Printable View
G.Antepspor'a bir tekmede Beşiktaş atar bu sene bu durumdan kolay kurtulamaz G.Antep küme düşme ihtimali dahi var bence.
Abdullah menejer oldu farklı bir Antep olabilir bence beraberlik olur :)
Yeni hoca,Oyuncular daha bir motive olucaktir bence En kotu beraberlik diyorum antep yenilmez
Hocaları değiştiği için G.Antep futbolcularının eksta motiveyle çıkacaklarını düşünüyorum bu maça. Avrupa yorgunluğunu ve moral bozukluğunu da düşünerek berabere kalabiliriz gibi geliyor.
Antep yenilirse dönüşü olmayan çukura yuvarlanır son şansları
Hoca değişikliği motivasyon cart curt hikaye , Antep'i böyle bulmuşken yenmeliyiz. Stoke karşısındaki oyunu sergilersek zaten sonuç kendiliğinden gelir.
Var mı burdan G.Antep'e, maça gelen? :)
Teknik direktör değiştiren takım sıradaki ilk maçını iç sahada oynuyorsa galip gelir, dış sahada oynuyorsa 1 puan alır diye bir varsayımda bulunayım :D Bakalım tutacak mı...yoksa teorileşmeden çürüyecek mi :p
Beşiktaş'ın olası puan kaybının sorumlusu TFF'dir ve bu maçı ertelemedir.
kadromuzda bulunan Holosko, Ekrem Dağ ve Quaresma ülkelerinin milli takımlarına gitmek için Gaziantep'den ayrılmışlar.
TFF ? Oyuncuların ülkelerinin federasyonları çağırmış.Aksi takdirde UEFA ceza verebilirmiş.
Olacak iş mi yahu? Her gün yeni bir TFF saçmalığı.:icon_smile:
Kusura bakmayın TFF'nin hatası yüzünden Fenerbahçe 2 günde 1 maç yaparken kimse ertelensin demiyordu ; hatta sadece 1 önemli (milli oyuncu) değil
Gökhan,Serdar,Emre,Mehmet Topuz.Selçuk gibi kadronun yarısı yokken.
Ortada bir hata olmuş ama maçı ertelerseniz Fenerbahçe'ye haksızlık yapmış olursunuz.
Gerçi ne haksızlıklar dönüyor bu da bişey mi derseniz
haklısınız
Dostum Fener 2 günde 1 maç yaparken Beşiktaş'ta haftada 1 maç yapmıyordu :) Sizin gibi Beşiktaş'ta 4 günde 1 maç ayrı eten Avrupa Kupası maçları.Siz lig başladığından beri 5 maça Beşiktaş gün itibariyle 7.maçına çıkacak.
Bravo TFF. Aferin..
Milli maçların programı aylar öncesinden, ligin programı da bir hafta öncesinden belli, 5 gün kuralı da yeni değil; Beşiktaş yönetimi buna itiraz etmek veya erteleme istemek için bu kadar beklememeliydi.
TFF'ye dönecek olursak: İlk açıkladıkları ziplenmiş lig programına göre 12. ve 15. hafta maçları hafta içinde oynanacaktı. Lakin 12. haftanın oynanacağı 23 kasım ve 15. haftanın oynanacağı 7 aralık dolaylarında Şampiyonlar Ligi'nin 5. ve 6. hafta maçları vardı. Bir televizyon programında çakışma gündeme getirilince düzeltme yapıldı; 12. ve 15. haftaların yerine 14. hafta maçları hafta içine alındı.
Tabii, yeri gelmişken, bu güzel ortamda takvime henüz dahil olmamış Türkiye Kupası'nın ne ara ve nasıl oynanacağı da ayrı bir güzellik.
O bişeymi milli aradan sonra bizim Ankaragücü maçımız var hemen arkasında 18 Ekim'de de şampiyonlar ligi maçımız var.Federasyon bu yıl rezil etti işi.
Abdullah tercihi riskli olmuş bence,umarım başarılı olur ve biir Türk hoca daha ismini büyütür.
