Printable View
Galatasaray evinde alır maçı.Skor Tahminim 2-0
Zor bir maç daha tek farkla kazansak cidden üzülmeyeceğim yeterki iyi oynayalım ve kazanalım
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görelim Bakalım Niasse'yi :)
Evimizde kayıp yaşayacağımızı düşünmüyorum.Kontralara dikkat edersek rahat bir maç olur.
akhisar zorlu bir rakip bence. fenerbahce belki farkli kazandi akhisar macini ama o macin gol perdesi bariz kaleci hatasiyla acildi. ustune de erken denebilecek bir safhada 10 kisi kalmislardi. fark kacinilmazdi. ozetle bu mac zor gecer gs icin, zaten ligin 5.si bir ekip.
bu mac icin bir baska etken de daha once formasini giydikleri takimlara surpriz yapmayi seven teknik direktorlerimiz. hamza hoca da eski galatasarayli bir futbolcu, ondan da boyle bir surpriz bekliyoruz bu hafta.
ne kadar zor bir mac olsa da oyum gsden yana bu hafta da.
Mehmet Akyüze güveniyoruz :)
Gol atmayı becerebilirsek sıkıntı yaşamayız,savunma yönünde ki sıkıntıyı çözdük,şimdi yakaladıklarmızı kaçırmamalıyız.Antalya ve Rize maçlarında puan kaybı böyle geldi.Zaten sezonun genelinde sıkıntı bu yöndeydi.
Oyuncuların özgüveni performansa direkt etki yapıyor. Oyuncunun performansı normalde 5 ise özgüveni yüksek olduğunda bu 7-8'e çıkıyor. Normalde çalım atma becerisi olmayan bir oyuncu şık bir çalım atabiliyor, uzaktan şut becerisi olmayan bir oyuncu müthiş bir şut çıkarabiliyor... tamamen özgüvenle ve iyi çalışmayla alakalı. Akhisar'da da bu var. Kadroları kaliteli değil. Oyuncularının kapasiteleri düşük normalde. Ancak geçen sezondan bu yana sürekli artan özgüvenleri onları şu an büyük saygı duyulan ve korkulan bir takım konumuna getirdi.
Emrah Galatasaray'da oynadı. Ne kadar büyük bir hayal kırıklığıydı, şimdi Akhisar'ın kaptanı. Mehmet Akyüz Beşiktaş'ta bırakın ilk 11'i yedekler arasında bile şans bulamayacak bir oyuncuydu belki. Şimdi Trabzon maçının kahramanı, kontrataklarda takımın önemli silahlarından biri. Bilal, 30 yaşından sonra milli olmayı başarabilen nadir futbolculardan birisi.
Bizi ilk yarıda yendiler kaza dedik. Ancak Akhisar'ın ilerleyen haftalardaki performansı bunun bir kaza olmadığını gösterdi. Şimdi kritik Chelsea maçı öncesi, Fenerbahçe'nin Trabzon deplasmanına gideceği hafta "kazaya uğramamak" için çıkıyoruz maça. Özgüveni tavan yapmış bir takıma karşı iç sahadaki yenilmezlik serimize güvenerek. Hadi hayırlısı :)
Akhisar kendi evinde çok iyi oynuyor, bizde kendi evimizde iyi oynuyoruz. Bu maçta Akhisar'a şans vermiyorum, 2-0 ya da 3-1 kazanırız.
ilk 11 belli olmuş Muslera, Eboue, Semih, Hakan, Telles, Melo, Ceyhun, Yekta, Burak, Drogba ve Sneijder akhisarın bulamadım o degil keşke ceyhun yerine başka biri oynasaydı inanılmaz yavaş pas trafigi olur bu maç
Sakat ve cezalı oyuncuların dışında Umut Gündoğan ve Salih Dursun o bölgenin alternatifleri. Ama hocanın Ceyhun'u göreve geldiğinden beri oynatması ona güvendiği anlamına geliyor. O yüzden onu tercih etmiştir.
Golu sneijdere yaz :D drogba 1-0
neler oluyo hakan ve sneijder pası kes :n:
telles cok guzel atti 2-0 yalniz bunuda sneijdere yaz. :D
Telles müthiş attı gerçekten. Sneijder'in hakkını da vermek lazım 2 maçta 3 asist yaptı.
Sol beke bak bee :) . Adam sol bek abi dağılalım :D
Akhisar Sisteminin Dışında Bir Oyunla Sahaya Çıkmış Yav Her Zaman ki Oyununu Oynasana
ceyhun yerine daha hizli pasor bir adam lazim... al iste 2. yari umutu gundogani hoca. :D
telles yaklasik 30-35 metreden depar atip gelmis 1. sinif sol bek sana iste..
https://vine.co/v/MqiHQxxepTj
Hakem Melo'ya küfür mü etti yoksa ben mi yanlış gördüm?
Aydınus Melo'ya sövdü baya. Bakalım MHK ne yapacak
Selçuk yok, Sneijder var. Şu ana kadar maçın özeti budur.
valla günahını almak istemiyorum da hakem baya sövdü gibi orda :D neyse zaten çıkar görüntüleri
aydinus meloya sovdu acilen hakemligi asilmali
http://instagram.com/p/lSj5z3AEDh/
https://vine.co/v/MqijZI5BhQi
Nasıl belli olmuyor, resmen ağzını sevdiğimin çocuğu diyor. :)
Burak Yılmaz biraz becerikli olsa fark artabilirdi.
...... çocuğu diyor eğer yanlış görmediysem zaten linkte yorum yapan kişilerde aynısını yazmış.
Ceyhun ve Burak yerine iki Umut girse çok daha iyi olabilir. İşi sıkı tutmak lazım, Muslera kafa olarak maçta değil gibi çünkü.