http://img428.yukle.tc/images/5826bjkk.png
Printable View
Fernandes'in olmadığı bir ortasahada, Oğuzhan'ın yanında oynayacak Necip'in ileriye katkı yapmasına daha çok ihtiyaç duyacağız. Umarım Veli yerine Toraman oynar. Veli'ye tahammülüm yok.
Fernandes'in yokluğunda çok zor bir karşılaşma olacak. Orduspor'da işler yolunda gitmiyor bu maçı çıkış maçı olarak görüyorlar. Lig TV'nin haberine göre orta sahada Toraman, Necip, Oğuzhan üçlüsü olacakmış. Kanatlarda Holosko, Olcay ve ilerde Almeida. İnşallah bir şekilde kazanırız. Bu maçta iyi savunma yapmazsak cezamızı keserler. Önceki maçlarda verdiğimiz pozisyonları vermemeliyiz rakibe Stancu, Barral'ı affetmez.
Fernandes'in olmaması büyük bir sıkıntı. Maçın gidişatını tamamiyle değiştirebilen bir oyuncu. Bu yüzden bu maç tam bir kapalı kutu.
Ama şöyle bir şey var, bu maçı kazanırsak herkes Fernandes olmadan da oynayabileceğimizi görecek ve daha da önemlisi takıma özgüven gelecek.
Hasan Kabze'nin golüyle Ordu 1-0 önde.
1-1 Oldu Toraman attı.
İlk Yarı sonucu --> Orduspor 1-1 Beşiktaş
Fernandes olmadan maçın tadı yok.
Bu maç Fernandes olsaydı da hiç bir fark olmazdı. Biz kapanan takımlara karşı oynayamıyoruz bu kadar net. Buna artık çözüm lazım.
Oğuzhan çok güzel bir gol attı 2-1 skor.
Oy oy oy gole bak :)
Ersan'ı hiç beğenmiyorum. Hiç güven vermiyor.
2-1 ile seriye devam ediyoruz. Hakemler bize ne de kolay kart çıkartıyor öyle değil mi :)
Hiç ümidim yoktu bu maçtan. Orduspor'un kötü oyunundan iyi faydalandık. Uzaktan gelen golle galibiyeti çaldık diyebilirim çünkü iki takımda 3 puanlık bir oyun oynamadı.
Geriye düstügümüz anda benimde umudum azalmisti, beraberlik golü ilk yarida gelmesi iyi oldu.
Golü yedikten sonra benimde ümidim yoktu ama biz biraz daha üstün oynadık ve kazandık. Yarıştan kopmamak adına bu galibiyet çok önemliydi.
Toraman takımın en iyisiydi. İkinci yarıda Oğuzhan sazı eline aldı. Takımı atağa çıkartan ve ilerde top tutan tek oyuncuydu. Golüne diyecek bir şey yok zaten harika bir vuruş yaptı. Bu maçta savunma ilk defa bu kadar sağlamdı. Golün dışında rakibe öyle aman aman pozisyon verilmedi. Son dakikalarda baskı yedi takım ama pozisyon açısından rakipte pek pozisyon üretemedi. Öyle veya böyle bu maç kazanıldı. Haftaya bence ilk yarının en zor maçını oynayacağız. Eskişehirspor bize ters gelebilecek bir takım. Haftaya kazanırsak ilk yarıyı lider kapatırız diye tahmin ediyorum. Fernandes'in yokluğunda alınan 3 puanda bazı kesimlere iyi cevap oldu. Çantada keklik olarak görülüyordu bu maç :)
Flip Holosko bu akşam 12433 km koşarak bugüne kadar süper ligde bir macta en cok koşan oyuncu ünvanına sahip oldu.
Öyle yada böyle bu ligin kendi sahasının en iyi takımlarından olan Ordu'yu geriye düşmemize Fernandes olmamasına rağmen yenmeyi başardık. Bu da bir çok şeyin göstergesi. Bravo beyler.
Uğur Boral'a yine değinmek istiyorum Samet hoca ne olursun bu adamı oynatma başka kimse yokmu orada oynayabilecek. Hiç olmadı Toraman'ı dene bir de orada.
1 ay daha tahammül edeceğiz az kaldı sol back için
Ordu sezon başında ki çıkışı nasıl düşüşte ise Beşiktaş tam tersini yaptı ve zirveye geldi. Beşiktaş bana göre hem Fenerbahçe'den hem Galatasaray'dan daha avantajlı.
Duygusal bir sebep ile lige bağlılar. En efsanevi şampiyonluklarını yaşayabilirler. Bu kadroda kolay kolay unutulmaz. Kaldı ki iki ezeli rakibide Avrupa'da performans gösteriyor. Eğer bu çıkış sürekli devam ederse ligin ikinci yarısında ki derbi maçlarının önemi kat kat artacak.
Maçı izleyemediğim için, herhangi bir yorum yapamayacağım. Zorlu bir deplasmanda, geriye de düşmüşken maçı çevirip 3 puanı almak çok güzel oldu. Tebrikler Beşiktaş'ım.
Inandik inandik oyle veya boyle kazaniyoruz. Bu mac galip gelirsek ilk devreyi yuksek olasilikla lider bitiririz diyordum kendi kendime. Bakalim zaman ne gosterecek , tebrikler Kartalim.
İyi oyun sergiledik bana kalırsa. Oğuzhan'ın golü muhteşemdi.
[YOUTUBE="6D4wJrsYxfo"]Orduspor:1 - 2:Beşiktaş 2012-2013 Maç Özeti[/YOUTUBE]
Bu menemen olayı meşhur olacak gibi :)