Printable View
Bu maçı alacaz başka yolu yok!
Kazanırız.
Volkan-Orhan-Egemen-Bekir-Hasan-Topal-Emre-Meireles-Kayt-Stoch-Sow
Volkan-Gökhan-Egemen-Bekir-Hasan-Topal-Emre-Meireles-Topuz-Sow-Webo
İleri üçlü Sow-Webo-Topuz şeklinde olsun fark atarız.
Emre daha İstanbul'a inmedi ama kadrolara konulmuş mübarek :D
Emre hazır geliyor kesin oynar.
16 maça çıkmış .
vikide öyle yazıyor.
Dengeli maç olur, Fenerbahçe kazanır.
Milli maçlarda oynarken, hemen herkes Milli takımın en hazır oyuncusu olarak Emre'yi gösteriyordu ki o zamanlarda da fazla forma şansı bulamıyordu. Sorun yok.
İspanyol takımlarında antrenmanlar da maç temposunda oluyormuş genelde.
Atletico Madrid fizik gücü yüksek takım. İyi çalıştırılmıştır diye umuyorum.
bence berabere bitecektir
biz puan kaybettik,BJK de öyle... Sıra Fenerbahçe'de inşallah ama bu kez zor bence :D
GS puan kaybettiğinde kazanamıyoruz. Yarın şeytanın bacağını kırmak gerek artık..
Sivasspor formsuz bu sene,Fenerbahçe rahat bir galibiyet alacaktır.
Eğer yarın kazanırsak, şanssızlığımız da sonra ermiş olacak. Ancak ben hiç sanmıyorum, ilk yarı 2 tane yer, 2. yarı saldırırız en fazla beraberlik gelir.
Fener'den güzel bir galibiyet bekliyoruz.Diğer zirve kovalayanların puan kaybettiği haftada 3 puan güzel olcaktır.
Stoch yarın gol atacan aha buraya yazıyorum :D
Artık bu fırsatı tepmeyelim. Takıma bu maçtaki galibiyet büyük özgüven getirir.
galatasaray puan kaybetti ya bizim neyimiz eksik ya berabere ya malubiyet yadea 5 atarız
inşallah yarın tepki gelmez umarım taraftar tepkilerini seno sonuna kadar saklar
2 rakipte puan kaybetti bu ikramı tabikide geri çevirmek lazım. Her zaman olduğu gibi ikramları gene geri çeviririz dicem ama demek istemiyorum inşallah kazanırız takım ivme yakalar artık.
Kimse yazmamış.
https://twitter.com/fanatikcomtr
Topal o karakterde oyuncu değil.
Çok kesin konuşmuşlar ama bilemedim.
Ahaa Ziegler reyiz geldi ya artık Hasan Ali formaya hasret kalır nede olsa adam yeni Carlos.
Yeni transferleri oynatıcak demek Aykut Hoca. Hasan Ali'yi anlarımda ne olursa olsun kulübede olmalıydı bence. Topal'a artık hoca bile dayanamadı demek ki.Quote:
Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal'ı Sivasspor maçı kadrosuna almadı. Kadroya alınmadığını öğrenen Mehmet Topal, Can Bartu Tesisleri'ni sinirli bir şekilde terk etti. Öte yandan Aykut Kocaman'ın, Hasan Ali Kaldırım'a "Çok yıprandın, seni dinlendirmek istiyorum" dediği öğrenildi.
keşke selçuk atarlansaydı topal yerine :D