Printable View
Deplasmanda olsa fark atardı bu gençlerbirliği bize ama kadıköyde kazanırız bir şekilde.
Yanlışlıkla Gençlere oy verdim:smismileyiw2:Evimizde deplasmanlarda oynamamız gereken şekilde oynuyoruz.Taraftarımızında desteğiyle bölüm bölüm baskılı bir futbola dönüşüyor bu.Ama çok daha iyi olmamız gerekiyor aslında.Bu takımın kapasitesi bu oyun değil çünkü.Çünkü her zaman Sivas maçındaki gibi kırılma anları lehinize gelişmeyebilir.Öyle yada böyle kazanırız.
Gençlerbirliği de Sivasspor gibi bu sezonun tehlikeli takımlarından. Son dönemde takımımız deplasmanlarda tamamen kayıp, kendi sahamızda da zorlanarak kazanıyoruz. Mesela; Sivasspor maçında Pedriel'in pozisyonu kırılma noktasıydı. O gün şans yanımızdaydı ama her maçta aynısı olacak diye bir şey yok. Eğer Gençlerbirliği maçında da Sivasspor maçında oynadığımız gibi oynarsak kırılma noktaları da aleyhimize gelişirse kötü bir son olabilir. Dolayısıyla takım maçın başından sonuna kadar ciddiyetini koruyarak oynamalı. Eskiden 1-0 öne geçen Fenerbahçe'nin maçı kaybetmesine imkansız gözüyle bakılırken şimdi 2-0 öne geçsek bile tamam bu maçı kopardık diyemiyoruz. Kadıköy faktörü nedeniyle tabi ki favoriyiz ama artık takımın kendine gelmesi lazım.
Edit: Nerde kötü hakem varsa bizim maçımıza veriliyor. Tolga Özkalfa yönetecekmiş maçı.
http://www.footballuser.com/formatio...erbahce_SK.jpg
Volkan
Gökhan - Serdar - Yobo - Özgür
C. Baroni - Emre - Caner
Dia - Sow - Stoch
Denenmeli.
Gelen varsa görüşelim..
caner 3 mac cezali , mac icin dusuncem fenerbahce zorda olsa taraftarinin onunde kazanir.
M.topuz un yedek kulübesini görmesi gerekiyor. Dia yi artık 11 de gormeliyiz. Bu sezon dia yi her oyuna aldığımızda rakip takım çok kapanmış oluyordu. Dia icin açık oynayan rakip gerekiyor. En azından macın ilk yarısında rakibin o kadar kapanacağını düşünmüyorum.
Kendi sahamızda, yenemicemiz takım yok diye düşünüyorum ama her ne kadar böyle olsada deplasmandaki galibiyetler gelmeyince işin tadı tuzu kalmıyor.
İki takımada başarılar, güzel maç olur inşALLAH bol Fenerbahçe gollü olsun :)
Fenerbahçe evinde bi şekilde kazanacaktır...Gençler geçen hafta 9 kişi Sivas'ı yenemedi...Deplasmanda çok iyi değiller gol yemeden alır diye düşünüyorum Fenerbahçe...
Derbi yaklaştıkça Fenerbahçe'nin üzerindeki baskı artıyor gibi geliyor bana. Ayrıca futbolcularda ciddi konsantrasyon sorunu oluyor ama maçın Şükrü Saraçoğlu'nda olması büyük avantaj. Tek farklıda olsa Fener kazanır. Açıkcası u maç Ankara'da olsaydı iddaa'da Gençlere yatırırdım tüm paramı :D ama Fenerbahçe kendi evinde kaybetmez.
uzun bi aradan sonra merhaba spor bölümü :D
neyse gelelim maça fenerbahçe bu ara tat vermiyor gb ile zevkli bi maç yapacağız ama gerçekçi olursak kazanırız işaretlerken vicdanım hiç de rahat değildi :)
Cristian ve Mehmet Topuz mutlaka 11'den kesilmeli.Mehmet Topuz her maç yürüyerek oynuyor , Cristian ise ön libero olduğunu unutup daha çok hücum yapıyor geri gelmiyor adamını kovalamıyor.Aykut hocayı çok seviyorum ama bunları nasıl görmüyor anlamıyorum.İnşallah galibiyet serisinin başlangıcı olur bu maç
Dianın artık oynaması gerekli,Mehmet kesilmeli bi kaç kişi daha söylemiş resmen yürüyor.Dia bindirme yapabilecek bir adam kesinlikle oynamalı
---------Sow
Stoch Alex Dia
----Emre Selçuk
Özgür Yobo Serdar GG
-----Volkan
şeklinde oynamalıyız. ama çok büyük ihtimal yine Ziegler ve Mehmet hatta Cristian da 11 de olacaklar.
