Printable View
trabzon bugün çok yorulacak ve bu maça da yansır. beşiktaş'ta da kötü bir form grafiği sergiliyor, bir türlü istenilen oyunu oynayamıyor. berabere biter diye düşünüyorum..
Aklıma direk Mustafa Denizli dönemindeki maç geldi Trabzonspor-Beşiktaş başlığını görünce. :) Trabzon maç boyu tek kaleden de öte birşey oynamıştı ama biz Ernst'in mucizevi golü ve Bobo'nun son dakika golüyle 2-0 kazanmıştık. Yine öyle bir maç olacağı kanaatindeyim,Trabzon deplasmanlarında biz genelde ezilen taraf oluruz oyun olarak fakat genelde de kazanmışızdır. :) Almeida atar bu kez.
Papaz her zaman pilav yemez. Pozisyonlarımızı yine bulur ve bu sefer atar kazanırız.
Vay arkadaş ne fikstürmüş. Derbileri ard arda yaşıyoruz. Artık toparlanmak lazım. Fenerin ekmeğine yağ sürdüğümüz yeter.
Ben bu maçın da berabere biteceğini düşünüyorum, önceki iki derbide de olduğu gibi. Fakat bunu söylerken de, gönlüm kesinlikle kazanmamızdan yana tabii ki. Zirvenin 6 puan gerisindeyiz şu an ve artık toparlanmamız lazım. Bu maçta Fernandes'in kadroya alınacağını umuyorum. Alınmazsa da ben Fernandes'in yerinde olsam köprüleri atar ve devre arasında takımdan ayrılırdım. Hatta şimdiden kulüp arayışlarına girerdim.
Beraberlik kokan bir maç.
Beşiktaş 3. derbisinden de beraberlikle ayrılır diye düşünüyorum...İki takımda son maçlarında çok iyidiler maç çok çetin geçecek...
Bu sene 20ci resmi macimiza cikacagiz , Besiktasin durumuda bize benziyor ama bu hafta icini bos gecirdiler bu macta daha diri takim olacaktir. Mac berabere bitmez
Geçen sezon 3 İstanbul takımı ile yaptğımız 6 ma.ın 5 tanesini kazandık ve ligin zirvesinde olmamızı sağlayan maçların başında o maçlar geliyordu.Bu sezon bu maçlara Beşiktaş maçıyla start veriyoruz umarım bu maçı kazanırız.Yorgunluk pek etkilemez bizi ama bende bu maçın berabere bitmeyeceğini düşünüyorum.
Karşılıklı gol olur bu maçta ancak kimin kazanacağını kestirmek güç.Zevkli bir mücadele olsun ve beraberlik olsun.
Berabere kalın herkes mutlu olsun :D
Yuksek tempolu mac olcak ve kazanan saha ve taraftar destegi ile trabzonspor olcak 2-1.
Carsiyi maca davet etmisiz, olumlu cevap gelmis. Mac oncesi beraber yemek yenilip maci beraber izliyeceklermis.
Trabzonspor Allahtan ki Inter maçından çıktı. Yoksa garanti dağıtırlardı bizi çünkü takımda orta saha yok. :/ Necip,Veli,Aurelio,Simao sakat,oynayamayacak. İlk kez Alves'i izleyeceğiz büyük ihtimal.
Aurelio kadroda, oynayacak. :)
Trabzon'a hareket eden kafilemizde şu futbolcularımız yer alıyor:
RÜŞTÜ REÇBER
İSMAİL KÖYBAŞI
MANUEL FERNANDES
İBRAHİM TORAMAN
TOMAS SİVOK
RICARDO QUARESMA
HUGO ALMEİDA
MUSTAFA PEKTEMEK
ROBERTO HILBERT
MEHMET AURELİO
EKREM HAYYAM DAĞ
MEHMET AKYÜZ
FILIP HOLOSKO
ALVES
FABİAN ERNST
EGEMEN KORKMAZ
TANJU KAYHAN
UMUT KAYA
ATINC NUKAN
CENK GÖNEN
Yarın işimiz zor, kadro seçimi memnun etmeyebilir bizi. Ben şöyle bir 11 bekliyorum:
Cenk
Toraman Sivok Egemen İsmail
Aurelio Ernst
Hilbert Fernandes Q7
Almeida
Fernandes'i 11'de görmeyi çok istiyorum. Gönlüm onun sahaya çıkan kadroda olmasından yana. Fakat, Guti gibi haftalar sonra 11'e alınıp dökülür ve ıslıklanır diye de korkuyorum. Bakınız, Kayserispor maçı. Holosko, Pektemek ve Alves oyuna sonradan girmesini beklediğim isimler. Kaleci Umut'un ve Atınç'ın 18 dışında kalacağını düşünüyorum.
Berabere bitsin çok iyi olur :D
Aurelio 18 de ama ilk 11 baslayabilirmi bilmiyorum. Simao yerine Mustafa ve Veli'nin yerine Fernandes oynar bence.
Ilk 11
Cenk, Ekrem, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Ernst, Toraman, Fernandes, Quaresma, Almeida.
Beşiktaş bilmece gibi bir kadroyla çıkmış :) Diziliş yapabilene aşkolsun :)
Orta saha Sivokmuş :)
ulanzinyo kaçar mı o:D
top bi o kalede bi bu kalede
Bence Beşiktaş ilk yarı istediğini başardı, Q7 ciddi anlamada takıma nasıl faydalı olurum diye düşünmeye başlamış artık son 2 maçtır :)
ilk yarıda oyun olarak iyiydik. Beşiktaş orta sahada defansif anlamda kalabalık bir takım kursada orta sahada kontrolü vermedik. ama tehlikeli pozisyon sayısı neredeyse aynı. işte en büyük zaafımız ortada. yüzde 80-20 topla oynama da olsa rakibin her atağı tehlikeli ve hücumda zenginliğimiz yok. Zokora gibi bir forvet bir de stoper bulsak muhteşem olur.
78'de Q7 penaltıdan attı.
0-1
Celustka'da kırmızı kart gördü.
Trabzonunda sanki 1 penaltisi verilmedi gibi ve buragin o defans arkasina yaptigi kosu ofsayt degil gibiydi 1 kez izledimde ole gozukuyordu.
maçı izlemeyi bıraktım gol olmuş :) burak ın kendi ellediği toptan penaltı beklediğini söylüyorlar doğru mu :D
Kart görmek için elinden geleni yaptı Burak ama göstermedi Fırat Aydınus. Gerçekten öyle bir pozisyonvar :D Top kendi eline çarptı, el var diyerek itirazda bulundu, taraftarı tahrik eden hareketlerde bulundu sıkça.