Printable View
Gençler çok zorlanmadan kazanacaktır.
Gençlerbirliği taraftarı takımının maça a2 takımı ile çıkmasını istemiş.Eşit şartlarda mücadele edelim demişler.Çok anlamlı bir hamle.Ankara düşer artık dönşü olmaz ama ne düşmesi gerekenler varken onları bu halde görmek üzücü.
Sonuna kadar inanıyorum ben bu çocuklara. Her zamanki gibi yerimi alacağım pazar günüde. Ayrıca ne derece olacak bilmiyorum ama 2.yarı ıslak forma ile çıkan bu çocuklar için bizde ikinci yarıyı çıplak izleyeceğiz.
Ha bu arada A2 > AŞ (Anlayana)
1-0 Gençler yendi.
Ben de Gençlerbirliği taraftarlarının isteğini anlamıyorum. Neden A2 takımla çıkmak istiyorsun maça? Ankaragücü çok zor şartlar altında mücadele veriyormuş. Ama Ankaragücü'nün şu an rekabet ettiği rakiplerine karşı saygısızlık olmaz mı bu? Ankaragücü'ne etik sınırlar ve hukuki kurallar içinde destek olunmalı. Ama Karabükspor maçına A2 takımıyla çıkmıyorsa Gençlerbirliği bu maça da çıkmasın. Kadro seçimi takım sorumlusunun görevidir. Değil A2 takımı 18 yaş altı takımıyla da çıkabilir şartları uygunsa. Ancak Ankaragücü zor dönem geçiriyor, biz A2 takımla çıkalım demeyi bir sporsever olarak kabul edemiyorum ben. Varsayımları sevmem ama bazı eylemlerin neler doğurabileceğinin de düşünülmesi gerek. A2 takımla çıksaydı Gençlerbirliği, Ankaragücü de maçı kazansaydı, ligde de kalsaydı birkaç puanla; ligde kalma mücadelesi verdiği diğer takımlara karşı bir haksızlık olmayacakmıydı bu durum? Ben mi çok gaddarım, ben mi çok abartıyorum acaba? Futbol oynanıyor. Bir yardım kampanyası mı lig? Desteklere maç mı dahil edilecek? Bir futbolcunun, bir maçta sakatlığı nedeniyle oynamamasının şike eylemi olarak addedildiği bir anlayışta bunun adı ne olur? Neyseki gerçekleşmemiş.