Printable View
Biz bu şekilde oynamaya devam edersek kazanırız. Tek Olcay hariç takımın genelinden memnunum. Kendisi son üç maçtır sahada hiç yok. Töre sağda yardırıyor iken diğer kanatta onun umursamaz hali hiç çekilmiyor. Ama oda toparlayacaktır. Kazanıp Bursa deplasmanına 3'te 3 ile gidersek çok büyük bir moral olacak. Puan kaybedeceksek Bursa deplasmanında kaybedelim bu maçta değil. Krediyi Bursa maçında kullanalım. O maçta bir puanda kurtarır. Bu tip maçlarda puan kaybı geçen sezonu aratmaz. İlk 11 belli zaten ve beni en çok sevindiren noktada bu. Artık direk sayabileceğimiz ilk 11 ve kenardan oyuna katkı sağlayacak oyuncuların olması çok iyi. Pektemek ve Eneramo'da tam hazır olursa iyi olacak. Baya baya bir takım olduk nazar değmez inşallah. Tahminim gol yemeden 2-0, 3-0 gibi skorla kazanırız bence.
Çok önemli bir maç. Görüntüde, ligin ilk maçları ne kadar önemli olabilir ki diye düşünülebilir; ama kazın ayağı öyle değil. Bir kere, rakipler henüz tam anlamıyla oturmadılar ve daha 3. haftada puan farkı 3-4 civarı olacak, maçı kazanırsak. Ayrıca, G.Antep maçından sonra çok zor bir fikstür var önümüzde. Milli aranın ardından sırasıyla; Bursa (D), G.Saray, Antalya (D) ve Eskişehir (D) maçları bizi bekleyecek. Fiziksel ve zihinsel anlamda epey zorlanacağımız bir dönem ve bu 4 maçtan alınacak skorlara göre, ligin bizim açımızdan seyri farklı boyutlara ulaşabilir. Bu açılardan bakıldığında, G.Antep maçı benim için hayati bir önem taşıyor. İnşallah, kazasız belasız alırız 3 puanı da, araya moralli ve sol bekli gireriz.
Bilic çok büyük bir taktiksel deha. Ben bu sezon Avrupa'da yer almayan Beşiktaş'ın ligde şampiyon olacağını düşünüyorum. Bilic bu maçta da takımına puan kaybı yaşattırmayacaktır diye düşünüyorum. Twitter'dan yapılan çağrılara göre Olimpiyat'ta da yine iyi bir seyirci kitlesi olacak gibi.
İlk 11 belli gibi ama bence takımda Oğuzhan'a da yer açılmalı.
Sezona guzel bir baslangic yaptik. Takim guzel top oynuyor cidden. Gecen sene de coskulu bol gollu bir takimdik ancak top rakibe gectiginde ne yaptigini bilmeyen , sokaktan gecen 11 adamin toplanip olusturuldugu takim goruntusu vardi. Simdi ise tamamiyle birbirini tamamlayan yardimlasan rakibi iyi kitleyen bir takimimiz var. Bireysel hata olmadigisurece gol yememiz zor bence bu sene.
Maca gelecek olursak gerek gaziantep'in form durumu , kadro kalitesi gerekse bizim lige girisimiz ibreyi bize ceviriyor. Taraftar yine onemli gucumuz olacak.avrupa'dan menedilmis olmak moralleri hayli bozmustur ancak takimin da kendini tamamiyle lige vermesi acisindan belki de iyi olur. Her iste bir hayir vardir misali. Hakem konusunda biraz suphelerim var adini sanini duymadik etmedik bakalim ne cikacak.
Guzel bir oyunla 3 puani cebimize koyariz insallah.
Maçın 4. hakemi bile aklıma gelmezken, 6. hakemi merak edip de bakmadım hiç. Akhisar-Elazığ maçı da, hakemin Süper Lig'de yeni yeni maç yönetmeye başladığını gösteriyor. Biraz araştırdım, PTT 1. Lig maçları da yönetmiş. Böyle adamları bizim maça veriyorlar işte!
