Printable View
Bol gollü,çekişmeli bir karşılaşma bekliyorum. Tahminim beraberlik.
Saat 17'de o sıcakta oynanacak maçtan hiçbiirşey beklemiyorum.2 takımda da herhangi bir oyuncuya birşey olmasın yeter.
Bamba, Halil, Colman yok bu macta.
Bu eksiklere ragmen bence galibiyetlere baslariz lige.
Ben maçtan beraberlik bekliyorum. Gol yollarında sıkıntılar yaşıyoruz. Kazanmamız için Henrique'nin bir patlama yapması lazım.
29. Tolga zengİn
30. Serkan balci
23. Remzİ gİray kaÇar
22. Mustafa yumlu
28. Ondrej celustka
15. Deguy alain didier zokora
14. Soner aydoĞdu
27. Marek sapara
40. Volkan Şen
92. Olcan adin
7. Robert vittek
Vittek'i merakla izleyeceğim, bu sene onun senesi olabilir.
İlerde Vittek'in olması iyi olmuş.Volkan ve Olcan'ın keseceği ortaları değerlendirebilir.
5 dk sonra sakatlanmasinda :) Allah korusun zaten 1 aydir adam almiyorlar.
4-3-3'e daha cok benziyor bu sene sistem, Ordu macinda en azindan oyleydi. Zokora defans dortlusunun onunde, onun onunde Adrian ve Sapara vardi kanatlardada Yasin ve Emre oynamisti.
Zemin berbat
Genç bir etkili bir forvette olsa Trabzon'un kadrosu baya etkili olur bence. Bu arada Bamba niye oynamıyor?
Karabük ne yapsın ne etsin artık bir stad yaptırsın. Artık bu yüzyılda en azından birinci lig ekiplerimiz ilkel stadyumlardan kurtulmalı. Skibbe'de yeni Lorant olma yolunda ilerliyor.
Stad halı saha gibi gerçekten bir stad lazım
Soner cok guzel pas atti volkan vurdu 0-1
Saçma bir maç oluyordu ama Volkan güzel gol attı.
Soner müthş pas attı volkan 1-0
Soner'in pas 10 numara güzelde, gol ofsayt gibi geldi...
Gole degilde pasa bak be
2-3 seneye alırız Soner'i :D
Adamlar resmen dogruyor bizi :) kasapliklarindan birsey kaybetmemisler
Karabük'ün kaleci hiç güven vermiyor. Çok sert oynuyorlar.Oyuncuların hemen hemen hepsi de geçen seneden.Transfer yapmadı mı bunlar :)
Vittek mutlak gol onledi
Serkana kamp yaramis :) adamin yarisi (gobegi) kaybolmus, nazar degmesin.
Gol ofsayt ama pas ve son vuruş harika. Trabzon beklediğimden çok daha iyi bir görüntü çiziyor. Ortasahaları çok sağlam olmuş Vittek'i ikinci yarı daha çok topla buluşturabilirlerse fark artar.
Sol Bamba neden 18 kişilik kadroda yok ? Hazırlık maçlarında performansı iyi diye yazılıp çiziliyordu sakat mı acaba ?
sakat vs degil milli takimdaydi yeni geldi daha. bu arada acil forvet sart vittekle olcak is degil forvet almasalar bile vittek sezon sonuna kadar goturemez.