Printable View
Antalyaspor bu sezon her ne kadar çok formda olsa da bu maçı kaliteli ayaklarımızla zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum. Pektemek ''Gol'' Demek. 3-0 ya da 3-1 alırız bana göre.
Yarin Istanbul'a uçuyorum Antalya maçina gitmeye çalisacagim.
direncli bir mac olucak besiktas saha avantaji ve seyirci destegi ile 1-0 veya 2-0 kazanir
Son 3 maçı ama iyi ama kötü Allah'a emanet kazandık. Taraftarımız özellikle Bursa maçına çok önem veriyorduve bu maçı da aldık. İnönü'ye dönüşümüzde taraftarımızın desteğini arkamıza alıp kazanırız.
Quaresma'nın yokluğunda maçı takım oyunuyla rahat kazanırız diye tahmin ediyorum. Sonuçta Quaresma yok ve takım oyunu var. Mutlaka artısı olacak :)
Quaresma nın yokLuğunda hoca umarım HoLosko iLe başLar. Simao ya daha fazLa iş düşecek. Artık bu sezon kendisini gösterme ve takıma önderLik etme zamanı geLdi. Ernst oynayabiLecek durumda mı biLmiyorum ama Erns-Necip ve Fernandes Li bir orta saha kurgusu iLe maça başLarsak AntaLya karşısında farkLı gaLip geLiriz diye umuyorum. OLmadı korner Bug`un dan yararLanıp atar, yine atarız.
Son 3 maçtır öyle ya da böyle galip geliyoruz ve bu güzel bir olay. Galip gelme alışkanlığı önemli. Bu maçı da sahaya moralli çıkacak olan takımımızın taraftarın da desteğiyle kazanacağını düşünüyorum. Üst sıralara biraz daha yaklaşırız böylece. :)
Bu da benim istediğim, ama sahaya çıkmayacak 11'imiz:
Rüştü
Toraman - Sivok- Egemen- İsmail
Ernst
Necip - Fernandes
Holosko - Simao
Pektemek
Hocadan beklediğim kadro şu;
Rüştü
Ekrem - Sidnei - Sivok - İsmail
Aurelio - Necip - Fernandes
Holosko - Simao
Edu
Fazla gol olmaz Beşiktaş 3 puan alamaz.Bursa maçındaki oyunu çok kötüydü şansının yardımıyla galibiyet aldı ama bu maçta şansı kurtarmaz.
Beşiktaş yine forvette Edu ile sahaya çıkacak galiba, çok ağır bir adam Edu pasları bile biraz bekletip atıyor yani bana Almeida ilk geldiğinden beri hep ağır gibi gözükürdü Edu'yu gördükten sonra Walcott gibi gözükmeye başladı Almeida.
Maç hakkında, Beşiktaş'ın kesinlikle erken gol bulması lazım yoksa ilerleyen dakikalarda fizik gücünün de düşmesiyle Antalya iyi kontralar yakalayabilir.
benim sahsi gorusum su besiktas kadrosu hakkinda
Rustu
ekrem-sidnei-egemen-ismail
Fernandes-ernst-necip
Holosko-Simao
Edu
boyle bir kadro daha iyi ortasaha cok baskili olur ve daha iyi olur.
Carvalhal Beşiktaş'ın teknik direktörü iken hiç bir maçı kesin kazanacak gözüyle bakmıyorum ben. Antalyaspor'un Mehmeh Özdilek farkıyla alacağını düşünüyorum 1-0
Guti defteri kapanıyor bizim için , bugün yine kadroda yok..
Beşiktaş'ın İlk 11'i: Cenk Gönen-Toraman-Sidnei-Egemen-İsmail-Necip-Veli-Ernst-Simao-Holosko-Mustafa
Beşiktaş yedekler: Rüştü, Fernandes, Hilbert, Aurelio, Mehmet Akyüz, Edu, Tanju
Senin ki doğru :)
MEDICALPARK ANTALYASPOR: Ömer, Ali Tandoğan, Ali Turan, Deniz, Musa Nizam, Uğur İnceman, Sedat, Kerem, Musa Aydın, Necati, Mehmet Eren
MedicalPark Antalyaspor Yedekler: Sammy, Erkan, Musa Nizam, Sedat, Emrah, Tita, Kenan
Simao 1-0 penaltidan atildi, Penaltimiydi evet kesinlikle penaltiydi
Ali Turan o nasıl dengesiz gelmektir ya, Veli de akıllıca vücüdunu araya koydu
1-0 Simao
Beşiktaş 1-0 kazandı.Tebrikler.
