Printable View
Björn Vleminckx 2 tane attı, dakika 4 henüz G. Birliği 2-0 önde.
Maşallah :D
Murat Duruer süper bir free-kick golü attı, deli maç oluyor beyler. :D
Björn Vleminckx Türkiye kariyerine 25 dk da hattrick yaparak başLadı.
Abi Musa Nizam'a yazdılar golü ki doğrusu da o. Ama Björn yine gol noktasındaydı, çok etkili transfer olmuş.
Kim abicim bu adam ?
Nokta transfer olmuş takıma.
Obaa, şimdi attı Björn, yuh be hat-trick yaptı. Tsubasa gibi adam. :D
3. golü kesin izleyin, nefis kontrol etti topu. 29 dakikada hat-trick yaptı adam, skor 1-4.
abi nasıl fm oynuyorsunuz siz yahu? :)
björn fm efsanesidir. kuyt tarzı bir forvet.
4. Gölünü de attý vleminckx. 1-4
Edit: musa k.k. imis. Bjorn 3 golde.
Ben gidiyorum abi bu nedir ya :D
Beyler dağılalım bence :D Maç bitsede özeti izlesem maçı izleyemiyorum çok merak ettim golleri.
Edit: Diarra attı 2-4 oldu maç.
Diarra 2-4 yaptı, bir güzel gol daha. İlk yarıdan 6 gol. :D
Ah ulan Lig Tv olaydı iyiydi :D
Fuat Çapa'nın Hollandadan bulduğu yeni yetenek diyebiliriz.
3-4, Isaac, daha yarım saat var bitime, herşey olabilir.
Björn yine attı, 3-5 oldu.
İlhan cavcav yine yaptı yapacağını. Björn efsane adam gerçekten.
Björn 4 - Antalya 3 o derece bir maç oldu halada devam ediyor :D
Björn Vleminckx'in Hollanda Ligi'nde N.E.C. Nijmegen takımı ile gol kralı olmuşluğu var beyler.
Dehşet birşeymiş bu adam ya, yarım sezonda gol kralı olur böyle giderse. :icon_biggrin:
FM'de adresimiz belli oldu yeni yamada :n:
Müthiş başladı Björn :) Gol kralı olur mu :D
Adam komple santrfoor ne ararsan var.Markaj,top kapma,calışklanlık,kafa,bitiricilik önceden sezme,agresflik,takım oyunu.Beyniyle oynuyor futbolu birde takımı yönetiyor oraya at buraya at diye...Tek dezavantajı ağır kalıyor biraz.
Kuyt tarzı duruşunu bile Kuyt benzettim.Gerçekten gol yollarına etkili çözüm bulmuş Gençlerbirliğİ.Kuyt tek farkı cok daha iyi pas atıyor.
Ayrıca maç sonu Fuat Çapa acıklaması halen bu ülkede futboldan anlayanların olduğunu destekliyen nitelikte.
"Skor olarak iyiydik.Futbol olarak cok kötüydük gerçek kimliğimiz bu değil.5 attıktan sonra bunları söylemek garip gelebilir insanlara bunu düzeltmeye calışacağız.Bugün için tek sevindirici skor oldu.Oynadığımız futbol değil"
Peki kim bu Björn Vleminckx? Ara transfer döneminde Club Brugge’den Gençlerbirliği’ne kiralık olarak gelen Belçikalı forvet, 1 Aralık 1985 doğumlu. Belçika ekibi Beveren’de profesyonel olan futbolcu, sırasıyla Östende, Mechelen, NEC Nijmegen’de oynayan Vleminckx’in son durağı Club Brugge idi.
Kiralık gelmiş. Sene sonu ne yapıp edip almalı Gençlerbirliği bu adamı ki yüksek fiyata satsın 1 sezon sonra ama bırakır mı ki Club Brugge ?
Oo baya iyi o zaman.. :)
Maçın tamamını izlemedim; ama çok keyifli bir maç oldu. Kıran kırana geçti. Antalya ayağına gelen bir fırsatı tepti adeta.
vay hayvan vay demek istiyorum o neydi öyle ya :D
Santrafor dediğin böyle olur ya , öyle inanılmaz teknik olmasına gerek yok. Hareketli olsun bunaltıcı olsun mucadeleci olsun bir de kendine guven oldu mu böyle tıkır tıkır atıyorsun işte.