Kazanarak turu geçeriz. Eldeki tek yarış bu ve oyuncuların asılacağını düşünüyorum.
Belediye maçındaki gibi moralsiz,isteksiz bir takım olursa Eskişehir rahat turlar,elimizde kalan tek kupayı almamız lazım
Fenerbahçe avantajlı bir skor ile dönmeyi başarmıştı. Elde kalan tek kupa için mutlaka kazanması gerek Fenerbahçe'nin. Eskişehirspor'da ise haftalardır ligdeki kötü gidişin tek sebebi Türkiye Kupasını düşünmek. Bu kötü gidişi bu maçla birlikte durdurmak isteyeceklerdir ancak ben Eskişehirspor'un turu ilk maçta kaybettiğini ve net bir skorla Fenerbahçe'nin kazanıp finale kalacağını düşünüyorum.
Rahat alırız.Bu yorucu maratonu teselli edecek 1 kupayla kapatmak ister oyuncularımız.
Eskişehirspor her türlü eler FEnerbahceyi..Fenerbahcedeki bari bu kupayı allaım stresi olacaktır..Eskişehir eler vefinale çıkar
İlk maçta eledi bence Fenerbahçe,1 tane atar yemezler.
Bu maçı kazanıp tur atlarız.
Bari bu kupayı alalım :n:
Kupa Fener'in.
Rüyamda Es Es'in ilk yarı 3-0 öne geçtiğini ikinci yarı Fener'in 3-3'e getirdiğini gördüm, 85'ten sonra izleyemedim onun için maç sonucu hakkında kesin tahmin yapamayacam :D
Finale kaliriz heralde
İlk golü atan turu vermez.... Fenerbahçe bu turu kaybederse ligde 2. sırayı da kaybeder bence.
3 kupa hedefleyen Fenerbahçe'nin elinde sadece Türkiye Kupası ve alabileceği bir derbi galibiyeti kaldı. Hocasının, başkanının başarılı mı başarısız mı olduğu tartışılırken oyuncuların göstereceği reaksiyon önemli. Bana göre Aziz Yıldırım oyuncuları motive etmek için sağlam bir prim verebilir, bu bir nevi kaz gelecek yerden tavuk esirgememe durumu olur çünkü. Türkiye Kupası gelmez akabinde derbi kaybedilirse istifa seslerini yükseltecek kesimleri susturmanın tek yolu çok sağlam, insanları gelecek sezon için umutlandıracak 2-3 transfer olacaktır. Bunun da maliyeti herkesin malumu. Bu sebeple bu maç basit bir maç değil sadece, 0-0 biteceğini düşünüyorum, Fenerbahçe'nin kontrollü bir oyun oynamasını bekliyorum.
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler, Emre, Mehmet Topal, Caner, Kuyt, Sow Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Veysel, Akaminko, Diego, Dede, Hürriyet, Alper, Erkan Zengin, Causic, Tello, Necati
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
Eskişehir finale adını yazdırır bence. Fenerbahçe'de mental ve fiziki ciddi yorgunluk var.
umarım uzar maç :D
Okula kalkamıyoruz bizde uzamasın maç. :D
Nedense penaltılara gitmesiini istiyorum ama ne yazık ki isteğim olmaz..
Fenerbahçe tecrübesiyle kazanır bu arada orta sahanın önünde canerin oynaması da ilginç olmuş..
Haha Caner taca vurdu :D
Aziz Yıldırım: Bakın beyler yaptığımız bu yeni kareografi çok iyi görünüyor, stadı boş gösteriyor.
yanlış sistemle başladı. Orta saha yumuşak bence
tello atti 0-1
Rodrigo Tello....
beklenen gol
Yine Ziegler yine ziegler,adam tut lan adam ne biçim bir futbolcu bu ya
Çok iyi paslaştılar ve golü buldular.O paslaşmadan sonra normal gol olması.