Printable View
Sezon öncesi bir MİY-G.Antep maçında banko Mersin kazanır diyeceğim hiç aklıma gelmezdi... Antep çok çok çok ama çok formsuz.
Mersin İ.Y., bu sefer kendi sahasında kaybetmez, çünkü karşısında iyi bir Bursaspor yok, çok kötü bir Gaziantepspor var. İstifa sesleriyle de çalkalandılar iyice, durumları hiç iyi değil. Belki çıkış maçı olarak bakıp hocalarına kendilerini affettirmek isteyeceklerdir, ama Mersin saha ve seyirci avantajını kullanarak maçı kazanacaktır. Ben Yahia, Nobre ve N'Duka'ya da çok güveniyorum, tamamen duygusal olarak. :D
İstifa çalkantılarından sonra Gaziantep kendine gelir, kazanmasını bilir.
Bu sefer Gaziantepspor kazanacak gibi geliyor bana.Tolunay Kafkasın gidip gelmesi takımı şaşırtıcı ve beklenmedik bir şekilde motive edecek gibi gözüküyor.
Çok net söylüyorum iddaa da arabanızı, evinizi, çay bardağınızı satın, bu maça 2 oynayın Antep Tolunay Kafkas'ın gidip gelmeleriyle motive olacak bence de kesin kazanırlar.
Antep sezona çok kötü başladı. Mersin zor deplasman. İddaada 2 oynadım. Umarım Antep kazanır.
Çok sıkıcı bir maç oluyor şu an. Mersin daha etkili ama.
Nobre golle burun buruna geldi. Net pozisyon karşı karşıya kaçırdı. İlk ciddi tehlike
Penaltı golüyle 1-0 öne geçti Mersin
Antep bu sene ciddi şekilde kümeye oynayacak sanırım. Kuponuda yatırıyor Antep. Maç zor döner gibi.
Gol penaltidan Andre Moritz...
Mersinin penaltisi cok sacma diyorlardi dogrumu ?
2-0 Mert Nobre yine. Gol krali olacak bu belesci burda galiba :n:
Mersin kadrosu toplama takım ama gerçekten bu ligin kaliteli isimleri var ve maçtada oldukça iyiler.
MİY iyi takım yahu neden kimse tutmuyor anlamıyorum. Gaziantep ise küme düşmeye aday takımlar gibi oynuyor.Uzun süredir bu kadar kötü bir takım görmedim ligde çok ciddiyim.
O değilde Engin'e üzüldüm ya :/
Engin böyle iddaalı konuştuğu zaman rakip takıma basın :D gelir zaten kupon yalnız bende yattım bu maçtan :D
antep haftayada yenilirse tolunay hoca istifa eder :D
Beklediğim gibi Mersin vermedi maçı ve gol yemeden kazanmayı bildiler. :) G.Antep'in önümüzdeki maçı ise Beşiktaş ile. İlk puan ya da puanlarını bizden alırlarsa şaşırmam. :) Ama bize de yenilirlerse 5 maç 0 puan tarihlerinde görülmemiş bir olay olacak sanırım.
Şaka gibi yaa..Daha düne kadar 2.ligde play-off a oynayan takım Süper Ligde 4te 3 yapıyo, Adanademirspor ise 2. ligde vasatı aşamıyo..Futbol senin cidden adaletin yok!