Printable View
3'den Fazla Yemezsek Başarıdır Diye Düşünüyorum
Ben kazanacagımızı düsünüyorum milli takımın üstüne çok gelindi tribünlerde bomboş olucak bu yüzden artık kendilerini biraz sorgulamaya baslamıslardır diye düsünüyorum.
Gana kazanır. Milli takımımız çok kötü durumda. Maç biletlerinden sadece 40-50 tanesi satılmış diye okumuştum bir kaç gün önce. Durumumuz ortada.
Abdullah Avcı gidip de ne zaman aklı başında bir teknik direktör gelirse ozaman milli ruhla izlerim maçı. Ben son 1-2 yıldır milli maç izlemiyorum. Bir tek geçen sene arkadaş çağırdı diye Azerbaycan maçına gittik.
Konuyu gördüğüm iyi oldu gidip şimdi Gana'ya 20 lira basıcam :D.
11'i: Volkan, Hamit, Semih, Omer, Hasan Ali, Alper, Selcuk, Nuri, Arda, Umut, Burak.
4-3-1-2 oynuyor avci efendi
Ben de bastım bir şeyler :D
5-10 dk. NtvSpor izledim. NtvSpor muhabiri kadroyu 4-4-2 olarak açıkladı. Muhabir 4-4-2 demesine rağmen her yorumcudan başka bir taktiksel dizilim fikri çıkıyor; 4-3-1-2 diyen var 4-3-3 diyen var 4-2-3-1 diyen var. Sistemi, ilk 11'i geçtim taktiksel dizilimimiz bile belli değilmiş anlaşılan. A. Avcı geleli kaç ay oldu kimse ne oynadığımız bilmiyor.
Bilgin Gökberk Milli takımı İBB gibi oynuyor falan diyordu artık tribünlerde İBB gibi oldu.
burak yılmaz gol attı öndeyiz
Hangi kanalda ?
Gral atmış,helal gral.
Kanal D'de maç.
umut attı 2 oldu
Ankette Türkiye diyen tek kişi benim. :n:
Alper gerçekten iyi oyuncu, tam bir boxtobox bana göre. Milli takima da iyi oturdu
Sanırım herkes yanıldı, ilk kez bu tempoda görüyorum takımı.
Ünal Başgan @UnalBasgan 2 sn
Milli maçlar Abdullah Avcı'nın alışkın olduğu Olimpiyat Stadı'nda mümkünse az sayıda seyirciyle oynanmalı. Sorun zaten O'nun formsuzluğuydu.
Problem is solved.
140 tane biletli seyirci varmışta falanmışta. Böyle bir stada rağmen gayet iyi seyirci var.
Gana milli takımı çok kısa ve hızlı oyunculardan kurulu. 2-0 gibi bir skor beklemiyordum ilk yarıda.
Seyirci arttı eski haline döndü takım. :n:
o kadar rezil bi takımız ki 2-0 öne geçmemize rağmen adamların soktuğu 2 adamla maçı beraberliğe getirebiliyolar
Haydi Gana.
Burak mahalle maçı sandı. :D O kadar net ofsaytta beklenir mi be. :D
İkinci yarı için yorum yapmıyorum,çünkü ortada top oynayan bir takım yoktu.
Turk futbolunun marka degeri = 200 biletli seyirci
Tessekurler Demiroren, tessekurler Avci
turkiyeye oynarsak bole olur iste yatirdilar yine beni :D
Koskoca Türk futbolu bu değil yahu.
Bu olamaz, biz ne zaman ''2 gol yemezsek başarı'' diyecek duruma geldik ?
Abdullah Avcı çok yanlış yerden başladı, bu göreve geldiğinden beri bütün amacı genç bulmak, gençleri takıma yerleştirmek falan filan.
Geçiceksin hocam bunları, eldekini kullanmaya bakmayan bir hoca var elimizde, elinde mis gibi kadro var. Bana göre şuan ki kadromuz en azından turnuvalara katılacak kadar yeterli.
Neymiş genç yetişmiyormuş, sanane yahu ? Elindekileri hallettin de gençlere kaldı işimiz. Genç bulup çıkarmak klüplerin işi ya da madem bu kadar isteklisin kurarsın bir ekip gidip izler sana rapor sunarlar.
Genç, genç diye diye takım bu hale geldi. Bize sonuç isteyen bir hoca gerek..
Anlık düşünen hoca, geleceği düşünen hoca değil. Çünkü bu gidişle gelecek diye bir şey kalmayacak..