Az önce gördüğüm ile şok yaşadım, Barcelona iki kupada birden mücadele ediyor...
Printable View
Az önce gördüğüm ile şok yaşadım, Barcelona iki kupada birden mücadele ediyor...
O kadroyla her ikisine de aynı anda talipler demekki. :D:D
Oluyor arada öyle buglar :icon_smile:
Oyunun gerçekçiliği işte, adamlar tüm kupalara talip.Süper Kupa'yı da genç takıma karşı oynarlar artık :)
Fikstür süper, salı günü şampiyonlar ligi perşembe günü UEFA maçı, eğer bu kupaların hepsini toplarsa ben bir daha oynamam bu FM'yi... :)
Bir de bu oyunu orjinal alalım diye teşvik etmeye çalışılmıyor mu ! Bu oyuna verdiğim paraya yazık yahu.
ekran görüntüsü koyabilir misin? yuh artık ya
dünya kupasını almadıkça kimse bana BARCELONA BÜYÜK TAKIM demesin:D:D:D
save game 'i bir paylaşım alanına upload edebilir misin?
teşekkürler.
Tamamdır save'li dosyayı size yolluyorum, şuan yükleniyor, resmi ise oyuna girince alırım arkadaşlar.
http://www.filefactory.com/file/ce888df/n/Fenerbahce.fm
Link burada...
Ek olarak SI Forumlarınıda konuyu açtım.
http://community.sigames.com/showthr...11#post7203511
eline sağlık, takip edelim oradaki konuyu
acaba ikisini de kazanırsa süper kupa finali nasıl oynanır :)
Sırf bunu öğrenmek için oyunu oynayacağım. :)
fenerbahçe şampiyonlar liginde ne arıyor onuda anlamış değilim :D
Acaba Orjinal Editörle Başlamadığı İçin mi Oldu Bu Durum ?
Malum Editörden Fenerbahçe Ş.L Katıldıysa Oyunun Şekli Bozulmuş Olabilir :D
Orjinal Oyunun Datasından Tekrar Bir Oyun Açıp Görmek Lazım :)
benim kariyerimde böyle bir sorun yok...barça sadece şampiyonlar liginde...bence editör'den kaynaklanan bir hata oluşmuş...
Sen editörle oynamışın ya ondan olabilir bence...Orjinal halini bozmaya gerek yok :D ama olmaması lazımdı tabi orası ayrı...
Bendede böyle bir durum yok Barcelona Şampiyonlar Liginde henüz Uefaya el atmamış :icon_biggrin:
Fm 11'de buradan bir arkadaşın yönettiği takımın başına gelmişti aynısı.Oluyor arada yani.
editörle fenerbahçe yi şampiyonlar ligine eklemenden dolayı bu hatayı alıyorsun
:D haha şikeyle şampıyonlar lıgıne mı :) şaka tabı kardesım alınma ltfn.. enteresan bı durum tam fıkralık :)
Asıl düşünülmesi gereken Barcelona durdurulamıyor; dolu dizgin devam ediyor yoluna, gol bile yemedi mübarekler. En iyi sonucu ben aldım 1-0 yenilgi ile oda 11 kişi savunma, bakalım Süper Kupa Barcelona - Barcelona oynar, Barcelona kazanır diyorum, sırf bunun için oyunu oynuyorum. :)