Printable View
Geçen hafta 8'deydi finalim, sınava girmeden önce maçı izledim, pazartesi günü yine 8'de ne yazıkki ilk yarıyı kaçıracam içimde derin bir yara :D bu sezon hafta içi abukluğu yüzünden girmediğim dersin haddi hesabı yok Federasyon veya artık bu takvimi kim hazırlıyosa onların uyguladığı bu psikolojik ve fizyolojik baskı yerini buluyor.
Bu sezon şampiyon olmamız diğer bütün sezonlardan daha önemli çünkü kaybettiğimiz zaman "hehehe şikeciler şike yapamadınız kaybettiniz" diye çok alakasız bir gündemin peşinde mutlaka olacaklardır. Bu seneki şampiyonluk çok önemli oyuncuların bu bilinci iyice içlerine işlemeleri gerek.
Gaziantep güçlü, zayıf, istekli, arzulu, tehlikeli hiç önemli değil ne olursa olsun kazanmamız gerek.
Kazanırız 3 0 biter antep iyi oynamıyor
bir forvet her şeye ilaç olur. forvetsiz kazanırken çok zorlanacağımız gibi forvetli kaybetmemiz aynı şekilde zor olacak..
Maçlara resmen forvetsiz çıkıyoruz. Alex'in de olmaması orta sahada sürekli yan-geri pasa neden oluyor. Böyle olunca da hücumda çoğalmak imkansız hale geliyor. Formsuz olsa dahi, sol bekte oynasa dahi Alex'in sahada varlığı yeter. Bu yüzden Alex'in oynaması lazım.
Gaziantep gibi takımlar gol yemedikçe direncini arttırıyor. Üstelik yetenekli oyuncularıyla kontralarda etkili olabiliyorlar. 1 gol atarlarsa da zaten maç iyice zor hale geliyor. Bu yüzden maçın başında hiç topu eveleyip gevelemeden, ne de olsa daha 80-90 dakika var demeden gol için yüklenmeliyiz.
Bu arada bize yine hafta içi maçı kitlemişler.
Fenerbahçe 11; Volkan, Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Cristian, Topuz, Gökay, Stoch, Alex, Semih
Gaziantepspor 11; Karcemarskas, Kerim, El Yasa, Dani, Şenol, Sosa, Orhan, Sapara, Bekir, Popov, Cenk Tosun
Gökay sonunda beklenilen bi tercih Aykut hocanın yüzünü kara çıkartmayacaktır ondan çok iyi bi oyun bekliyorum bugun.
Fenebahçe 19.hafta da 14. hafta içi maçına çıkıyor.Vay anasını :/ Harbi sinir bozucu.Cuma'yı hafta içine kattım :0:
ligde yaklaşık olarak en çok ahftaiçin oynayan takımız ve 2ciye de baya bir fark atmış durumdayız :)
Skoru bilemem ama rahat kazanacağımızı düşünüyorum.Aykut hocanın Gökay tercihi beni şaşırttı.Eminim Gökay bile şaşırmıştır.
Nefret ediyorum hafta içi maçlarından.Umarım şu şanssızlığı kırarız bugun.
Özer'in maç içinde fantastik pas denemelerinden 1'i tutsa da gol olsa diye bekleyeceğimize Gökay'ın mücadelesini izleyelim. Aykut Hocanın bu seçimine sevindim.
Hayret Aykut Kocaman Özer inadindan artik vazgectimi dersiniz?
Volkan coşuyor... Gaziantep fena pozisyonlar yakaladı sanırım. Radyo spikeri çıldırdı :D
Antep Tek Kale oynuyor
Baroni yine uzaktan vurdu sanırım. Yahu maç çok heyecanlı mı başladı yoksa bu spiker mi abartıyor ? :D
Bekir Ozan attı sonunda...Çok kaçırdılar en sonunda geldi gol...
0-1 Antep attı.... Bekir ozan
Sonunda antep atti ozan has 0-1.
Antep eziyor maçın başından beri. Tam annem odadan kovdu Antep atmış :D
Ne zaman fenere iddaa kuponu yapsam beni yatırıyor. Bugün 1/1 verdim yine yatıracak heralde.
maçın temposu çok mu yüksek yahu?
en büyük gol ümidimiz alex ve stoch diğerlerinde iş yok gibi
Popov gol pozisyonunda topu taca attı.
:zuhaha şut ve taç oldu :D
Stoch şut denemelerini artırırsa kilidi açarız diye düşünüyorum.Ayrıca Ziegler ters kademelerde bir türlü başarılı olamıyor.Hepsinde tehlike yaşadık kalede.