Yeni bir takım önerilerinizi bekliyorum..
Arkadaşlar yeni bir takım almak istiyorum ama büyük klüplerden biri olmasını istemiyorm.Borrçlu da olmasın tabiki:)Lİglerde orta seviyede bir takım ve ondan beklenmeyen şampiyonluklar yaşamak için uygun bir takım önerebilirmisiniz?Taktik ve antrenman konusunda biras iyiyimdir o sorun olmas ama klüp seçimi çok zor gelio bana :)Bu bi 2. lig takımı da olabilir ama çok zorluk çekmek istemiyorum açıkçası.Lig farketmez.Sizlerden önerilerinizi bekliyorm...
FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...
Quote:
Originally Posted by desperate84
ama ingiltere'de chelsea var,arsenal var bi de oyunun şok takımı tottenham var.arasından sıyrılması zor olur.bir de work permit yüzünden gençleri dahil edemez takıma.can sıkar;)
Kardeş benimde oynadığım ligde Chelsea, Arsenal vardı ama ben Leeds le oyunda 3.yılım , Premier League de 2. yılımda şampiyon yaptım.Artı Leeds ile Portsmouth ın kadroları arasındaki farkı sölememe gerek yok.Eğer ii bi takım kurarsa i de bi sistemi varsa olmıcak bişey deil..:p
Eğer orta düzeyde, borcu olmayan, orta bi kadrosu olan takım arıyosan :D kesinlikle Nantes i öneririm 9.25 M $ bütçe verio.Ben ilk sezonumda şampiyon yapmıştım ayrıca hani demişsinya şampiyonluğa da oynayabileyim diye, al sana tam istediğin gibi bi takım...;)