İstediğim 11:
Tolga
Serdar--Sivok--Franco--Ersan
Oğuzhan--Atiba
Gökhan Töre--Fernandes--Olcay
Eneramo
Bu akşam sahaya çıkacak 11:
Tolga
Serdar--Sivok--Escude--Ersan
Veli--Atiba
Gökhan Töre--Fernandes--Olcay
Almeida
Olsun yine de Bilic gerekli müdahaleleri yapacaktır, takım yorgun ama lider olarak puan farkını açmak için kazanacağımızı düşünüyorum.
Atiba solda Ersanın yerine, Atiba yerine de Oğuzhan ile başlayabiliriz.
3 te 3 yapalım, devam edelim.
Veli'nin olmadığı bir ortasahayı düşünemiyorum ben. Futbolun görünmeyen kahramanı.
Veli sakatlanmadığı sürece Biliç'in bankosu olur. Kolay kolay kesmez. Koşu mesafeleri ne kadar bilmiyorum ama çok koşuyor, adam kovalıyor, alanı daraltıyor, rakibi çok iyi bozuyor ve kolay kolay pas hatası yapmıyor. Atiba, Veli orta sahada birbirini tamamlayan ikili. Biri ileri çıktığında diğeri geriyi kapatıyor. Oğuzhan'ı tek merkezde değil, sağ ve sol içte kullanabiliriz. Nasıl katkı verir bilemem izlemek lazım.
Veli'den bu tenli performans beklemiyordum. Sezona iyi başladı. Geçen sezon orta sahada Ozi ve Ferdi oynadığından iki kat fazla koşmak zorunda kalıyordu. Necip ile birlikte oynadığı maçlarda da ileri destek az oluyordu. Atiba oyunun iki yönünü oynadığından çok fark ediyor.
Beşiktaş'ın Gaziantep 11'i: Tolga- Serdar, Sivok, Escude, Atiba- Veli, Oğuzhan- Töre, Fernandes, Olcay- Almeida
Güzel bir 11, beğendim ben. Ersanla sol bekte olmuyor açıkçası, mecburen yazıyoruz biz de kadro yaparken. Atiba'nın her bölgede oynama özelliği var. Oğuzhan'ın da 11'de başlama zamanı gelmişti. Yine de bu maçtan sonra bir sol bek transferi yapılır inşallah.
Evet ilk 11 böyleyse çok güzel olmuş. Atiba kariyeri boyunca kale dışında her pozisyonda oynamış mı acaba?:D
Almeida umarım isteksiz oynamaz.
Vaay 3-6-1 :) iyidir iyi. Trömsö ikinci yarı kadrosu
Kadro güzel. Escude yerine hazır bir Franco olsa tadından yenmez.
3-6-1 sandım ama sanıyorum Atiba sol bek oynayacak.
Stadtaki doluluk oranı hakkında bilgisi olan var mı? Kaç bin bilet satılmış?
Bu maç Kasımpaşa'da değil miydi?
Bakalım Atiba Tromsö maçında olduğu gibi sol beki idare edebilecek mi ?
Escude'nin yerine Pedro Franco denenmeli bence de..
Almeida attı yine golünü :)
Pozisyon ilk başta dışarda gibi duruyor ama Fernandes'in ayağı içerde penaltı. 2-0. Farklı düşünen olamaz basit pozisyon.
Hakem korktuğum gibi olmadı, ilk yarı güzel maç yönetti bir kaç hata dışında.
Takım makina gibi maşallah. Çok iyi üçgenler kuruyorlar.
Beşiktaş'ın bu sezon Avrupa Liginden men edilmesi büyük talihsizlik, Önder Özen'in takım yapılanması tıkır tıkır işliyor, Bence Beşiktaş'ın son yıllardaki en büyük transferi Önder Özen'dir. İyi bir futbol adamının bir takım planlaması üzerinde nasıl etkili olduğunun kanıtıdır. Üst Üste oynanacak Bursa ve Gs maçlarından 6 puan daha çıkarırlarsa Beşiktaş uzun süre tutulamaz. Bu sezon en çok bu takımın futbolunu beğeniyorum.
Beşiktaş şuana kadar zorlu deplasmanlara gitmedi aynı şekilde Fenerbahçe'de öyle. Bursaspor ve Galatasaray maçlarından en kötü 1 puan çıkar diye düşünüyorum, oda Bursaspor deplasmanında. Biz bir maçta adamı vezirde eder rezilde ederiz öyle bir ülkeyiz çünkü.