Bu sene bütün ek programlar paralı hale gelmiş anlasılan ;) Sizce dogru mu para istemeleri ? :)
http://img401.imageshack.us/img401/1644/adsizs.jpg
Printable View
Bu sene bütün ek programlar paralı hale gelmiş anlasılan ;) Sizce dogru mu para istemeleri ? :)
http://img401.imageshack.us/img401/1644/adsizs.jpg
Pışıııııık diyorlar yani artık :icon_razz:
Evet doğrudur :)
Sadece bağış istemiyor mu? Ben kullanabiliyorum şu an.
FMRTE'den sonra gayet normal bir durum. :)
Adamlar da haklılar sonuçta bunca yıldır ücretsiz kullandırıyorlar bundan sonra para istiyoruz demek haklarıdır. :)
İyi olmuş beleşten regen bulmak yok artık :D Yollayacaksınız scoutlarınızı.
bizim millet oyuna para vermiyo buna mı verecek:D
Aslında kendimize sormamız gereken şimdiye kadar bu ve bunun gibi yazılımları eğer bir Türk yapsaydı KAÇ PARA isterdi? :)
Bence gayet mantıklı para istemesi tabii ki ne kadar istediğine bağlı! Adam senelerini vermiş bunun için :)
En iyisi paralı olmasıdır.
FMRTE için 1 euro gibi bir bağış istiyorlardı bu da en fazla öyle birşeydir.
Açıkçası 1 euro ile hiçbirimiz zor duruma düşmeyiz ve böyle yardımcı programlar için bir teşvik olur.
Zaten sektör büyüdükçe ilaçlarını çıkarmaya başlar illegal abiler.:icon_lol:
Zorunlu mu peki para vermek yoksa bağış gibi isteğe göre mi zorunlu ise yandık. Regen bulma konusunda iyi değilimdir de. :D
Genie Scout için zorunlu değil galiba şuan için bende sorunsuz çalışıyor.Ayrıca regen bulmak kolay iş ama Genie gibi 2 dk. da bulamazsın saatlerini alıyor.Her ülkenin regen çıkış zamanında oyuncuları araştırırsın,20 yaş altı(çoğunlukla 15-18 arası),determination'u yüksek olan ve başlangıç profilleri iyi-orta olan oyuncuları alabilirsin veya bu oyuncular için gözlemci raporu isteyerek potansiyeli hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsin.Quote:
Zorunlu mu peki para vermek yoksa bağış gibi isteğe göre mi zorunlu ise yandık. Regen bulma konusunda iyi değilimdir de. :D
Açıkçası Genie olmasa da ben wonderkidleri bulurum ama oyuna ayıracak zamanım gitgide azalıyor,malum yaşlanıyoruz iş güç vs.:icon_lol:
adam haklı beyler :D
Eğer bağışlar yeterli olmazsa,seneye paralı yapması yüksek ihtimal.
Önce yıllardır programlarını tanıtıtlar şimdide ticartini yapmak istiyor sonuçta kndi emeği il yapmış bir şy gayt mantıklı ve normal :)