Printable View
bence bu maçta takım çok iştahlı olacak ve güzel bir galibiyet alacağız gibi bir his var içimde.
Trabzon gule oynaya rahat galibiyet alir ve petkovic"in gorevine son verilir.
Bu maçı kazanacaz çünkü serimiz devam etmeli.
Tolga-Serkan-Celustka(Sakatlıklar uzunsa)-Giray-Cech-Colman-Aykut-Volkan-Alanzinho-Olcan-Burak 11'i bekliyorum.Belki Volkan yerine yada Olcan yerine Halil olabilir.
Hoca'nın Olcan'ı keseceğini sanmıyorum.
Benim de çok umutlu olduğum Volkan şuan oynamayı hakedecek hiç birşey yapmadı.
İlk maçta son dakikalarda yediğimiz bir golle 2 puan bırakmıştık Samsunspor deplasmanında ama bu sefer 3 puan alacağımızı düşünüyorum. Burak yine gollerine devam edecektir. Bu şekilde devam ederse en son Fatih Tekke'nin geçtiği 30 gol barajını geçerek çok rahat bir şekilde gol kralı olacaktır.
Burak-Olcan işbirliği ile 1 gol olur kesin, bunun sinayllerini verdiler Belediye maçında. :)
Samsun ligden düşecek bu yıl durum bunu gösteriyor.Çıktıklarında da söylemiştim fazla kalamazlar burda diye ve öyle de görünüyor.Bizde bu maçta kazanacaz artık ligde ilk 4 içinde yer almak istiyorsak kazanmalıyız.
Samsundan umutlu değilim...Bastıracaklardır ancak Burak yine atar golünü :icon_biggrin:
Hayde Bismillah özledik Trabzonspor'u. :)
Herkes mavi yağmurluk giymiş. Çok fotoğraf çıkar bu maçtan :]
Bizim takimdan Tolga, Giray ve Mustafayi cikar boy ortalamasi 1.55e felan duser :D
Lig tv bahsetti ama bende soylim. Gol sevincinde butun takim yedek kulubesine kostu ama Giray orta sahada kaldi, macin yeniden baslamasina bi onlem olarak :) Mental ozeliklerine eklene bilir :D
Burak Yılmaz.... 1-0
Burak Burak Burak...Şaşırmadık :D 20. golünü attı 35'i rahat bulacak bence sezon sonu...
Celutska belkide son 5 yilimizin en akkili transferlerinden biri. Adami her yerde oynatabiliyoruz.
DL,DR,DC
Kendini yere atarsan kacirirsin. Iyi oldu
Yunus Yildirimda bu sezon ilk penaltisini caldi, sanirim oda pek bilmiyor niye caldigini :)
Yine mi Burak attı ya... Trabzonspor'da Burak haricinde 2 gol ve üstü atan oyuncu var mı acaba? :)
Halil var sanırım :) zaten alayını Burak atıyor 2 gol atan bile 2-3 kişiyi geçmez :D
penalti degil diyorlar :D zaten kacirmis bence trabzonun penalticisi colman,olcan veya halil olmali.
Ikinci yarida bu sezon boyunca dovdugumuz direge karsi oynuyoruz. Bugun 1 kere daha vururuz :)
Brozek kardeşlere ne oldu? Kadroda yoklar.
Asist burak gol henrique
Burağın 5 asistti varmı toplam
Burak iyi guzel gol atiyor ama bi taraflari tavan yapmis :)
Çok saçma goller kaçırıyor Trabzon.En az 4 olmuştu şimdiye.