Printable View
Drogba'nın ilk 11 oynamasını bekliyorum.Belki Fatih Hoca 4-3-1-2 yapıp yanına Burak'ı da koyabilir.Neyse önemli olan 3 puan,nasıl oynarsak oynayalım önemli değil,mutlaka bu maçı kazanmalıyız.Başarılar Galatasarayım !
Cuma maçlarında sadece 1 kez kazandık, aldığımız 3 mağlubiyet cuma günü. Şampiyonlar Ligi öncesinde de kazanamıyoruz pek. Kağıt üzerinde bu olumsuz tabloyu düzeltebilecek bir cuma deplasmanı. Akhisar çıkışta, Gekas faktörü var ama bizim de son maçta ligin en etkili hücum takımlarından Antalya'ya pozisyon vermeyişimiz ortada. Takım istediğinde, hedef maçı olduğunda gerekeni yapıyor. Schalke maçı öncesinde büyük bir fırsat bu maç, 3 puan takımın havasına büyük katkı yapar, şampiyonluk yolundaki rakiplerin maçlarını da etkiler. Bugün muhakkak kazanmalıyız. Haftanın en karlı takımı olabiliriz. Kadro büyük merak konusu, en çok beklenen oyuncu Drogba. İnşallah oynar ve golle başlar, erken bir gol bulursak fark bile olabilir tabii takımın kafası maçta olursa.
çarsambanin provasi olcak kesinlikle kazanmamiz lazim. drogba 2. yari girer gibi
Gekas bir tane kesin sallar.Umarım Galatasaraya cuma sendromu bu maçta sürer.Önemli bir cıkıcaz.Kazanırsak mühtiş olur.Beraberlik iyidir inşallah Kazanırız.
Drogba'nın 60'tan sonra oyuna girmesini bekliyorum ben. Akhisar maçında erken gol işi bitirir.
http://amkspor.com/2013/02/15/manisa...-skandali.htmlQuote:
Spor Toto Süper Lig’de haftanın açılış mücadelesinde bu akşam Akhisar Belediyespor ile G.Saray karşı karşıya gelecek.
Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak mücadele öncesi stadyumda uygulanan yöntem ise görenleri hayrete düşürdü.
Zeminde yer yer oluşan bozuklukların kimyasal boya ile kapatılması dikkatlerden kaçmadı. Böylelikle zemindeki çimlerin seyrek olduğu yerler kimyasal boya ile kapatılarak yeşil zemin haline dönüşüyor.
Bu uygulamanın geçtiğimiz hafta Manisa’da oynanan milli maçta da uygulandığı söyleniyor.
Artık Antalya maçı çıkışa geçtiğimiz maç olmalı.1 hafta kazan 1 hafta kaybetle olmaz bu iş.Önümüzde ki 3 maçı da kazanıp bir istikrar yakalamamız gerek.İlk iş Akhisar maçı,ondan sonra Schalke ve Ordu maçlarına bakacaz.Ben Drogba'yı sonradan oyuna sokar diye düşünüyorum.Burak'la başlar,ilerleyen dakikalarda Drogba girer ve Burak sağ açığa geçer.Ayrıca Sabri bu aralar iyi oynuyorken Eboue'de yedek soyunmalı.
Galatasaray çok net kazanır ama Gekas ismi ön plana çıkabilir bu maçta
Umarım kazanırız. Bence Antalyaspor karşılasmasındaki 11 bozulmaz gibi geliyor bana. Bu maçı alıp seriyi perçinlemeliyiz. Süpriz olmaz inşallah ,Schalke maçı öncesi bir aksilik yasamayız tabi sakatlıkta....
Akhisar sıkı savunmayla maça başlayacaktır atılacak bir gol hem rahatlatır hem de oyunun kontrolünü almayı sağlar son olarak antalya maçındaki takım savunması performansını bekliyorum pozisyon verilmemeli rakibe
XI: Muslera, Sabri, Dany, Semih, Riera, Hamit, Selcuk, Yekta, Sneijder, Burak, Umut.