VeLi ve Edu nun atamadığı basit goL pozisyonLarından doLayı az kaLsın puan kaybediyorduk. OnLar nasıL kaçar arkadaş, nasıL atamazsınız ya..
Kör, topaL gidiyoruz bakaLım.
Yalnız bu maç Edu iyiydi.
Şans demişken sen şans kurtarmaz demişsin gördünmü Beşiktaş'ı sanş kurtardı ;)
Emrah Başsan'ı çok beğendim.Sağlam bir gelecek onu bekliyor gibi görünüyor.
Fenerbahçe maçının kopyasını gördüm bugün. Erken gelen gol ve karşı takımın bütün maç boyunca yüklenmesi. Fenerbahçe erken gol bularak maçı kapattı. Bizde bugün ilk 30 dakika boyunca güzel oynadık onun dışında vasat bir oyun oynadık. Bu tip maçlarda önemli olan 3 puanı koparmak. Bunuda yaptık. Zorlu maç trafiği dönemini karlı bir şekilde kapattık. Umarım takım önümüzdeki haftalar kendini bulur.
Maçın başında golü bulduk,golden sonra ikinci golü bulup rahatlasaydık daha rahat bir maç olacaktı ama net fırsatlar yakalamamıza rağmen bunları değerlendiremeyince maç zora girdi.İkinci yarı son yarım saat ileride pas yapıp top tutamadık,sürekli top kaybı yaptık.Antalyaspor iyi pres yaptı,kaptığı topları hemen kaybetmediler ama pozisyon bulamadılar fazla.Bunda sürekli savunmamızın arkasında uzun topla sarkmayı düşünmeleri ve bir çoğunda ofsayta yakalanmaları etkiliydi.Bu etkinliklerini değerlendiremediler yani.İkinci golü bulsak daha rahat bir maç olacaktı bizim için ama puan kaybetmemiz daha önemli.Umarım bu galibiyet serimiz devam eder.
Simao'nun penaltı vuruşlarına bayılıyorum.Simao topun başına geçtiğinde penaltı vuruşlarında acayip bir güven oluşuyor içimde.Sanırım hayatında hiç penaltı kaçırmamış.Öyle bir yere vuruyorki zaten kalecilerin çıkartması imkansız.Simao sahada olduğu sürece her zaman penaltıları onun kullanmasını istiyorum.
Ayrıca Egemen harikaydı gerçekten.Çok kritik müdahalelerde bulundu.Bu sezonki en iyi transferimiz diyebilirim kesinlikle.İyi ki almışız.İnşallah sakatlık falan yaşamaz her çıkış yapan oyuncumuz gibi.
Edu'nun bugüne kadar ki performansını fena bulmamıştım ama bugün kaçırdığı pozisyonlar,özellikle daha uygun durumdaki Holosko'ya 2 defa topu atmaması,kötü bir izlenim oluşturdu bende.Neyse ucuz etin yahnisi bu kadar olur.Yapacak bir şey yok.Almeida bir an önce iyileşir umarım.
Bir de Necip ve Ernst pek iyi değildiler.Bu ikilinin kötü olması son yarım saatlik bölümde etkisiz olmamızda çok etkiliydi. Hadi Ernst yeni sakatlıktan çıktı,kabul edilebilir ama Necip Maccabi maçın ikinci yarısı hariç o bildiğimiz Necip gibi oynayamıyor.Toparlanması lazım,zira ona bu sezon fazlasıyla ihtiyacımız olacak.
Yoğun maç temposunun da etkisiyle çok kötü bir futbol oynadık, gerçi bundan önceki maçlarda ne kadar iyiydik o da tartışılır. Fakat şu bir gerçek ki bu sefer karşımızda zayıf bir A.Gücü ya da rehavete kapılmış bir Bursa değil, sağlam bir Antalya vardı. Özellikle 2. yarı son dakikalarda maç gitti geldi, neyse ki kaza kurşununa kurban gitmeden tamamlayabildik 90 dakikayı. Önümüzdeki maçlarda şu futbolu düzeltmemiz şart şart şart.
Holosko - Simao - Q7
Almeida
Bu hucum hatti cok can yakar