Fenerbahçe - Zaptettiğimiz statlara adını kazıyacağız..!
Fenerbahçe Spor Kulubü 1907
Aykut Kocamanın istifasının ardından Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım Divan Kurulunda yaptığı açıklamada takımın başına Fenerbahçe Tribünlerinde büyümüş genç ve yetenekli bir ismi getirebileceklerini belirtti.
Başkan Aziz Yıldırım'ın yaptığı bu açıklamanın ardından tüm kamuoyu merakla yeni teknik direktörün açıklanmasını beklemekte..
Kuralları Okudum ve Kabul Ediyorum
Son Dakika.. Son Dakika.. Son Dakika.. Son Dakika.. Son Dakika.. Son Dakika..
http://g1301.hizliresim.com/15/t/jbph2.jpg
Fenerbahçe Spor Kulubu Kamuyu Aydınlatma Platformuna genç teknik direktör Sir Cem Ediz ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını bildirdi..
Kulubun başına geçer geçmez yaptığı basın açıklaması ile taraftarlara tanıtılan genç teknik direktörün yaptığı açıklamaların satır başları;
• Bana güvenenleri mahçup etmemek için elimden geleni yapacağım ve en kısa sürede Fenerbahçe’mizi içinde bulunduğu her alanda liderliğe taşıyacağız,
• Takımı çok iyi tanıyorum , sadece 1 – 2 takviye ile hem Lig hem de Avrupada özlenen başarılara ulaşacağız,
• İlk sezonumuzda tüm oyuncularımıza şans verip gelişimlerini gözlemleyeceğiz ve sezon sonunda alacağımız kararlarda bireysel performansların etkisi büyük olacak,
• Kısa vadede Süper Kupa, Lig, Türkiye Kupası Şampiyonlukları ve Şampiyonlar Ligine katılım & Gruplardan çıkmayı hedefliyoruz,
• Uzun vadede Avrupanın en iyi takımları arasına girmeyi ve ilk 5 sezonda en az 1 defa Avrupa’da kupa kaldırmayı hedefliyoruz.
Genç çalıştırıcı basın toplantısını aşağıdaki video gösterisi ile bitirirken '' Büyük Fenerbahçe taraftarını 3 Temmuz sürecindeki birlik ve beraberliğe davet ediyorum '' ifadelerini kullandı...
http://www.youtube.com/watch?v=EDQBz...V1mw_Zycn0C83A
Sezon Açılışı ve İlk 6 Maç
Şampiyonlar Ligi İlk Eleme Turu
Motherwell - Fenerbahçe: 1-1
Fenerbahçe - Motherwell: 3-0
Süper Kupa
Fenerbahçe - Galatasaray: 3-0
İlk Kupamız Hayırlı olsun :icon_smile:
Şampiyonlar Ligi Son Eleme Turu 1. Maç
Fenerbahçe - Braga: 2-0
Lig 1. Maç
Fenerbahçe - Bursaspor: 1-0