Arkadaşlar fm 2008e kadar çoğu seride çıkıyordu bu yama ama geçen seriler çok takip edemedim , hala yapan oluyor mu bu yamayı ? yapılsa çok güzel olurdu :) (tüm oyuncular serbest oluyor)
Printable View
Arkadaşlar fm 2008e kadar çoğu seride çıkıyordu bu yama ama geçen seriler çok takip edemedim , hala yapan oluyor mu bu yamayı ? yapılsa çok güzel olurdu :) (tüm oyuncular serbest oluyor)
Serbestten Kasıt Derken Pek Anlamadım Ama;
İbrahim'in Yaptığı Bir Kısa Liste Vardı Onu İndirip Oyunda Serbest Başlayan Oyuncular Kısa Listene Ekleniyordu
O da Çok Zevksiz Olur Be (!) :D
İşin Yoksa Uğraş Sıfırdan 24 Kişilik Kadro Kur Öfff ! Şimdiden Gına Geldi :icon_eek:
Hiç haberim yoktu böyle bişeyden. Varsa süper olur bence. Zaten ilk 2 sezon boyunca kadroyu temizlemek için uğraşıyorum. Tabi onca adamı almak için bütçe lazım. Onu da ayarlıyodur heralde bu yamayı yapan.
Ben de kendim kurmadığım kadroyla oynamak istemiyorum :) O yüzden ilk seneler çok sıkılırım oyunda.Bu yamada bir de takımların dengeleri tamamen değişiyor falan hoş oluyor.Mesela bazen gs falan iyi transfer yapamıyor , son sıralara oynuyor veya akhisar falan şampiyon olabiliyor. Ben çok zevk alıyordum zamanında :)
Sanırım ayarlamıyor , tüm takımlardan oyuncuları serbest bırakmak bile oldukça zaman alıyor. Zaten yıllık maaş bütçeni yeni gelen oyunculara veriyorsun yani bir zararı olmuyor kulüp için
bir kere o şekilde oynamaya yeltenmedim ya hep korktum kim uğraşır o kadar kadro kurmakla diye :)
Öyle olmuyor ya , ben 2. ligdeyken bile 40-50 tane süper lig kalitesinde topçu alıyordum zamanında maaş anca bitiyordu :D ama bazen de manchester united a gladbach kalitesinde topçular geliyor anca , maaş sıkıntı olmuyor ama itibar sıkıntı oluyor daha çok.. sanırım kadroda hiç oyuncu olmayınca maaş bütçesini iyi verirler.
Kendi transfer ettiğim oyuncularımla kadro kurmayı seven bir tek ben miyim :D Herkes erinmiş kadro kurmaya :)