Printable View
Çok zor bir deplasman ama galibiyet alacağımızı düşünüyorum :)
zor bir deplasman kazim ve engin yok kazim beni ilgilendirmiyor ama engin bana gore onemli biri enginin yoklugunu umarim yekta ile kapatiriz yektada engin kadar cok yetenekli ama yedek kala kala koreldi dusuncesindeyim kasimpasada yekta cok iyiydi riera ilede terim gorusme yapti rieradan birseyler bekliyorum zor mac olucak,kornerlere ve serbest vuruslarda dikkatli olursak bu maci kazaniriz 1 farkli galibiyet bekliyorum.
Efsane geri döndü.Aydın Yılmaz oynuyor...
İLK 11'LER
GALATASARAY
Fernando Muslera
Sabri Sarıoğlu
Tomas Ujfalusi
Gökhan Zan
Hakan Balta
Emmanuel Eboue
Felipe Melo
Selçuk İnan
Aydın Yılmaz
Milan Baros
Johan Elmander
YEDEKLER
Ufuk Ceylan
Servet Çetin
Çağlar Birinci
Sercan Yıldırım
Emre Çolak
Yekta Kurtuluş
Albert Riera
AYDIN YILMAZDAN patlama bekliyorum.Bu maç patlama yapıcak :):):)
Fatih hoca çok büyük risk almış Aydın'ı ilk 11 e alarak.Neyse hadi bakalım hayırlısı.
Şapkadan Aydın çıkmış, umarım terse yatırır. Son haftalarda iki takımın da performansına, kadrolara bakıldığında favori biziz ama biz ne zaman kesin alırız desek anında puan kaybı yapıyoruz. Son 5 sezonda sadece 2 galibiyet almışsız Antalya'da, umarım yine kazanırız. Kazanırsak da 0-2 kazanalım, skor oynadık cebimizde dolsun. :)
Yekta gibi oyuncu dururken aydin...
Fatih terimin her zaman demisimdir taktiksel bilgisi kotu diye sen evinde 2"li forvet cikma zor bir deplasmanda 2"li bir forvet cik ilginc.
Zor bir deplasman. Fakat son yıllarda bize ters gelen takımları bu sene yeniyoruz. 2-1 veya 3-1 bitebilir
dk 6 hala gol yok ya
(bjk maçında böyle demiştim kayseri gol atmıştıbi dk sonra:D)
Ömer Çatkıç - Ali Tandoğan - Ali Turan - Deniz Barış - Musa Nizam - Kerem Şeras - Uğur İnceman - İbrahim Dağaşan - Mehmet Eren Boyraz - Tita - Necati onbiriyle sahada Antalyaspor da.
4-3-3 , 4-5-1 karışımı birşey oynuyorlar değişmeli olarak.Tabi Tita hücumda forvet üçlüsünde yer alırken savunma kısmında 5 li ortasahada pek görünmüyor.Dönüşleri yapmazsa kanadından sorun yaşayabilir Antalyaspor.
Maç şehitlerimiz sebebiyle alınan karardan ötürü 3 - 4 dakika geç başladı.
Galatasaray üstünlüğü ele geçirmek için yoğun bir pres uygulamaya çalışıyor ilk dakikalarda.Antalyaspor ise Tita'nın kanadını kullanma amacında görünüyor.
Antalyaspor'da yedek bekleyen Emrah Başsan ve Musa Aydın Galatasaray'ın gol bulması halinde oyuna girer sanırım.
İki takıma da başarılar.
İlk izlenim ; iki takım da kazanmak için oynuyor.Güzel maç olacak gibi.
Edit : Çok hoş bir olay yaşanıyor.Şehitlerimizin isimleri söyleniyor taraftarlar tarafından.Şahsen duygulanmamak elde değil..
Sabri'nin kartını es geçti. Oyun iki kez durdu, herhalde hatırlattılar ki gitti uyardı Sabri'yi. Bu çıkışların çok daha hafiflerini sarı kartla cezalandırdılar haftalardır.
çok rezil bi maç var 25dkda tek şut var oda cılız
fatih hocayı izlemek maçtan daha zevk veriyo bana keşke onun için bi ayrı ekran olsa:D
3 oldu Yunus daha ne yapsın rakip takım ?
İki takım da iyi mücadele ediyor ancak pozisyon açısından bakarsak yolcu ya katılıyorum maalesef.
Maça ha Aydın'la başlamışsın ha 1 kişi eksik.
Sabri'ye yapılan faul hiç oldu, Eboue'ye yapılan da aynı şekilde. Sabri'ye yapılanı vermedin adam itiraz etti hatta abarttı sarı kartı niye veremedin. Maç zaten kötü, belki pozisyon olacak sağolsun hakem ona da izin vermiyor.
mac cok zevksiz ve kalitesiz yunus yildirim hepsindende kotu.
Hakikaten oldukça ilginç maç yönetiyor Yunus Yıldırım :) ya biz çok yumuşak kalpliyiz, her müdahaleyi faul zannediyoruz, ya da Yunus Yıldırım düdüğünü evde unuttu :D Bende sıkıldım kapattım maçı. Devre arasında bir bakarım gol oldu mu diye, bir de maç sonunda yeter :)
arkadaş serbest vuruşta bari heyecanlanalım o nası orta yav:D
Riera ve Sercan girmeli böyle olmaz oyun anlayışında değişiklik lazım.
Eboue hiç iyi değil.
Elmander ile macin en net gol pozisyonunu kacirdik omer son anda cikartti ve ilk yari bitti
Senenin en kötü topunu oynuyoruz.
Elmander'in kafa vuruşu hariç maçta ciddi bir pozisyon bulamadık. Selçuk'tan yeterli verimi alamadığımız için orta alanda sıkıntı yaşıyoruz. Üstüne Aydın'ın sahada hiç adını duymamamız ve Eboue'nin kötü performansı nedeniyle hücuma çıkamadık.
Kötünün iyisi olan Riera ve Sercan'ın oyuna girmesiyle belki durumu toparlayabiliriz. Sahanın en iyisi şuan Sabri. Mutlaka galip gelmemiz lazım.
Baştan bu kadar hareketsiz geçeceğini tahmin etmemiştim gayet iki takım da atak yapma çabasındaydı hareketliydi ilk dakikalarda.Zevksizleşti birden ve öyle de gidiyor.Sercan ve Riera , Aydın ve Baros ile değişir sanıyorum.İkinci yarı hareketlenir inşallah.
Baros ilk yarının sonlarında sakatlandı ve değişin işareti yaptı. Saha kenarına gelince de hakem uzatma eklemeden maçı bitirdi. Büyük ihtimalle Baros çıkacak ve yerine Sercan girecektir. Sercan oyuna ne kadar hareketlilik getirir, bilemeyiz.
Baros cıktı Riera girdi.
Riera girdi.Hocanın kararları bu maç beni pek memnun etmiyor.