Valencia hakkındaki görüşleriniz
evet forumdaşlar, arkadaşlarla 1-2 hafta sonra ispanya ligi kariyerine başlamayı düşünüyoruz, taktiğim çok beğendiğim barça 4-3-3'ü(dmc-mc-mc-amr-aml-st). size birkaç sorum olacak;
1) Soldado tabii ki iyi bir oyuncu fakat benim st dediğim emenike gibi olacak, böyle yardır baba yardır yardır baba yardır tipinde olmalı. şimdi soldado'yu da alıp çok denemedim, deneyen arkadaşlar tek forvetli sistemde nasıl verim aldı hangi rolde? sizce ne yapmalıyım?
2)Tino Costa-Banega ikilisini nasıl yerleştireyim, hangi rollerde iyi oynarlar hangisi 1 adam daha ofansif oynasın? bir bakıma hangisi xavi(iniestanın biraz defansifi), hangisi iniesta gibi oynasın? ya da birini satıp iyi gelir elde edip, onun yerine daha savaşan bir adam mı alayım box to box yapayım(moussa sissoko ayarında). eğer ikisi kalırsa birini çok yönlü oyun kurucu-atak, diğerini çyok-destek yapacağım. hangisi destek hangisi atak olsun.
3) kanatlarım gizli forvet olacak. piatti ve hernandez bence çok iyi oyuncular değil, bu oyuncuları ne kadara satıp yerine kimleri alayım(pahası fazla olmasın :) )
4)sağ bek için biri ofansif biri destek düşünüyorum. miguel yeterli gibi solda da alba ofansif beklik yapabilir diye düşünüyorum. stoperde Rami'nin yanına adam arıyorum, ramiye hangi rolü verip kimi yanına alıp hangi rolü vereyim.(yoksa maduro burada yeterli olur mu?)
5)dmc için topal,maduro ve de albelda yeterli mağlum 4-3-3 total futboldur, kimi almamı önerirsiniz ben pek yeterli bulmadım.
6)aduriz,albelda,jonas gibi oyuncuları ne yapmalıyım :D
7)paco alcacer nasıl bir oyuncudur gelişmesi vs. madrid ve barça oyun başında istiyor, satmalı mıyım? ne kadara satmalıyım?
ve de özel olarak önereceğiniz her oyuncuyu dikkate alırım defterime not edip, her türlü yardımlarınızı bekliyorum. geri dönüşü hemen yapamam mağlum yazlıkta başlayacağız kariyere ve de orada her gün net bulamıyorum ama bulabildiğim an geri dönüş yapabilirim.