Printable View
İBB sıradan geçiriyor büyükleri. Merakla bekliyorum bu maçı :)
Biletlerimizi aldık,heyecanla bekliyoruz Cumartesi gününü. :)
Uzun yıllardır maçlara giden ben,sanki ilk kez maça gidiyormuş gibi bir heyecan taşıyorum.Cumartesi akşamı Kadıköy'de inanılmaz güzellikte bir atmosfer olacak.Maça gelecek olanlar çubuklu forma giymeye özen gösterirlerse çok güzel olur.
Rakibimiz bu sezon lige çok iyi başladı.Doka,Visca ve Webo takıma çabuk uyum sağladılar ve çok etkili oluyorlar.Bol pozisyonlu,oldukça keyifli bir maç olacağını düşünüyorum.
Emre ve Gökhan Gönül hafta içinden itibaren takımla çalışmaya başladılar ancak Aykut Kocaman milli maç arasının da olması sebebiyle bu oyuncuları dinlendirecektir.
Bu maç için beklediğim ilk 11;
Volkan
Orhan-Bilica-Yobo-Ziegler
Cristian-Mehmet Topuz
Dia-Alex-Caner
Semih
Bu maçı tribünler kazandıracaktır Fenerbahçe'ye.3-0 gibi net bir skor bekliyorum.(Alex x2,Semih)
Fenerbahçe çok rahat kazanacak bu maçı. İBB'nin atak yapacağını bile sanmıyorum. 3-0 veya 4-0 Fenerbahçe alacak. Bütün golleri de Alex atar herhalde.
Belediye'den sürpriz bekliyorum. Webo'nun golüyle ya da golleriyle puan ya da puanlar alabilirler bence :) Büyüklerin Belalısı Belediye :)
Sahadaki futboldan ziyade tribünleri izlemek için sabırsızlanıyorum.
Zar zor ayarladığım biletle orda olacağım :) Bu kadar ilgi olacağı belliydi.
Taraftarın gecesi olur diye düşünüyorum.Sevgililer buluşacak :)
2-0 2-1 gibi skorlarla alırız diye düşünüyorum.
Ibb buyuk takimlara cukur kazmaya devam etcektir diye dusunuyorum. ibb kazanir veya en kotu beraberlik alir dusuncesindeyim.
Maç olimpiyatta olsaydı belki İBB alırdı ama maç kadıköyde olduğu için ve taraftarın ilk maçı olduğu için Fener alır düşüncesiyim.
belediyeden süpriz bekliyorumdan ziyada belediyeden olağan bi galibiyet bekliyorum :D
Sürpriz olmazki İ.B.B'nin yenmesi :D benim banko maçım budur basın neyiniz varsa 8.00 oran hiçte fena değil taraftar baskısı falan olmaz tam tersi adamlar evlerinde gibi hisseder kendilerini :D nasıl olsa alışıklar Webo reyiz atar İ.B.B 1-0 alır diyorum...
Yapma Kaan taraftar baskısı nasıl olmaz :D Evet ters bi takım İBB , hepimiz bu hususta hemfikiriz ancak ilk normal seyircili maç bu , taraftar kendini ; tepkisini ortaya koyacak.Yani baskı olur diye düşünüyorum.He bu İBB ' yi nasıl etkiler o farklı bi konu etkilenmezler desen bi nebze anlarım çünkü alışkınlar zaten malum seyircisiyle oynayan bir takım değil Boz Baykuşkar dışında.Abdullah Avcı da takımını böyle maçlara iyi konsantre ediyor tabi o da var.Ancak baskı kesinlikle olacaktır.Fenerbahçeli futbolcular bu baskıyı arkasına alıp itici güç olarak kullanırsa İBB'nin yapacağı birşey olmaz diye düşünüyorum.Zira Manisa maçında da puan kaybının sebebi bizim kötü oynamamızdı rakibin direnci değil.Kayseri maçında da iyi değildik.Üç maç üst üste rezil futbol oynamaz ve iki maç üst üste sahamızda puan kaybetmeyiz düşüncesinden yola çıkarak , kazanırız diyorum.
Yok hacı olmaz baskı falan görürüz maçta :D
Fenerbahçe rahat alıcak görürsünüz :D
Fenerbahçe etkili ayaklarıyla kazanmaya yakın olan taraf.
Bu maç hakkında tahmin edebileceğim tek şey berabere bitmeyeceği yönünde olur herhalde :) Bildiğim kadarıyla aralarında 8 maç oynandı, 4'ünü Fenerbahçe, 3'ünü İ.B.B. kazandı 1'i beraberlikle sonuçlandı. 1-2 çifte şans ;)
Bence bütün goller ofsayt olucak veya penaltı olmayan bir penaltı golüyle.
1-2 ÇŞ ve 0-1 ÇŞ seçenekleri yok iddaa da :D 0-2 var oda 2.8 oran :D ben 8.0'lık oranı daha banko görüyorum :D
Fener tereddütsüz alacaktır bu maçı, şüphelerin aksine.
ibb nin bize birşey yapabileceğini hiç sanmıyorum. 3-0 ya da 3-1 biter :)
Çaktırmayın Webo'ya teşvik primi verdik.
Taraftar baskısı olmaz yorumlarına da sesli güldüm bu arada :D
Selam webo ben yobo abin seni bizim takıma aldırcam ona göre oyna ;)
Şaka bir yana zor maç olucak kazanırız umarım :D
Neyiniz varsa satın bu maçı Fener'e oynayın :D
İddaa çok düşük oran vermiş değmez fenere basmaya Everton-Liverpool maçına liverpool'a oynayın daha iyi. Ayrıca klasik fenerbahçe maçı olur, çıkarız çok iyi oynamayız kazanırız evlere dağılırız:)
volkan
orhan yobo bekir ziegler
gökhan cristian m.topuz stoch
alex
semih
Orta saha iyi olmuş stoch'un oynaması güzel özellikle orta sahadan top çıkaramıyorduk Mehmet'in orta sahanın ortasına geçmesiyle bu sorun çözülür umarım keşke Gökhan bekde kalsaydı.
5 yabanci var, gidisata gore kontenjani zorlamadan kenardan henri ya da dia yi alabilir Kocaman. Alternatifli iyi bir kadronun avantajini kullanmis.