Arkadaşlar kariyerimde yardımcım ara ara böyle birşey söylüyor ne anlama geldiğini bilen biri varsa açıklayabilir mi ? Şimdiden teşekkürler ayrıca konuyu yanlış yere açmış olabilirim özür diliyorum. :icon_neutral:
Printable View
Arkadaşlar kariyerimde yardımcım ara ara böyle birşey söylüyor ne anlama geldiğini bilen biri varsa açıklayabilir mi ? Şimdiden teşekkürler ayrıca konuyu yanlış yere açmış olabilirim özür diliyorum. :icon_neutral:
Yardımcın senden, gençlerini geliştirebilmen için ''Alt yapı'' tesislerini upgrade yani geliştirmeni istiyor.
Tesislerin üst seviyede olduğunu söylemiş zaten. :)
Tesislerimi devamlı geliştiriyorum zaten gelişme bittiğinde bir üst kademeye geliştirilmesini istiyorum o konuda bi sıkıntı yok neyse sorun altyapıya aradabir gözatmaksa bakarız teşekkürler ilgilendiğiniz için arkadaşlar :)
Arkadaşlar önceki soruma olan ilginiz alakanız için tekrar teşekkürler bir sorum daha olacak.
Ajax,Dinamo gibi takımlarda bu işaretlediğim kısımda Gelişmiş kurumsal yapı tarzında şeyler yazıyor , sorum şu: Kurumsal yapıyı biz nasıl kurabiliriz ? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler :)