arkadaşlar oyuncularla co-owned anlaşması nasıl yapılıyor bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşları adminlerin tavsiyelerini bekliyorum hepinize bol fm2006lı günler bekliyorummmmm.......
Printable View
arkadaşlar oyuncularla co-owned anlaşması nasıl yapılıyor bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşları adminlerin tavsiyelerini bekliyorum hepinize bol fm2006lı günler bekliyorummmmm.......
arkadaşım bu co-owned bonservis paylaşımı oluyor yani futbolcuyu %50 ye %50 paylaşıyorlaar
Bir tür ortaklıktır.Ama sadece İtalyada olur..
arkadaşım bu olay sadece italya liginde var bu olay ise şu oluyor bir futbolcunun bonservisine 2 takım sahip oluyor ve o futbolcu her sezon sonu karar alınıyor ve o takımlardan birinde oynuyor
aynen böle işte.Quote:
Originally Posted by uadeniz038
Benim oyunda Inter Ile Juventus Ortaklasa Kompany i almislardi bir sezon interde bir sezon juveda oynadi
ben co-owned i genelde kullanmam kimseye yar etmem zihniyeti var bende:)
Bu yazıyı Kerim Kerimov arkadaşımız zamanında yazmıştı..Quote:
Originally Posted by Kerim Kerimov
2005 te yanılmıyorsam ADRIANO nun bonsevisinin yarısı parmada yarısı interdeydi
aynen oyleydi
bu olay tek italya da uygukanıo baska ülkerler de olmuo oyuncunun yarı bonservisine sen sahip oluosun hangi takımda ne kadar oynucak onu da belirliosun...
arkadaşlar peki ben co-owned nasıl yapabilirim.........paramın yetmediği adamlar alcam bi sezon bende bi sezon fenerde oynar zormu yaniiii
Arladaşım sadece İtalyada olur diyoruz sen diyon Fener..
co-owned sadece italyada geçerliQuote:
Originally Posted by efrasiyap26
allah allah tamam gençlik sağolun
ya bu co owner teklifi nasıl reddediliyor
adamın trnasfer statusune gelıyorum transfer ve kiralık a kapalı dıyorum ayrıca butun teklıflerı reddedıyorum
amabir sürü co-own teklifi geliyor bıktım onları tek tek reddetmekten
varsa soylermısınız