Printable View
Beklenen maç geldi. Deplasman tribünü biletleri 16:06 da satışa çıktı 16:08 bitti :) Yarın yoğun bir gün olacak. Kazasız belasız atlatırız inşallah :)
Tehlikeli bir mac.Defansta eboue yok.Defans dörtlüsu tahminim ujfalusi-semih-servet-balta olacaktir.Orta sahada da kazim yok.Engin-Selcuk-Melo-Emre ideal orta saha gibi.Ilerde zaten Elmander-Baros var.
Umarim Elmander gecen macki gibi olmaz ona ihtiyacimiz var cünkü.Defansta cok hata yapmazsak kazaniriz gibime geliyor.Kazanmamiz lazim.
Kritik bir viraj , çok korkuyorum böyle maçlardan puan kaybetme olabilitesi yüksek maçlardan biri.
Eboue'nin olmaması kötü oldu ancak Sabri'nin sakatlığı geçtiyse Sabri geçmediyse Ujfa'yı sağda Servet'i de Semih'in yanında izleyebiliriz , Kazım'ın da cezalı olması nedeniyle belki Fatih hoca Engin'i sağda kullabilir olmazsa da Riera'yı orda izleyebiliriz , içeri kat ederek çapraz şutlardan belki etkili olabiliriz , umarım kazanırız .
Allah utandırmasın ...
İ.B.B maçından daha zor bir maça çıkacağız BJK ve TS'den içerde puan almış bir ekip Samsun...Kadıköy'de de puan almış bir ekip...Açıkcası işimiz zor olacak Balta son maçta çok tutuktu defans aksadı hep bu sefer daha iyi olmalı yoksa Samsun kanatları zorlayacaktır onu...Beraberlik bekliyorum ben 0-0 1-1 gibi bir skor alt biter...
Bende alt bekliyorum ya 1 0 gs alır yada samsun alır
Acaba Gekas ve Serdar Özkan bu maçta forma giyecek mi ?
Petkovic Bance'yi ileride bırakacağına kanada koyduğu Zenke'yi ileriye koysa kontra atak adına daha etkili olurlar. Bence Kazım'ın olmaması Galatasaray için şanstır ancak bu mevkide Galatasaray'ın bir sıkıntı çektiği gerçek. Kazım,Eboue ve Sabri dışında o kulvarda oynayan mevki adamları yok. Bu problemi bu maçlık iyi idare ederse Galatasaray kazanacaktır.
Gekas ile Serdar Özkan oynamazlar bence daha dün anlaştılar maçta bugün yani sanmıyorum ben...
Yeni transferlerden Murat Ceylan'ın ilk 11'de çıkması bekleniyor. Serdar Özkan yedeklerde olur muhtemelen ancak Vlad sahaya da sürebilir. Gekas'ın lisansı çıkmadı. Çıksada maksimum yedeklerde olur. Ama büyük ihtimalle tribünde olacaktır.
zor mac olcak kesinlikle puan kaybetmememiz lazim "ALT" olur kazim"in yerine ya engin ya riera oynucak yada supriz sekilde merthan,berkin, bunlardan birinide gorebiliriz :)
aslında Sabri sağ açıkta oynamalı zaten adam sakatlıktan yeni çıktı defansta basit hatalar yapabilir sağ açıkta olması daha iyi olur bence...Ujfa'da sağ beke geçer Servet-Semih ikilisi stoperde olur güzel olur...
Samsunda Bance afrika kupasina gitmedimi ben mi yanlis hatirliyorum?
İlk deplasmanıma gidiyorum. Gazamız mübarek ola :D
Kazım yerine Sercan. Eboue yerine Ujfa. Ujfa yerine Servet. Oldu bitti.
Şu maça gidemedim ya harbi canım sıkıldı. Biletler dün bitmiş zaten. Karaborsaya falan düşen biletlerde 50 liradan başlıyomuş falan dediler maça giden arkadaşlar falan.
30 km ilerde Galatasaray var biz halen Bafra'da internette vakit geçiriyoruz. Hayret bişey ya.
İki takımada sempatim var. İyi olan kazanır umarım.
Sabrinin Hatasi ile 1-0 yeniliyoruz
Sabri döndü bu iş bitti adam şanssız :n:
Yine sabrinin hatasi 2-0 oldu
Sabri'nin olduğu nasılda belli oluyor.Biliyordum böyle olucağını.Adam resmen zarar.
Traji-komik bir Sabri hikayesi...
adamsın Samsun. bu hafta kazanmak farz oldu :)
Ekigho attı 2 oldu .
Sabri kırmızı kart görürse bu maçı alırız.
İşte bu yüzden Sabri'yi seviyorum.cCc Sabri Reyiz cCc :n:
Dakika 30'da zaman geçirmeye başlıyorlar :D Sabri bir de sen nesin olm ya. Neyse Allah'tan yenilsek de lideriz.
2 golde evet sabrinin hatasi var ama kizmamak lazim onu oynatanda Hatayi ariyalim sabri 6-7 hafta sakatti yeni cikmis adami oynatmak cok buyuk risktir.