Printable View
Hazır bu kadar eksik varken Antalya yerine biraz daha dişli bir rakip olsa Fenerbahçe büyük sıkıntı yaşar hatta yenilebilir bile diyebilirdim ancak ölmüş ağlayanı yok vaziyetteki Antalyaspor bu kadar eksiğine rağmen Fenerbahçe için sıkıntı teşkil etmez bence.
Fenerbahçe kazanır ama bir beraberlik hiç fena olmaz tabi.
Fenerbahçe kazanır diyorum.
Bir sorum olacak. Bende ne fbkart ne de fenercell olmadıgı için genel satıştan almam lazım biletleri.
Genel satışa da maçtan bir gün önce yani cumartesi cıkacakmış.
Bu durumda bilet alamama olasılığım var mıdır, kalır mı bilet cumartesi gününe kadar?
Bir de ebilet mallığından önceki, kağıt biletle girilebilecek son maç olduğu için cok gitmek istiyorum. Taa Çorum'da yaşayan ve yılda 1 kez maça giden birisi olarak bu uygulamayı kınıyorum.
Fenerbahçe zorlanır.Çok eksik var.Antalya'yı heveslendiriyor bu durum. Beraberlik çıkabilir düşüncesindeyim...
Volkan
Topuz
Egemen (Serdar)
Alves
Caner
Kuyt
Meireles
Salih
Holmen
Alper
Sow
İdeal bir 11 olabilir bu maç için.
Egemen oynamazsa kesin kadlec oynar. Webo ve Selçuk da 11 olur. Alper kulübede olur.
Kadlec ve Selçuk 11 olursa işimiz var. Bir de Cristian ekleniyormuş bunlara of ki of. Sonra doldur boşalt.
Sow kesik yesin artık. Webo ve Emenike'nin maçı olur 3-1 veya 3-2 alırız ama karşılıklı gol olacağı kesin gibi.
Antalyaspor gibi kaliteli bir takım ligden düşerse komedi olur. Bu maçı kazanmak isteyeceklerdir. Fenerbahçe'de de eksikler var. Zorlu maç olacağı kanısındayım ligde kalma adına Kayseri'nin bize yaptığı gibi Antalyaspor galibiyeti beni şaşırtmaz.
Takımın başına Samet Aybaba'yı getiren takım ne kadar kaliteli olabilir ki? :) Bunca hafta sabredilmesi de hataydı. Fuat Çapa da bir takımın başına getirilecekse sezon öncesi hazırlık imkanı verilmeli bence. Bu kadar geç ve kritik bir dönemde takımın başına getirilecek isim değil. Gerçi Erciyesspor'da hazırlık imkanı verildi de ne oldu, Çapa da Erciyesspor'u dibe götürdü.
Bu kadar sabredilmesinin nedeni belli başkan ile yakın arkadaşlarmış yanılmıyorsam. Hatta kovulmadı da kendisi istifa etti Aybaba yoksa kalacaktı yani başkan'ın git demeye niyeti yoktu. :D Fuat Çapa'da büyük hata kesinlikle zaten düşerlerse onun yüzünden düşerler ama bu kaliteli kadro düşerse yazık olur hoca yüzünden düşmemeleri lazım.
Bu maçı takım değil taraftar kazanır. Sahada Webo ve Salih'i görecek olmak benim için büyük keyif.
Maçın İstanbul'da olması sıkıntıyı gideriyor, eksikler var ama oynayacak oyunculara baktığımızda da pek sıkıntı olmaz.
Volkan
Topuz
Alves
Egemen
Caner
Selçuk
Salih
Meireles
Kuyt
Sow
Alper
Bu şekilde bir 11 olacaktır. Alper tam hazır olmazsa Webo ile başlar Alper sonradan girer, Alper hazır olursa Webo ikinci devre girer. Egemen hazır değilse Kadlec oynar. Kazanır, farkı tekrar açarız iye düşünüyorum.
standart kadroyla çıkarsak 4-5 atarız rahat
Maç deplasmanda olsa kesinlikle Antalya kazanır derdim ama Kadıköyde kim oynarsa oynasın bu saatten sonra puan vermeyiz,2-0 kazanırız
Gs ve Bjk'nin aldıgı sonuclardan sonra şölen havasında geçecek maç.
bu gidisle kalan haftalarda mac kazanmaya bile gerek kalmayacak sampiyonluk icin. hic bu kadar rahat bir sezon yasamamistik uzun zamandir. biz ne kadar formdaysak rakipler de o kadar formsuzdular. onumuzdeki hafta sampiyonluk turu atma ihtimali dogabilir yarinki maci kazanirsak.
Bu hafta kazanırız
Haftaya inşallah bjk bizi yener
İçerdeki maçta da şampiyon oluruz
Fark olur bu maçta, olsun da zaten. Sevmediğim Antalyaspor'un düşmesini istiyorum.
A2 takımdan gençlerinkadroya alınacağı söyleniyor. Umarım 11 başlarlar. Bu kadar eksik bir daha olmaz, gençler için de böyle şans olmaz. Kaybetsek de Antalyaspor'a kaybetmiş oluruz. Bir yanım küme düşmelerini istese de bir tarafım kalsınlar istiyor.
Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesi bizi tamamen rahatlattı. Her ne kadar hafta başında sağlam bir puan farkıyla girsek de Futbolda her ihtimali göze almak lazım. Şimdi elimiz daha da rahatladı. Eksiğiz ama stressiz bir maç olacak. Puan kaybı olabilir sorun değil ama kazanırsak daha güzel olur.
Büyük ihtimalle şu 11 çıkacak.
Volkan- Topuz, Alves, Kadlec, Caner - Selçuk, Meireles, Salih (Alper)- Sow, Kuyt, Webo.
Rahat kazanacağımızı düşünüyorum, özellikle kapanan Antalya'ya karşı Webo çok etkili olacaktır.
Zor maç çok fazla eksik var, kaldı ki rakipde düşmemek için oynuyor. Eğer kazanırsak derbide şampiyonluk için oynayacağız bu motivasyon ile kazanabiliriz.
3 tane altyapıdan oyuncu var yedekte toplam 6 yedek var en az 1 tanesini izleriz heralde.
Kazanalım, haftaya şampiyon olmak için derbiye çıkalım. Saldır Fenerbahçem!
Salih oynuyor ya ona da şükür. İyi olmuş bu cezalar falan inşAllah birer maç daha uzatırlar. :icon_biggrin: