Topu ıska geçen, kendi kalesine röveşata ile atan, topu 1 metreden dışarı atan gördüm de, gördüklerim içinde en acayip gol kaçırma budur. Fifa 2012'de bile böyle saçma bir pozisyon yok. :n::k:
[YOUTUBE="XCt2vrGlHJc"]Deivid de Souza[/YOUTUBE]
Printable View
Topu ıska geçen, kendi kalesine röveşata ile atan, topu 1 metreden dışarı atan gördüm de, gördüklerim içinde en acayip gol kaçırma budur. Fifa 2012'de bile böyle saçma bir pozisyon yok. :n::k:
[YOUTUBE="XCt2vrGlHJc"]Deivid de Souza[/YOUTUBE]
Hey gidi Chelsea'ye asan Deivid :D ne hallere düştün sen :D
Orta kötü !!! Deivid suçsuz :D O değil de bunu haxball da yapsan ban atarlar
Bi benzerini halı sahada kaçırmıştım 3 sene önce,ayağım yere vurmuştu düşmecekken vurdum.
Bu Deivid o Deivid değil, olmaz olamaz :D
Pasi veren cocuk asisti yedigi icin cok kizmis ama Deivide :n:
bir davor suker gördüm, bir de deivid.
Topa vurduğu anda bileğini kitlemeyen herkes bunu kaçırır. Golün olması kaleye yakınlığı ile değildir doğru vuruşla ilgilidir. Chelsea maçında ya da diğer maçlarda attığı füzeler o düzgün vuruşlarla gelmişti.
Deivid,Fenerbahçe'de forvet oynarken de kale dibinden kaçırıyordu,yanlış hatırlamıyorsam.Bu videoda Flamengo forması ile kaçırdığı en net 5 gol pozisyonu var.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=nkRBQrimdmM&feature=player_embedded"]Deivid[/YOUTUBE]
3 numaralı kaçırıştan da anlatık ki davuttan iyi stopper olur :)
Bu adam yakınların değil uzakların adamı zaten :p
Adamın tek vukuatı değilmiş demek ki. :D
Fenerbahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde harika bir vole vuruşu yapmıştı hiç unutmuyorum. Demek ki yakından attığı tek gol o.
guizalaştırdıklarımızdan mısınız yoksa guizalaştıramadıklarımızdan mısınız :D