FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...
:D Ya arkadaşlar bi konu açtık içine ettiniz.Ulan şamar oğlana çevirdiniz beni bee:D .Bırakın siz beni sizin başınıza geldimi varsa onu yazın.Yoksa eğer benden size neee:p ...
Lim10
FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...
Arkadaşlar:/a) .Ya ben belirttimde zaten o 1 sezonda 64 gol yeme olayı CM4 teydi.Ki oyunu uzun zamandur oynuyosanız CM serileri ile FM serieri arasındaki realite farkını bilmelisiniz.Onunla bu bir değil tabiki.FMde yazdığım gibi 1 kez başıma geldi.Ayrıca bana Stekelenburg u öneren arkadaşa tşk. ediorum ama kardeş ben One on Ones i düşük olan kalecileri pek tutmam:D .Bende size kaleci önereyim şimdi böyle dert yanınca herkes bizi acıların çocuğu sandı.:D Bi kere benim taa CM4 ten beri bütün serilerde hastsı olduum FREYim süper kaleci.F. Henrique,Kameni,Marcelo Grohe bunlar orta düzeyde takımlarınız için.Küçük takımlara ise Kim young-kwang,Enyema,Opdal,Arenas(gelecekte cok ii oluo ii bi antreman programıyla tabi),Gordon.....Daha fazla futbolcu desteği almak isteyen arkadaşlar(mevki önemli değil) Mail adresimden ulaşabiliriler.Herkeze bol golllllllllllllllü FMler:) ...