2014-15 sezonunda UEFA Avrupa Ligi ile ilgili herşeyin konuşulduğu konu...
Printable View
2014-15 sezonunda UEFA Avrupa Ligi ile ilgili herşeyin konuşulduğu konu...
Ayip bee karabag'in hakkını yediler son dakika attilar tertemiz golu vermedi hakem elendiler maalesef. Karabag 0-0 inter. Inter ve dnipro cikti. Sirf karabag icin o maci izliyordum. Yemin ediyorum gs 'ye olmus gibi üzüldüm. Mutlaka izleyin özetini. Hakem cek cum. Miroslav zelinka diye bi serefsiz.
videosu Disaloved Goal in last min Qarabag Agdam FK 1-0 Inter - Video Dailymotion
çok ilginç gerçekten. buna itirazla falan değiştirilebilir mi skor acaba
Verilmeme sebebini anlamadım ?
Verilmeme sebebi ofsayt, yani en azından karar o. Gol vuruşu yapılırken en önde bir oyuncuları var. Yalnız kalecinin görüş açısını engellemiyor, hatta alakası yok kaleciyle.
Edit: Hakem hatası olduğu için de itirazla bir yere varamayacaklar muhtemelen maalesef.
Trabzonspor Napoli ile eşleşti
Evet çekilebilecek en güzel kurayı çekti Beşiktaş :zuhaha
YNWA
İntikam vakti :n::n:
İstediğim tek takım vardı oda geldi cidden mutlu oldum şu an. Zaman intikam zamanıdır :D
30 takım arasından Napoli ve Liverpool'u çekmek büyük bir cenabetlik örneğidir.Temsilcilerimize bol şans,zira ihtiyaçları olacak.
Öyle veya böyle kura şanssızlığıdır. Dişe göre takımları da çekmek vardı. İki takım da hemen hemen eşleşebileceği en zor takımlarla eşleşti. Yine de futbol her şeye açık.
Grubu birinci bitirirsin en güçlü takım bize gelir ilginç bir eşleşme ama her Beşiktaşlınında istediği bir kuraydı sadece biraz daha ilerki turlarda karşılaşsaydık Liverpool ile.
Ben Liverpool'un 2 aya düzeleceğini sanmıyorum ve ŞL vizesi için AL'ye asılırlar lafına da katılmıyorum. Bu sezon İngiliz takımlarına karşı kötü oynamadık. Eleyebileceğimize inanıyorum ancak yine Beşiktaş bu belli olmaz.
Çok enteresan eşleşmeler var. Nispeten 2 zayıf takım birbiriyle eşleştiği gibi, güçlü 2 takımın da birbiriyle eşleştiği görülüyor. O yüzden bu turda değil de, 2-3 tur sonra Liverpool gelsin isterdim. Yine de bu durumu avantaja çevirmek bizim elimizde. Sonraki turlarda gelseydi bu defa daha da asılabilirlerdi maçlara. Belki de, böylesi bizim hayrımıza oldu.
Futbol sahada oynanir. Isimlerin onemi yok.
Bu arada, Liverpool'un bizle oynayacağı maçlardan önce ve sonra ligde karşılaşacağı takımlar da bunlarmış:
Everton ( d ), Tottenham, Beşiktaş, Southampton ( d ), Beşiktaş ( d ), Man City...
Zor bir fikstür, avantaja çevirebiliriz bunu.
Liverpool'un fikstür zormuş, Beşiktaş için kesinlikle avantaj olacaktır. Liverpool bu sene çok kötü gidiyor ve Avrupa ligi İngiliz takımların hiçbir zaman ilgisini çekmemiştir, hatta bazıları şampiyonlar ligini bile ikinci plana atıyor bunlar kesinlikle Beşiktaş'ın avantajı. Ama bir İngiliz devi ile eşleşildiğinin unutulmaması gerekiyor, o gün çıkııp top oynamaya karar verirlerse turu geçebilirler. İki takıma da başarılar, özellikle Olimpiakos'un kurasından sonra başarı daha önemli hale geldi.
Sadece Premier Lig'e gelen bir uygulama değil Uefa'yı alan takım bir sonraki sene şampiyonlar liginde play off oynayacak. Şampiyonlar ligini alanın seneye direk katılması gibi.
Playoff diyor yani direkt katılmıyor. Avrupa Ligi'ni önemlileştirmek istemişler bu uygulamayla ama para ödülleri artmadıkça yine büyük takımlar fazla önem vermeyecektir.
Çeyrek Final Eşleşmeleri:
Sevilla - Zenit
Dnipro - Club Brugge
D.Kiev - Fiorentina
Wolfsburg - Napoli
Dnipro :(