Printable View
Başımızın püsküllü belası. :) Özellikle İBB sever Holosko'ya güvenim tam. 1 gol bekliyorum kendisinden. Derbi öncesi, mutlak kazanmamız gereken bu maçı, kazasız bir şekilde atlatırız umarım.
Zor bir maç, ligin ikinci yarısındaki performasımızı doğrudan etkileyecek bir maç. Eğer kazanırsak derbiye muhteşem performansla gireriz ama mazallah puan kaybında şansımızı baya bi kaybederiz.
Belediye her zaman Beşiktaş'a ters gelmiştir.Bülent Korkmaz'ın oyuna hamlelerini Fenerbahçe maçında gördükten sonra eğer yine o anlayışla oynayacaksa Beşiktaş maçı rahat kazanıcaktır.
En son Denizli zamanında rahat bir galibiyet almıstık o zamanda tam bir takım oyunu vardı.Bu senede tam bir takım oyunu sergilediğimiz için, o coşkulu taraftarımızla sağlam bir galibiytet beekliyorum.Oguzhan pasaya cok iş düşecek ve haftalar sonra Manuel Fernandesi izleyeceğimiz için çok sabırsızlanıyorum.
2-0 alırız diye düşünüyorum. İçimden bir his bu İBB şansızlığı geçecek diyor bu maçla birlikte.
Fernandes riske atılmayacak diye biliyorum oynayacağıyla ilgili kesin bir bilgi var mı
İBB'yi 2 kere yenebildik,ikisinde de şampiyon olduk.Bu sefer de yenersek şampiyon olabilliriz.:icon_smile: Şaka bir yana her zamanki gibi çok zorlanırız.3 puan alabilirsek çok iyi olur.
Bu sene en çok korktuğum takım Beşiktaş. Sinsice zirveye çıkıyorlar :D ve şu anda en güzel top oynayan takımda Beşiktaş ligde. Beşiktaş alır diyorum ama İBB'nin kazanmasını istiyorum doğal olarak :D
Fernandes iyiymiş Lig TV'de şimdi söyledi. Kendimi iyi hissediyorum demiş ama ikinci yarı da girebilirmiş.
BJK ilk 5 maçı kazanırsa(çok zor bir ihtimal)puan farkı en az 6 olur.Ben GS'nin bir maç daha kaybedeceğini düşünüyorum(Kasımpaşa-Beşiktaş-xx).Son kalan haftalarda iş BJK'de değil hakemlerde biter.Şahsen BJK ile GS şampiyonluk yarışı için çekişirse hakemlerin BJK alehine hareketler yapacağını düşünüyorum.
Yarın kazanırsak sanırım lideriz.
Yarın ya kazanacağız, ya kazanacağız başka yolu yok.
Maç daha güzel bir hal aldı bakalım. :D
Zor maç kazanırsak lideriz. Adamlara karşı müthiş bir şanssızlık var inşallah bu kez durum değişir.
BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ ŞÖYLE:
McGregor, Hilbert, Sivok, İbrahim Toraman, Emre Özkan, Necip, Oğuzhan, Veli, Olcay, Holosko, Almeida
Şu ilk 11 oturdu ya takımda, acaip hoşuma gidiyor.2003deki efsane kadro gibi.artık herkes maçtan önce kimin oynayacağını biliyor.başarının en büyük etkeni bu bence.
Fernandes'i 2. yarı alır büyük ihtimal, kadro beklenildiği gibi.
Haftanın en zevkli ve en gollü maçı olmasını bekliyorum. Büyük Kaptan mutlu olsun isterim hep, bu nedenle gönlüm İBB'den yana ama bir yandan da maddi açıdan Oğuzhan, Veli ve Almeida'dan gol bekliyorum. 3-4 İBB kazansın, tüm isteklerim gerçekleşsin. :)
22.dakikada Holmen ile 1-0 öne geçti İBB.
Holmen müthiş aldı topu önünde biraz da şans varddı 1-0 öne geçirdi İBB'yi. Maç yine zevkli geçiyor.
Sivok attı 1-1 oldu.
Sivok attı beraberliği yakaladık oh be.
Sivok yine attı nasıl bir defans bu ya :D
Holosko bu hırsla giderse bugün boş geçmez.
Kalite yok; ama zevk var. İkinci yarı daha da güzel olacak.
Fernandes girer, iş biter
İBB'de öndeki dörtlünün hareketliliği maçın seyrinin arttırıyor. Bir kere bile geriden topla çıkamadı savunmadakiler. İki takımda çok hızlı ataklara çıkıyor. Fernandes girsin ama Veli değil Necip oyundan çıksın. Olcay ile birlikte dökülüyor.
Vişça - Holmen - Webo
Bu üçlü İBB'nin her şeyi. Çok hareketli, mücadeleci ve hızlılar. Özellikle Webo ve Vişça.