Özgür'ün istediği kadar defansif zaafı olsun 10 tane Ziegler eder gözümde. Ziegler ne ileride var ne de geride. dikkat ediyor musunuz bilmiyorum ama yediğimiz gollerin %80 i sol kanadımızdan geliyor. Ziegler bu takımda çok aksıyor.. ne top kapar ne adam akıllı orta açar. top ayağına gelince eli ayağı birbirine dolanır. ya topu taca çıkartır ya hatalı pas verir kontra yeriz ya da en geriye döner, arada bir orta açtığı olur. onlarda da etkili olduğumuz görülmemiştir. sevmiyorum bu adamı :)
Hatırlayabildiğim kadarıyla göbeği Emre - Mehmet'ten oluşturarak ve hücumda da Stoch, Dia, Alex + 1 forvetle çıktığımız 2-3 maçtan da istediğimiz sonucu alamadık. Bir tanesi Kadıköy'de berabere kaldığımız Galatasaray maçıydı. Diğeri de Kasımpaşa maçı olması lazım. Her iki maçta da orta sahada üstünlüğü elimize alamadığımızdan hücumdaki oyuncuların da etkinlikleri yoktu. Aslında Emre ve Mehmet'ten oluşan göbek kağıt üzerinde mantıklı duruyor ancak pratikte öyle olmuyor. Birbirinden kopuk 3 parçadan oluşan bir takıma dönüşüyoruz. 4 defans, 2 orta saha, 4 hücumcu hepsi ayrı telden çalıyor. Dolayısıyla bana göre Aykut hoca Dia ve Stoch'un aynı anda sahada olduğu bir düzenle kolay kolay başlamaz. Form durumuna göre bu iki oyuncuya formayı verir. Şuan Stoch formda olduğu için sol kanat ona emanet. Dia da bu sezon kulübede bir silah olarak bekleyecek gibi gözüküyor.
abi iyi diyorsun hoş diyorsun da Mehmet'in kulübeyi görmesi lazım. sağ açık için de alternatif kalmıyor başka. Dia dan sonra aklıma sadece Özgür geliyor.onda da çok kasmış oluruz sanki.. tabi Özer ve Sezer'in durumları nedir onu bilmiyorum. ama Mehmet'in dinlendirilmesi gerektiği bir gerçek.
Mehmet'te büyük düşüş var ama maalesef bana göre şuan alternatifsiz olduğu için kolay kolay kesilmez. Sezer üst üste talihsiz sakatlıklar yaşamasaydı belki şu dönemde yararlı olabilirdi. Dediğin gibi Özer de denenebilir. Kesinlikle daha heyecan verici gibi gözüken takım Emre-Mehmet-Dia-Alex-Stoch-Sow şeklinde oluşan takımdır ama bana göre bu şekil bir kadroyla büyük sıkıntı yaşarız. Ne tam defansif ne de tam ofansif, 2 MC özellikli orta sahayla pek başarıya ulaşan takım var mı bilmiyorum. Trabzonspor geçen sene 2 MC (Selçuk-Colman) ile başarılı olmuştu ama bunun haricinde fazla örnek yok galiba.
Caner olsaydı o oynardı. ama onda da sağ ayak sıfır, topu zor sürüyor sağda.
Emre ve Mehmet'in orta saha oynadığında verimli olacağını ben de düşünmüyorum. Hatta Mehmet'in ortada daha verimsiz oynadığını da gördük. O nedenle Mehmet için en iyisi sağ kanattır.
Emre-Mehmet ikilisi çoğu kişi tarafından düşünülse de, kaptana katılıyorum, verimli olamazlar, olamadıklarını gördük.
Gençlerbirliği play-off için zorluyor , Fenerbahçe evinde her ne kadar deplasmana göre olsada zor maç kazanamakta , ben Gençlerbirliği'nin yenilmeyeceğini en azından 1 puan alacağını düşünüyorum.Ek olarak ilk golü Gençlerbirliği bulacak ilk yarıda hemde.
Eğer olur geriye düşersek yüce liderimiz Aykut Kocaman kurtarıcımız Selçuk Şahin'i oyuna sokarak yüreklerimize su serpiştirecektir, Rahat olun.