Yedekler
Eray İşcan, Hakan Balta, Emmanuel Eboue, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Didier Drogba
4 3 1 2 gibi gözüküyor taktik ama Umut solda baslayabilir 4 2 3 1 gibi oynayabiliriz
Sonunda 4-3-1-2 :)
Maçı izlemeden sistem hakkında yorum yapılmaz yahu. Ben yine Yekta-Selçuk ortada kanatlarda da Hamit ve Sneijder olur gibime geliyor. Yani umarum 4-3-1-2 taktiğini görmüş oluruz ama.
Maç içinde döner mi 4-3-1-2'ye bilmiyorum ama başlangıç geçen maç gibi olabilir. Umut oyuna girdiğinde de sistem devam etmişti skor 2-0 olmasına rağmen.
Sneijder ve Drogba transferleri hem şablon hem de yedek kulübesi zenginliği açısından çok iyi oldu.
Umarım güzel başlar, güzel bitiririz maçı.
4 3 1 2 sonunda :) çok iyi bi performans bekliyorum.sol iç yekta sag iç hamit.
keşke eboue oynasaydı schalke maçında sabri mi oynucak ? bastos karşısında sabriyi düşünemiyorum eboue nin ölüsü sabrinin en iyi performansını 10 a katlar
4312 olacağına ihtimal vermiyorum, ya Umut ya da Burak kenarda başlayacaktır.
dizilisi cok kafaya takmayin bence, sahaya cikan 11 oyun mentalitesini anlatiyor zaten. her dizilisi oynar mac icinde bu kadro. terimin istedigi de bu zaten, gs saha icinde taktiksel acidan cok dinamik. 4-3-1-2 de oynar 4-4-2 de oynar. esas merak konusu drogba, tum dikkatler onda olacaktir bu aksam. macin sonucu bence belli ama futbol bu, belli olmaz tabi.
http://www.footballuser.com/formatio...tasaray_SK.jpg
Maç içinde olacak diziliş böyle olacaktır büyük ihtimalle.Kadroyu beğendim ben.
4-3-1-2"i gosteriyor kadro hadi hayirlisi insallah kazaniriz
SÜPER LİG
Manisa’da zemin skandalı!
Bu akşam Akhisar Belediyespor ile G.Saray'ın karşı karşıya geleceği Manisa 19 Mayıs Stadı'nda uygulanan ilginç yöntem şaşkınlık yarattı.
Spor Toto Süper Lig’de haftanın açılış mücadelesinde bu akşam Akhisar Belediyespor ile G.Saray karşı karşıya gelecek.
Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak mücadele öncesi stadyumda uygulanan yöntem ise görenleri hayrete düşürdü.
Zeminde yer yer oluşan bozuklukların kimyasal boya ile kapatılması dikkatlerden kaçmadı. Böylelikle zemindeki çimlerin seyrek olduğu yerler kimyasal boya ile kapatılarak yeşil zemin haline dönüşüyor.
Bu uygulamanın geçtiğimiz hafta Manisa’da oynanan milli maçta da uygulandığı söyleniyor.
AMKSPOR
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/02/STAT.jpghttp://cdn.amkspor.com/amk-resimler/...titled-315.jpg
bu nedir ya ?
Ucuzculuk deniyor buna.
Edit:Kulübü suçlayamam,adamların kendi stadı bile değil.
Ben de tam bunu paylaşacaktım, yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz : )
O kulaklık kafaya montemi :n:
Bizden önce tabi ki onların haberi olmuştur sonuçta maçı onlar yapacak.Biz haberlerden görüyoruz.
GS'lı taraftar: "Drogba be koçum benim çimene dokunuşu bile farklı."
Anket için berabere dedim 3-3 bitecek hatta sadece fantezi bir skor benim için.
Akhisar bu sezon ligden düşecek; ama gurur verecek. Bu gün ne yapacaklar bilmiyorum; ama gurur dolu bir top oynayacaklardır.
http://i.imgur.com/n33qVxe.png
Yaptığın espriyi....
Bu adamın yaşaması insanlık hatası :(