok iyi bir baskan bnce
BuRsa çok iyi.. başaRıLı oLMasını isteRim şahsen.
ilk 7 arasına girermesse başarısız derim bursa için.çünkü çok kaliteli ve başarıyı hakeden bir takım.hep sevmişimdir bursasporu
walla rivaldo yu alacaklar falan diolar dusgun transferle ilk 5 e girerler