Arkadaşlar Beden Eğitimi öğretmenim Antalyaspor'un alt yapısında koç bir aratıyım dedim FM'de ve buldum işte beden eğitimi öğretmenim :D
http://img217.imageshack.us/img217/7464/bedenci.png
Profili biraz kötüde olsa severim keratayı :zuhaha
Printable View
Arkadaşlar Beden Eğitimi öğretmenim Antalyaspor'un alt yapısında koç bir aratıyım dedim FM'de ve buldum işte beden eğitimi öğretmenim :D
http://img217.imageshack.us/img217/7464/bedenci.png
Profili biraz kötüde olsa severim keratayı :zuhaha
Ben Cem Sultan'ın uzaktan akrabam olduğunu söylüyo muyum hiç :p :n: Senin olayda ilginçmiş :n:
CM 03/04 te Bekir Kavas vardı Galatasaray'ın staffında. Bizim beden hocasıydı lisede. Sonraki oyunlarda hiç bakmadım.
Bir tek disiplini 16 doğrudur :D
Fm 2005'te Tarih Hocam Hüseyin İlbasan hakemdi :)
FM 2011'de amcamınoğlu Necip Uysal wonderkidler arasında.
Ohohohoho 2009 - 2010 serilerinde Samsunspor hep bizim okuldaki arkadaşlardan kuruluydu neredeyse :n
Karabükün teknik direktörü Yücel İldiz de babamın arkadaşı.Ta öğretmen okulundayken beraber okuyorlarmış.Sonra Yücel İldiz okulu bırakıp futbola başlamış.:D:D
Meğer herkesin futbol ailesinden bi tanıdığı varmış forumda :D
Kartalspor'da Rahmi Şen vardı. Ben de onu iyi tanırım :D Darıca GB'ye gittiydi 2 sene önce. Şimdi nerde napar bilmiyorm :D
Alex'in babamın uzaktan kuzeni olduğunu bence siz bilmiyosunuzdur... :n:
Karşıyaka taraftarları bilir , Rıza Tuyuran'da bizim aile dostumuzdur :)
Oğlu da şuanda Karşıyaka yönetiminde bulunmakta (:
Adam maytap geçiyo yahu :D
Ben, kendi adımı ve soyadımı taşıyan bir regene denk gelmiştim, oyunun ilerleyen yıllarında. :D Bir takımın altyapısındaydı ve kaleciydi yanlış hatırlamıyorsam. :D Biraz bir şeye benzeseydi alacaktım, ama çok kötü değerlere sahipti. :D
Öhö öhö Göksel Gümüşdağ.Anladınız siz onu. ;)
En son biri Fatih Terim'e yada Aziz Yıldırım'a kadar çıkıcak konu biticek :D
Onları da tanımıyor değilim. :p
Şimdi bu işin Cumhurbaşkan'ına kadar yolu var uzatmayalım :1:
Hüseyin Kartal'ın eğirdirde kalırken akrabaları vardı kendisinide gördüm.O zamanlar popülerdi ama :D
Volkan Nariç'te bizim yukarı mahallede oturuyor olması lazımdı. Birkaç sene önceydi fakat şimdi bilemem.
Yasin Avcı yan apartmanda oturuyordu.Tabii ismi öyleydi belkide farklıdır.