Bazı fenerbahçeli arkadaşlar bu herşeye tek taraflı bakma huylarından vazgeçemedikleri sürece bir arpa boyu yol katedemeyecekler. Açın gözlerinizi biraz çok zor birşey değil bu. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Bize yapıldı bize edildi biz mağduruz biz eziliyoruz. Şekil A'da da görüldüğü gibi herşey size denk gelmiyor. Ayrıca kalemci gayet güzel bir noktaya değinmiş. En son baktığımda 7 5'ten büyük bir rakamdı , yani bu Fenerbahçe'den daha fazla maç yaptığımız anlamına geliyor.
Neyse Biz bu şartlar altında da kazanmasını biliriz. Q7 olsa özellikle Stoke maçındaki iyi oyununun moraliyle bize çok faydalı olabilirdi ama O'nun yerine Pektemek oynar olmadı Veli oynar Mehmet oynar. Biz bugün yine ahlanıp vahlanmadan 3 puanımızı alırız.
Son olarak günden güne kendini rezil eden ve iki eliyle bir direği doğrultamayan MAA ve yönetimine selam olsun..
Kulüplerin uyanık olması ve aleyhlerine işleyen değiştirilebilir durumları mümkün olduğunca erken tespit etmeye çalışması lazım; anlaşılan o ki Federasyon bu sezon onları beta-tester olarak kullanmaya devam edecek.
Beşiktaş örneğinde olduğu gibi, maç günü Portekiz'den gelen telefonla olaya uyanırsanız, yapacak bir şey kalmıyor.
Kulüpler birliği federasyonun her yqptığına olumlu yaklaşırsa olacağı bu.1,2 kulüp karşı çıkınca birşey değişmiyor birlik olmak lazım ama tabi çoğu orralı bile değildir.
Federasyonun Beşiktaş'ın maçını ertelemesi lazım bence. Ertelemezse yanlış yapar.
Beşiktaş 1 kontrayla 2.yarı işi btirir.Antep 4 maça oranla 2 kat daha fazla yoruldu.Ayrıca takım içinde Danny'ye bi gruplaşma mı var ki ? El Yasa bile boştaki Danny'ye pas vermek yerine kaleciye döndü.
Holosko ve Ekrem oynuyor? Nereden öğrendiniz Gaziantep'ten ayrıldıklarını?
İlk yarıdan pek birşey anlamadım, kim iyi oynuyor, kim kötü, kim daha istekli bilemedim :) Yalnız Gaziantepspor biraz daha derli toplu ama sert oynuyor, birebirde Beşiktaş'lı oyuncuları faulle durdurma yolunu seçiyorlar. İkinci yarıda sıkıntı olabilir, hem Serdar hem Orhan sarı kartla oynuyor ve aynı oyunu sürdürdüler ilk yarı boyunca. Beşiktaş'ında neden bu kadar hücumda etkisiz olduğunu anlayamıyorum. Taktiksel bazı problemler var gibi, yoksa bu kadar zengin bir hücum hattı bu kadar ağır ve sıradan oynamamalı. Simao'yu hep orta çizgi yakınlarında gördüm, Holosko'da sağ çizgide koştu durdu, genelde de topu kaybetti dribling halindeyken. Mustafa yalnız kalıyor, ikinci yarıda yine duran toplara bakar Beşiktaş'ın işi eğer taktiksel bir müdahalede bulunmazsa Carvalhal.
İnanılmaz vasat oynuyoruz. Bu maçtan 1 puan bile almak iyidir şu oyunla. Nerede Stoke City maçında ki Beşiktaş, nerede bugün ki Beşiktaş. Şu berbat oyunun bhanesi olamaz. Ne yani Sivok ve Quaresma yok diye mi böyle oynuyoruz. Hiç sanmıyorum. Quaresma bu tip maçlarda bireysel oynar ve takımı daha da kötü yapardı. Sivok ise defans oyuncusu. Yani demem o ki toparlanması lazım ikinci yarı Beşiktaş'ın. Yan toplardan vazgeçmeli, diklemesine oynamalı. Kimse gelip pas istemiyor. Mustafa Pektemek'i de çok verimsiz buldum. Geçen maç olduğu gibi.