Printable View
Çok zor ve keyifli maç olacaktır. İnşallah 3 puan ile ayrılan taraf olacağız.
Trabzon Evinde 1-0 yada 2-0 kazanir
Trabzon bu maçta duygu patlaması yaşayabilir , 4-0 , 5-0 gibi farklı bir skor olursa kimse şaşırmasın...
Burak şova devam eder 2 gol bekliyorum...Eskişehir deplasmanda çok iyi değil bunu değerlendirir fırtına...
Trabzonspor ya zorlanarak tek farkla kazanır yada 4-5 tane atar.Belli olmuyor Trabzon kendi sahasında.
Trabzonspor'un tam bi patlama maçı olacağını düşünüyorum bu maçın. 5-0'a kadar yolu var. Burak yine en az 2 tane yazacaktır. Es-Es bu sezon özellikle deplasmanlarda önceki sezonlardaki zorlayıcılığında değil.
Ersun Yanal geldiği takımlara hemen etki edemiyor. bize geldiğinde de böyleydi. ama geçen hafta iyi oynadılar. biz de şanssız ve haksız bir maç kaybettik. ben temkinliyim. 1-0 olsun bizim olsun. ama ritmi bulursak daha etkili olabiliriz, bulamazsak kaybedebiliriz de. hakeden kazansın.
Hakem maci iyi yonetsin baskada bisey istemiyorum. Olasi hakem hatalari olayli bir maci dahada olayli hale getirebilir.
%23 %77 topla oynama oranları ilk 10 dakika.
Top oynamıyor şuan takım kendi sahamızda kapanıyoruz.
Ersun yanal her takımına aynı sistemi oturtuyor.
Adam 7 kişi basıyor ileride.
Topla oynamayı %30 yaptık ha gayret.
Eskişehirspor'da Hürriyet kırmızı kart gördü. Bakalım belki oyunun seyri değişir şimdi.
Belki mi ? Evet belki değişir.
Halil Halil Halilllll
Halil attı 1-0.
Atamayana atarlar golü oldu bu.
Gol olalı yaklaşık 5 dk oldu :D
Skorbord değiliz birader gol oldu mu hemen yazalım :D
Burak attı yine ve 61 oldu!
Burak attı 2 oldu.
Burak Burak Burak Show Devam ediyor :D
Bak Aygün Burak'ın golü hemen yazdılar. :D
Marek Cech atı 3 oldu neler oluyor. :D
Cech ile 3-0 oldu.