Printable View
Karabükspor son haftalarda bir toparlanma sürecinde ama Fenerbahçe'nin kendi evinde rahat kazanacağını düşünüyorum. Karabükspor en fazla 1 gol atabilir bence.
Üstüste iki beraberlik aldık.Uzun zamandır gördüğümüz birşey değil ancak Beşiktaş maçındaki beraberlikte oynanan oyun gayet iyiydi.
İki hafta puan kaybından sonra bu kez rahat bir galibiyet bekliyorum takımdan.Bienvenu artık birşey yap :)
Karabükspor geçen seneki görüntüsünden her ne kadar uzakta olsa son haftalarda toparlanmış gözüküyor.
2 hafta üst üste gelen beraberlikle takım bu sene verdiğimiz onur mücadelesi çerçevesinde daha dikkatli olmasını gerektiğini,neler yapılmaması gerektiğini farkına varmıştır diye düşünüyorum ve bu maçta artık net bir galibiyet alıp çıkışa geçeceğimizi inanıyorum.
Gol atamazsak kazanamayız :P
Forvetlere 2 gün boyunca şut çalıştırmak gerek
Ben herkesin aksine Karabükspor'un bu maçtan puan veya puanlarla döneceğini düşünüyorum...Shelton-Cernat etkili olursa çok can yakar...0-0 1-0 gibi skorlar bekliyorum bu maça alt grilir iddaa da :D
Gol atabilirsek kazaniriz. Gol yiyecegimizi sanmiyorum. 0-0 ya da 1-0 gibi bir sonuc bekliyorum.
Fenerbahçe ile Karabük arasında dağlar kadar fark var. Karabük hezimete uğrar.
Samsun maçında olduğu gibi gol atamadıkça rakiplerin direnci artıyor. Ne de olsa daha 70-80 dakika var diyerek oynayınca zaman su gibi akıp gidiyor. Erken gol, erken gol, erken gol.
çok gol sıkıntısı yaşıyoruz. inşallah bu maçta erkenden gol bulup rahatlarız.
Bu maç çok gol atacağız gibi geliyor bana ama bu yinede gol sıkıntısı çekmemiz konusunda engelleri aştık gibi durmamalı. Mutlaka bir forvet almalıyız.Henri henüz birinci forvet olacak kadar yeterli değil zaten bana kalırsa o adam santrafor değil tamamlayıcı forvet.Yani Alex yokken Semih(transfer)-Henri denenebilir.
Henri tam 4-4-2'nin forveti gibi geliyor bana. Semih'te ilk a takıma yükseldiği zamanlardan bile daha kötü şu sıra. Kısacası bir forvet daha şart ama yinede bu maç çok gol atacağız.
bu sefer çok rahat kazanacağız :D
Rahat kazanıcak ilk 30 dakikada 3 0
Kareografi ile Aziz başkanın doğum günü kutlanacakmış.
Fenerbahce 11: volkan - gokhan, bekir, yobo, ziegler - cristian, emre - m.topuz, Alex - caner - bienvenu
Beşiktaş maçında ki 11 ile sahaya çıkıyoruz.
İlk 11'imiz kesinleşti.
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Yobo
Bekir
Ziegler
Mehmet Topuz
Emre
Cristian
Caner
Alex
Bienvenu
İlk 11 şaşırtmadı . Hakeden oyuncular onbirdeler bir tek Bekir sırıtır onunda yedeği yok birde Bienvenu belki onun dışında güzel ve klasikleşmeye yakın kadromuz . Samsun maçında ki gibi rehavete kapılırsak işimiz zor ama kazanıcağımızı umuyorum.
Lütfen emin konusmayın ya ne zaman böyle konussak takım puan kaybediyor susun. :D
Serdar iyileşmemiş miydi ya? Hazır değil mi acaba, Bekir ayaklı bomba çünkü.
Hakemin maşallahı var ilk 3 dakika itibariyle:)
dk 6 gol atamadık nası iş anlamadım
aha ale kızardı
Kırmızının sebebi nedir izlemiyorum da ?
Helal olsun Aytekin Durmaz artık kendisi türkiye'nin kahramanıdır :D Yazıklar olsun senin gibi hakeme de yerde kıvranırken kırmızı kartı görür görmez ayağa kalkıveren düzenbaz rakibe de.
Hakemin yaptığı harbiden ayıp faul verilmiyor ya