http://skornet.net/wp-content/upload...-adanaspor.jpg
Zevkli bir maç olacak ve beklentimiz yine 3 puan tabi ki :)
Printable View
http://skornet.net/wp-content/upload...-adanaspor.jpg
Zevkli bir maç olacak ve beklentimiz yine 3 puan tabi ki :)
forza adana demir :D
Birkaç hafta önce umarım Fenerbahçe maçına denk gelmez diyordum. Maalesef izleyemeyeceğim ama umuyorumki ADS kazanacaktır.
Futbol adına güzelliğin sahaya ve tribüne yansıması dileğyile, her 2 tarafa da başarılar diliyorum.
ADS alacaktır. :)
Adanaspor! :)
tribünde olmak isterdim ama biletler karaborsaya düşünce vazgeçtim. tv'den izlemek daha mantıklı.
Bugün uyumayacağız ve otobüsler çalışmaya başlar başlamaz stada yol alacağız :D Tribün olarak güzel bir maç olacak orası kesin ama sahadakiler açısından aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Maçı izlemeye gitmiyorum ben.Tribünde katkımız olsun yeter bizim için.
Vay be, adanada olmak vardı şimdi... :)
Demirspor'a başarılar. Forza ADS! :icon_biggrin:
Tarafımızı belli edelim biz de gelip,Adana turuncudur !
Adana, Demirsporludur. Umarım kazanırız.
Şehrin Asi Çocukları.
Bu maçı izlememek ayıp olur. :) ADS alır inşallah
2 portakal bahçesi olunca Adana turuncu mu olmuş oluyor anlamadım ki şehrin içinde bir tek otobüsler turuncu :D İnşallah bugün kazanırız , bu maç şampiyonluktan daha önemli. Olası puan kaybında zaten Yücel İldiz ve devre arasında Rostand gider.
Edit :
Adana Demirspor ilk 11 Recep, Gökay, Özgür, Erçağ, Juninho, Rajnoch, Efe, Kerem, Burak, Mehmet, Dorge
Recep inşallah saçmalamaz..
Maç birazdan başlamak üzere ankette yanlışlıkla Adanaspora bastım :n:
Adanaspor 1-0 önde. Gol : Tiago Bezerra Dk. 16
Gooooooollll 1-1 oldu Gol : Jan Rajnoch. Dk. 27
1-1 oldu derbi gollü başladı.
İlkyarı 1-1 bitti arkadaşlar. Tempolu zevkli bir maç şimdiye kadar. :)
Diğerleri sıkıntı değil de Talha ve Tiago başımıza bela olacak gibi.Korktuğum bir maçtı ve o şekilde ilerliyor.
Rostand attı Adana Demir 2-1 yaptı.
Helal Rostand'a bee :D Güzel gidiyor maç umarım kazanır ADS
Ergin Keleş attı 2-2 oldu.
Maç bitti. Adanaspor 2-2 Adana Demirspor
Öncelikle Adanaspor'u tebrik etmek istiyorum.Kısıtlı kadroyla iyi bir maç çıkardılar.Zaten galibiyeti haketmiyorduk , kazansak bedavadan bir galibiyet olacaktı.Ayrıca takımdaki 'milyonluk eşşekler'in tek sorumlusunun Yücel İldiz olduğunu düşünüyorum.Bu kadar kaliteli bir takımı 9 hafta sonra bile nasıl bu kadar kötü oynatabilir anlam veremiyorum.
Rorstand çok odun futbolcu ya sahada kütük gibi duruyor. o odunluğa rağmen çok güzel gol attı :D
Demirspor, harika kadrosuna rağmen çok kötü yerde. Akıl işi değil gerçekten. 2-1'i yakalamışlar; ama skoru korumayı bile başaramıyorlar son dakikalarda. Çok yazık!
Maçın genelinde, çok büyük zevk aldım izlerken. 2 takıma da teşekkürler bu maç için.