Printable View
Son 10 dakikaya girildi. Kayserispor 1-0 önde. Az önce ortalık karıştı. Karışmasına neden olan Amrabat 2. sarı kartını gördü ve atıldı. İBB yüklenecek, Kayserispor 10 kişi. Bakalım neler olacak.
Amrabat kırmızı kart gördü ya şimdi ligde Karabükspora karşı oynayabilecekmi ?
Eğer gelen giden federasyon yönetimleri değişiklik yapmadıysa kupada görülen kartların cezası lig maçlarını da kapsıyor.
Kupada gorulen kartlar lig"e yansimiyor , kayseriyi tebrik ederim.
Yansıyor diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam eğer geçen akşam Galatasaray'a karşı oynayan Sivasspor'lu Jan Rajnoch, bir önceki turda kırmızı kart görmüştü. Galatasaray'a karşı oynadığına göre ya cezasını ligde çekti ya da Galatasaray'a hükmen galibiyet yolu açıldı.
Eğer bir önceki lig maçında cezalı duruma düştüysen kupa maçında oynayamıyorsun.Ama ligte kart sınırındasındır kupada kart görürsün bu senin ligteki durumunu etkilemez.Beşiktaş'ta Veli son lig maçında cezalıydı diye oynamadı diye biliyorum.Ujfalusi de sarı kart gördü ama kimse takmadı kartı.Demek ki Trabzonspor'a karşı oynayacak ki kimse önemsemiyor.Ben böyle biliyorum :icon_smile:
ben sole demek istedim aslinda ornegin ligde sari kart sinirinda adam kupadada sari gorunce o ligdekini etkilemiyor diye biliyorum
Ligde topladığı sarı kartlara kupada gördüğü sarı kart ceza alması için etki etmiyor bildiğim kadarıyla. Ama kırmızı kartlar lige yansıyor.