Premier Lig'de 3. hafta maçları başlarken, Chelsea, Norwich engelini zor da olsa aşmayı başardı ama maçtan akıllarda kalan Drogba'nın talihsiz sakatlığı oldu.
İŞTE O AN...
Printable View
Premier Lig'de 3. hafta maçları başlarken, Chelsea, Norwich engelini zor da olsa aşmayı başardı ama maçtan akıllarda kalan Drogba'nın talihsiz sakatlığı oldu.
İŞTE O AN...
Yumruk atmış adama oh mahşallah.
Kalecinin art niyeti yok. Futbolda olabilecek bir pozisyon...
Böyle şeyler bilerek pek olmaz zaten http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon6.gif
Valla pozisyona baktığımda bilerek bir yumruk göremiyorum. Drogba daha hızlı davranıp kafayı vurmuş. Ha penaltı mı dersen bence penaltı.
Drogba zaten havadayken hakimiyetini kaybetmiş . Elleriyle destek alabilirdi düşerken fakat aynı şekilde hareket etmeden yere düşmüş .
Hmm ofsaytsa yapacak birşey yok. Ama zaten Drogba darbeyi alınca havada bilincini kaybedip yere düşüyor. Havada bilincini kaybetmeside yere kötü düşmesine neden oldu. Çok kötü düştü adam o kalıpla...
Öncelikle öyle bir düşüş imkansız.
4 Senedir Dünyanın en tehlikeli ve en korumasız sporlarından biri olan Rugby sporu ile uğraşıyorum.
Rugby nedir diye soracak olursanız ; Amerikan futbolunun korumasız ve kasksız olan versiyonudur.
Tamamen rakibe direk müdahaleler sonucu tüm sertliklerin sahada olduğu bir spordur.
Bu şekilde bir düşüş yaşayan kişi o an ne ellerini ne de bir başka vücut fonksiyonunu kullanamaz.
Sebeplerine gelecek olursak ;
*Vücut zaten belirli fonksiyonlarını kısa bir süre kaybeder
*O an ki düşüş her zamanki bir düşüş değildir ve vücut alışkın değilidir
*Tabi birde kafaya alınan darbe olayı tamamen bitirir fonksiyonlarla ilgili olarak.
Kısacası ellerini kullanması imkansızdı (: Sabah 6.25 ben neden bu kadar açıklama yaptım bilmiyorum ama artık uyumam gerektiğini biliyorum :icon_eek:
Durumu nasılmış
Az önce gazetede okumuştum geceyi hastanede geçirmiş sabah uyanmış.