Printable View
Kayserispor Salih ve Bobo'nun golleriyle maçı 2-1 kazandı. Culio MİY'de kırmızı kart gördü. Kayserispor çok güzel gidiyor. İyi de top oynuyorlar. Avrupa Kupalarına katılabilirler belki.
Salih 2 hafta üst üste atmış gollerini. Sakaryaspor'da da önce stoper sonra orta saha derken 5-6 karşılaşmada santrafor oynamıştı. Kayseride'de sağ bek oynuyordu bir ara, inşallah geleceği çok parlak olacak.
Mersin bu maçla sezonu bitirdi bence kurtulmaları mucize
MİY bu maçı kazansaydı lig onlar için yeni başlardı. Ancak kaybettiler, artık ligde kalmaları imkansız gibi birşey.
Kayseri takımları onca transferin karşılığını alacaklar gibi görünüyor. İki takımı da dolu dizgin yoluna devam ediyor. Salih Dursun baya mest ediliyor. Bir tek Salih Dursun değil o takımdaki yerlilerin kumaşı çok iyi. Eren,Okay,Abdullah,Sefa,Salih Dursun. İki takımı da yeteri desteği göremiyor ama taraftarından.
Mersin'in durumuna hiç üzülmüyorum. Yapılan transferlerin hepsi bakan sayesinde yapıldı. Devre arası transferinde Adana takımlarının en iyi oyuncusuna çullandılar. Lawal diretince kulüp satmak zorunda kaldı. Adanaspor'lu M'Billa'yı da ikna etmişler ama Adanaspor bırakmamış. Transfer gerçekleşmeyince ilk yarı takımını sırtlayan M'Billa ikinci yarı yokları oynuyor. Oyuncuları ayırtarak olmuyor bu işler. Bu saatten sonra paçayı kurtarabileceklerini sanmıyorum. Kötüde oynuyorlar zaten. Düşerlerse bir dahada iflah olmazlar. Nasıl çıktıklarını da biliyoruz ya neyse.
kayseri iyi oynuyor pozitif oynuyorlar uefayi zorluyabilirler. tebrikler kayseri.
Kayserispor'daki hoca değişikliği meyvelerini veriyor, her ne kadar "bir hocanın takıma katkısı ne kadar olur ki" gibi basit düşünceler kol salsa da bir hoca bir takım için çok şeydir. Kayseri'nin çıkışı devam edecektir.
Culio'nun kırmızı kartı haksız bence. Polis olduğu için kendini üstün insan olarak gören bir polis Culio'nun top toplayıcı çocuğun yanına gitmesini sert bir şekilde engelliyor. Culio'da buna sinirleniyor. Sonra hakem Culio'ya bunun için kırmızı kart veriyor. Saçmalık resmen..
O değil de Ceyhun Gülselam'ın yükselen formu beni sevindiriyor. Umarım Galatasaray'a döndüğünde de forma şansı bulur. Sefa ve Bobo'da form tutmuş gözüküyorlar. Kayseri'nin oynadığı oyun oldukça pozitif.. Böyle giderse Avrupa kupalarına katılmayı zorlayabilirler.
Ceyhun'da Busquets havası var, fiziği olsun, oynadığı mevki olsun çağırıştırıyor :D
Kayserispor sessiz sakin yaklaştı zirveye. Onların da önlerini kesmeleri yakındır :)
Culio'nun atılması bencede çok gereksiz. Üstteki arkadaşın dediği gibi kendini üstün gören polislere uyuz oluyorum. Culio pisi pisine atıldı.
Mersin'in verilmeyen 2 tane penaltısı var. Zurab Khizanishvili kadar gereksiz başka oyuncu görmedim ya. Nasıl diyeyim böyle saçma bir futbol anlayışı var. Topsuz alanda 2 kere rakibini düşürdü. Net penaltıydı.