Originally Posted by
Lim10
Türkiye Ligi olsun diye sabitleme kendini.Böyle düşünürsen sıkılmaya devam edersin.Bir arkadaşım vardı kısmen senin gibi düşünen.Sadece Galatasaray ile kariyer yapıyordu ve çok çabuk sıkılıyordu.Uğraşa uğraşa en sonunda başka liglere atlattım.Brezilya'yı tavsiye ettim Internacional ile çok zevkli 4 yıllık bir kariyer yaptı.Sonra sıkılınca Rusya'yı önerdim, şimdi Anji ile çok çekişmeli bir mücadele veriyor:)Ama senin isteğine istinaden ben sana başka ülkelerin alt liglerinde bulunan ve zevk alma ihtimalin hayli yüksek olan bir kaç takım önereyim:
İngiltere 1 -Shef. Wed.
Danimarka 2 Esbjerg
İspanya Adalente Deportivo
İtaysa Serie B Sampdoria
İngiltere alt ligleri her zaman oyundan en fazla keyif alarak oynadığım dönemler olmuştur.Bunun için İng alt ligi olsunda çamurdan olsun bana fark etmez.Ama Shef Wed'i önerme sebebim potansiyeli olan bir ekip olduğundan alt ligde fazla takılmadan ilk yıldan Championshipe yükselebilirsin.Tabi Shef. Utd.'de aynı ligde ve şampiyonluk beklentisinda 1. sırada bulunan bir ekip.Onuda tercih edebilirsin.
Esbjerg kariyerimin 2. sezonunda kayıt dosyası bozulmasaydı çok güzel gidiyordum.Alt lig olmasına rağmen iyi oyuncular geliyor.Maaş bütçesi 2M$ civarında ve kadrosu lige göre oldukça kaliteli.Zaten kendini bir sonraki yıl için, üst lig için hazırlamalısın.Maç sayısıda az bu bakımdan uzun maç maratonlarından sıkılırsan iyi bit tercih olur.
Deportivo'yu yeniden eski şaşalı günlerine döndürmek zevkli ama bir o kadarda zor bir iş.Çünkü oyun başı 8M$ civarı içeri girmiş bir maaş bütçesi ve 150M$'a yakın bir borç var.Yinede zevkli olur diye düşünüyorum.
Sampdoria diğer saydığım takımlara göre kat be kat daha iyi durumda bir 2. lig ekibi.Oyun başı 30M$ maaş bütçesi, 2.5 M$ transfer bütçesi veriyor.Ligin en iyi kadrosuna sahip zaten.
Seçenekler güzel bence:)Gerisi sana kalmış.
Edit:Altay'ı aldığını şimdi okudum.BAri Bozüyük'ü alsaydın:pİyi oyunlar.