FM'de En Çok Sevdiğiniz Futbolcu hangisi
Printable View
FM'de En Çok Sevdiğiniz Futbolcu hangisi
ümit ozat fbden
fernando torres benim evladım gibidir:) gittiğim büyük takımlara hep almaya çalışırım
Yeste favori oyuncum
silva--torres--ferdinand--maxi rodriquez-ronaldo--c.ronaldoçok seviom valla
fernando torres,sergey kisli,hakan şükür,deniz baykara sankı akrabadan bırıLeri gıbıLer
Kerlonu çok severim
David Villa , Lampard , Gudjhonsen , Guerrero (Bayern'deki) , Ballack , Aimar ve bu daha fazla eski değil ama yinede favorim oldu Eddie Gaven... (s)
Grosso büyük takımlarda tek solbek tercihimdir
FREDerico Chaves Guedes
her takımıma alırım olmadık pozisyonlarda mukemmel goller atıyor valla bir numara
tevez, henry, song ve ergün penbe(adam 50 yasına bile gelse harika oynuo, emekli olunca da koç falan oluo gs da)
Carlos Tevez, Tuncay Sanli
....................
fenerden buyuk takım yonetmedım zaten yonetememde cunku dhaa buyugu yok :D :D :D ondna dolayı pek dunya starı alamamısımıdr ama olanlardan en cok begendıgım alex-dede-tuncay-nurı-savıola-pızaaro-anelka fenerı ne zaman alsam kesın alırım bunları
fb ye owen aldım çok ta iyi oynuyordu bundan bir sene sonra yanına ibrahimovic i aldım takımım önüne gelen takıma en az 3 tane atmaya başladı ve owen 40 golle altın ayakkabı aldı zlatan ise 37 golle 2 oldu bu ikiliyi bu yüzden cok sevdim gol yesem bile attığım için hiç sorun yaşamadım...
owen (44)
zlatan (44)
Ergün ve Ugur u severim
En Fazla Kristoffer Heasted
Joaquin'i çok severim o fmnin herşeyi onsuz fm olmaz:)
fmde yada başka bir yerde ALESSANDRO DEL PİERO EFSANESİ
Luca Toni,Pazzini bu ikili vazgeçilmezlerimden..
Ergün Pembe, Tuncay Şanlı
Adriano tabii ki...
juninho pernambucano
benimkide javi guerrero süper bi forvet oyunun başlangıcında alın bir iki maç sonra sapıtıyo 29 maçta 35 gol attı ilk sezon
llorente adam manyak bişi 20 yasında 193 boy war her macta gol atar her takıma uygun bide ingilterede fazla forvetler gol atamıyo ama bu gol makinası yaff
tuncay sanli fb den alana kadar canım cıkıyo ama degiyo genellikle necati cafercasn +13,5 milyondolar alırım
ergün bide süeper adam hermacata 8 ortalama ile oynuyo 2. dönemde bütün külüpler istiyo
kaka-gökhan ünal-baros-gökhan güleç
emre belözoğlu ve van der vaart
Fernando torres.David villa.Leo franco
tek faworim CAFERCAN AKSU :D :e: ;)
beyler bu konu daha önce açılmıştı
carloooooos vela