bence bu kuralarda seri başı olmayan takımlar ev sahibi olmalı. Güngören Belediye evimize geliyor. olacak iş değil. maça gelirsek güzel olacak bence. denenmeyen oyuncuları deneyecek Şenol Hoca. umarım kazanır yolumuza devam ederiz.
Bu yıl kupayı kazanmak farz oldu.Elimizin altında her itimale karşı bir Uefa bileti olmalı.Seri başı konusunda bende sana katılıyorum Deniz adamlara yazık yahu.
Ben tam aksini düşünüyorum. Bu maçı Güngören Stadı yerine Avni Aker'de izlemeyi tercih ederim ben. :)
Ancak mantık olarak ve renk katması açısından seri başı takımları deplasmanda oynatmak daha iyi olabilir.
Maçı da Trabzon gözü kapalı kazanır. :)
2 takimda bordo mavi :) Hangisi alirsa alsin :D
Yedekler için iyi bir fırsat olacak. Onur ve Jebrin'in oynamasını çok istiyorum bu maçta ki Onur oynayacak büyük bir aksilik olmazsa ama Jebrin'de Lisans sorunu var sanırsam inşallah hallolur da izleriz.
Maç ise Adrian'ın maçı olur, tam 2.lig topçusu fırtına gibi eser.
Trabzon için rahat bir maç geçmeyecek gibi geliyor. Ama yine de Güngören'in gücü yetmeyecektir diye düşünüyorum. Skor tahminim 2-0.
TRABZONSPOR: Onur, Celustka, Giray, Mustafa, Ferhat, Serkan, Barış Ataş, Adrian, Sercan, Alanzinho, Hanrique
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
GÜNGÖRENSPOR: Egemen, Mustafa Ün, İbrahim Arıkan, Kürşat, Hakan Albayrak, Mehmet Uğur, Semih, Tunç, Obed, Pekin, Paul Aidoo
TEKNİK DİREKTÖR: Ömer Can Göksu
Ya bu Adrian'a bu kadar parayı harbiden boşa vermişiz.Adamları alımla pası verme bu kadar ahmaklık olur.
adrian orda pasi atsa 2-0 olcak bencilligi yuzunden vermedi pas :)
Henrique cok guzel pas sercan kaya atti. Adrian cok bencil oynuyor.
şu anda orta sahamızın boy ortalaması 1.55 falan sanırım :) Henrique çok faydalı oynadı yine, adamda bencillikten eser yok.
mac bitti 2-0 forma sansi bulan oyunculara gelirsek
Ferhat oztorun ; gercekten iyi topcu bana gore , surekli 11 oynasa cok daha iyi yerlere gelcektir.
Paul Henrique ; tam bir gezici forvet son vuruslari biraz zayif ama teknik bir forvet.
sercan kaya : bucadan beri takip ederim genc yetenekli bir topcu bu macda 3 tane net gol kacirdi ama 1 tanede atti fazla forma sansi bulacagi takima gitmeli diye dusunuyorum.
Jebrin ; Gercektende teknik bir orta saha adrian yerine su adami oynatsa senol hoca jebrin daha faydali olur.
Ya zaten Adrian skandal.
Hafta sonu Glowacki sakatlandi aciklama yapilmadi adam ne kadar sakat diye
Simdi Musti sakatlandi.
Takima 1 stoper lazimken simdi 2-3 tane lazim olacak. Artik bi zahmet yonetim bunu gorsun !
Adriana bende cok sabrettim ama olacak gibi degil.
Adrian daha iyi olur. ama 6 milyonluk adam olur mu bilemem. giden Sapara'ya bile acıdım resmen. Jaja'nın alınması aslında iyi olurmuş görünen o ki.
Yedekler pek tat vermedi.
Sercan adına iyi bir maç oldu ama ben yine kupadan kupaya şans bulacağını düşünüyorum, birşey değişmeyecek yani.
Henrique 2 güzel asist yaptı ama adamın Çeviklik abartısız 5. Enteresan yani her maç farklı farklı stiller sunuyor. Sanarsın Benfca maçlarında başka bir Henrique'yi izledik.
Jebrin risk almadan garanti top oynadı bugün. Aşırtma vuruşu gol olsaydı çok iyi bir başlangıç olacaktı kendisi adına. Şans buldukça daha iyi olacaktır hoca inşallah gerekli şansları verir kendine hiç sanmasamda.
Olcan Trabzonspor'a çok şey kazandıracak bunu zamanla göreceğiz.
Adrian için birşeyler yazma gereği duymuyorum, parmaklarıma yazık.